Bună pentru haine cu spate deschis

Bună pentru haine cu spate deschis

Particularități

Deschideți înapoi, ceea ce vă permite să expuneți echipamentul unei femei, atrage întotdeauna atenția asupra altora. Rochii, topuri, bluze, salopete, tricouri de diferite stiluri și modele pot accentua frumusețea acestui lucru atât de atractiv pentru privirea corpului. Imaginea creată cu gust și cu mintea va păstra o lungă memorie a frumuseții proprietarului său de mult timp.

Un astfel de costum îndrăzneț poate fi selectat nu numai pentru ieșirea de seară, ci și pentru imaginea de zi cu zi. Vremea caldă chiar și forțele la un astfel de fel de alegere. Rochii de vară ușoare, sundrese, vârfuri, umeri de deschidere sau spate, sunt prezente în dulapul fiecărei fete. Și devine o modalitate importantă de a găsi lenjerie de corp sub astfel de haine, fără a uita de funcția sa practică și estetică.

Desigur, pentru un eveniment solemn, puteți crea o imagine orbitoare, punând rochia cu un spate deschis. Curajul și atractivitatea figurii vor putea să reflecteze asupra adâncimii și lățimii tăieturii pe care ați preferat-o pe spate. Și din nou devine o întrebare urgentă a selecției corecte a lenjeriei dorite.

Caracteristicile tăierii pe spate vă vor dicta cerințele pentru sutien. Cutout poate fi atât superficial (înainte de lame) și adânc (înainte de talie) sau foarte adânc (deschiderea complet complet), în formă poate fi ovală, pătrată, în formă de V, asimetrice, ca picătură, sub formă de o inimă, poate fi decorată cu curele interconectate care formează o varietate de modele, precum și draperea sau dalitatea.

Soluții moderne de alamă pentru îmbrăcăminte cu spate deschisă au condus la apariția următoarelor modele:

 • Su sutien normal stralecche+
 • Silicon sutien „sutien liber”+
 • Sutien – transformator+
 • Stickers silicon „Breat Breat”.

Modele

Cu curele detașabile

Dacă rochia dvs. se deschide numai în partea de sus a spatelui, modelul dvs. preferat al unui sutien cu curele detașabile este perfect pentru menținerea pieptului. Poate fi un balcon de sutien (sutien cu cupe deschise) și modelul Angelica (Demi Bray).

Asigurați-vă că baza ei lașară este puternică, există un dispozitiv de fixare larg pe spate. Cu cât bustul este mai mare, mai larg ar trebui să fie o bază a unui sutien. Pentru o mai mare încredere, găsiți un model cu o bandă de silicon de-a lungul marginii.

Bando

Într-o astfel de situație, trupa poate veni la îndemână. El inițial absent curele și este destinat să mențină sânii fără ajutorul lor.

Acordați atenție materialului din care îmbrăcămintea făcută. Rochia strânsă necesită bumbac subțire sau microfibră, țesături transparente sau dantelă, întreabă imaginea, alegerea unui corset de dantelă.

Sutien Transformator

 1. Dacă doriți să purtați haine cu umeri deschise și cureaua în jurul gâtului, îndepărtați unul dintre cei lipsiți de bretele potrivite în partea superioară a sutienului, iar cea de-a doua, după ce a crescut lungimea sa, înfășurați gâtul și fixați-l.
 2. Pentru partea din față în formă de x a vârfului, același lucru trebuie făcut, doar al doilea cureaua ar trebui să se intersecteze pe crucea pieptului.
 3. Dacă ați ales o rochie, deschideți doar un umăr, apoi una sau ambele curele se fixează în partea din spate a bazei corsetului.
Citește mai mult  Bej costum de baie

Pentru tricourile de lupte și costumele similare cu umeri deschise, puteți achiziționa o clemă specială pentru curele (un alt nume – clip pentru sutien), care le conectează împreună pe spatele coloanei vertebrale.

Puteți utiliza sutienul obișnuit cu curele detașabile care trebuie să traverseze spatele pe spate.

Există, de asemenea, un sutien special cu curea verticală din spate.

Cu curele siliconice și spate

Sutienele pentru îmbrăcăminte deschise au fost propuse de designeri relativ recent.

Primul care apare modele cu curele de silicon și spate. Cu ceva timp în urmă, ei păreau ca un panaceu pentru haine cu o spate deschisă. Cu toate acestea, ei strică impresia că ar fi trebuit să facă o rochie, ca fiind vizibilă, „tăiat” înapoi, arata sincer inestetic.

GRATUIT BRA

Dacă doriți să puneți o rochie cu un neckline adânc pe spate, un sutien siliconic poate veni la salvare. Se compune din două cești de silicon, conectate cu un dispozitiv de fixare. Nu există curele, partea gălăcioasă este atașată direct pe piept datorită bazei adezive interioare.

Un astfel de model modifică forma și volumul pieptului, creând doar un efect ușor de împingere într-o stare fixată.

Publicitate pe scară largă, are încă o serie de plângeri:

 1. Termenul de serviciu este limitat și individual, deși modele de înaltă calitate sunt capabile să păstreze fixarea la sute de utilizare.
 2. Baza adezivă necesită prudență în îngrijire.
 3. Atunci când poartă un sutien menține fixare numai la șase – opt ore, în vreme caldă mai puțin.
 4. Cu toate acestea, fetele cu alăptarea mică sau medie, va oferi suport pentru ieșirea din rochie cu un spate deschis.

Există o modificare a sutienului siliconic. Se numește sutienul aripilor. Modelul nu are, de asemenea, curele și rotiri, dar nu este efectuată din două părți, ci una și are o bază mică de sărutare pentru o fixare mai puternică pe corp.

Sutienul gol

Există un alt mod de a ridica sânii. Auto-adeziv Biroul Bre Bre Breines sunt acum oferite în mod activ pe piața lenjeriei de lenjerie. O privire este destinată lipirii în partea de mijloc a pieptului și apoi ridicarea pieptului, fixată pe partea superioară a pieptului. Astfel, creează efectul de ridicare. Un alt tip de autocolante este utilizat pentru fixarea în partea inferioară a pieptului pentru același efect.

Trebuie remarcat faptul că niplul în acest caz rămâne deschis, iar autocolantele suplimentare trebuie achiziționate pentru mascarea sa. Durata de viață a acestor modele este de câteva ore și depinde de temperatura spațiului din jurul dvs. și de activitatea dvs. Acest tip de autocolante poate fi necesar dacă alegerea de haine se opri pe un model cu un neckline foarte adânc pe spate.

După cum se poate observa, toate aceste modele nu sunt lipsite de defecte. Pentru unii, ei pot părea doar o descoperire, motivul cuiva pentru critici și refuzul de a folosi. Un fapt important în acest caz este caracteristicile calitative ale bustului.

Citește mai mult  Cum au apărut tatuajele și ceea ce se întâmplă?

Faceți propria dvs. opinie pe care o puteți practica. Cu toate acestea, există un model care este cel mai apropiat de caracteristicile sale sutienului clasic și, totuși, corespunzător cerințelor pentru îmbrăcămintea cu o spate deschisă.

Transformatorul sutien este în acest moment opțiunea cea mai atent și convenabil pentru menținerea pieptului atunci când purtați o adâncime adâncă pe spate. El a detașat curele, care pot fi fixate în diferite poziții, permițându-vă să purtați haine, deschiderea uneia, ambele umeri, demonstrând gâtul și o decupare superficială pe spate. Este perfect pentru toate cazurile de șosete descrise mai sus. În unele modele, în funcție de designerii lor, curelele sunt capabile să fie fixate de sute de moduri diferite.

Următoarea modificare a aplicării sale este utilizarea de curele didactice suplimentare, care sunt fixate la elementele de fixare ale bazei prăbușite. Astfel, curelele din spate alungite se intersectează sub nivelul obișnuit, și anume, nu pe piept, dar ușor deasupra spatelui inferior și apoi se fixează pe talie. Această fixare a sutienului vă va permite să demonstrați o decupare profundă pe o rochie fără temeri. Intrați într-o poziție ciudată din cauza pieptului neprotejat.

Branduri

Tesco a lansat o piață sutien -transformator a sutienului pe piața sutienului nelimitat de pe piața Diamond Boutique. Utilizarea nelimitată a modificărilor sale declarate în titlu este de cel puțin douăzeci de ani. Sutienul constă din două cupe separate și un set de curele. Pe fiecare dintre pahare există 23 de suporturi pentru curele, iar 28 de elemente de fixare sunt situate în spatele bazei corsetului. Acest echipament va permite utilizarea acestui model cu o majoritate, dacă nu din toate hainele pe care le aveți.

În gama de modele de Intimissimi există un model excelent – Transformer Silvia Microfiber Multiway Hush-up Bra. Se intenționează să facă față diferitelor tipuri de îmbrăcăminte: cu umeri deschise, neckline pe spate, vertexul în formă de X, haine cu o curea. Efectul de ridicare este asigurat de o ceașcă strâns formată pe os. Sutienul este realizat din microfibră, atât de plăcut pentru șosete și imperceptibil sub haine.

Modele similare au alte mărci producătoare de lenjerie de corp. Transformatoare pot fi găsite la Victoria Secret (Multiwear – 100-Way Bra), Incanto (ICD19008B Basic microfibră), Wonderbra, Sielei și altele. Acesta este modelul Victoria Secret care este promovat ca fiind capabil de o sută de moduri diferite de a utiliza.

Recenzii

Deschideți îmbrăcăminte din spate este o gamă foarte mare și lenjerie de corp sub el este reprezentat de o gamă largă. Oricare ar fi modelul de creier universal este, nu poate fi perfect. Acesta este un adevăr cunoscut de bine. În ceea ce privește considerate tipuri de sutiene pentru îmbrăcăminte deschisă, evaluarea clienților este reprezentată printr-o varietate de, de multe ori opuse, opinii despre același model.

Cele mai multe plângeri cauza autocolante auto-adezive. Feedback-ul pozitiv despre ei scriu pe cei care au un mic bust curat. Su sutienul siliconic este bun pentru dimensiunea medie a sânului, cu condiția să purtați haine strâns adiacente. Sutien Transformator atrage foarte multe funcții. Cu toate acestea, recenzii arată că ar trebui să găsiți încă un model perfect așezat de la alegerea existentă.

Citește mai mult  Janus Lenjerie termică: descriere, soiuri, alegere

Sfat util

Dacă nu aveți un sutien pe rochia dvs. la îndemână, încercați să utilizați din nou ceea ce este la îndemână, deja pentru a crea un astfel de sutien.

Să ne ocupăm de modul în care puteți face și de la ce să redo sutienul pentru haine cu un spate deschis.

 • Primul mod nu este rău pentru îmbrăcămintea strâmtă. El este simplu. Tăiați curelele din spatele bazei corsetului, tăiați și fundația însăși din cupe. Capetele eliberate ale curelelor se vizitează la cupe în locul pe care va fi cel mai convenabil atunci când ciorap. Determinați-l prin ajustarea poziției curelele de pe marginea inferioară a cupelor.

 • Pentru al doilea mod de care aveți nevoie de o curea suplimentară cu cleme. Puteți cumpăra o extensie specială pentru un sutien, poate fi făcută din remedii în sine, de exemplu, dintr-o panglică elastică. Un capăt pentru a fi fixat în orice tabără de sutien, înfășurați curelele din jurul taliei și asigurați-vă pe alții la clauda liberă rămasă.

 • Poate că rochia ta vă permite să coaseți o ceașcă de sutien. Apoi profitați de cei cu care nu este rău să o parte, tăiat toate inutile. Coaseți această piesă foarte îngrijită și fără probleme, astfel încât să nu existe cusături pe partea din față.

 • Dacă vă decideți să purtați haine cu un gât ca un tricou de lupte și în prezența unui sutien clasic cu curele familiare și nu există nici o clip specială pentru a vă conecta, puteți profita de clipurile obișnuite. Va fixa curelele din centrul spatelui și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la lipirea de rochii sau tricouri de lenjerie de corp.

 • A doua opțiune este aceea de a traversa pur și simplu curelele.

Vom analiza o altă întrebare cu privire la modul de purtare a unui sutien siliconic și cum să vă îngrijiți. Poate crește atât viața serviciului său, cât și timpul de o singură dată. Este recomandabil să faceți un duș înainte de ao purta, deoarece este atașat nu doar uscat, dar pe o piele uscată de grade.

Fiecare ceașcă este pusă separat. Ar trebui să fie răsucite cu partea adezivă și se aplică pieptului, începând cu un mamelon. Apoi, cupele trebuie reduse și fixate. Acestea ar trebui să fie plasate la același nivel. Acestea trebuie îndepărtate în direcția de jos în sus.

Ele sunt calculate cu 6-8 ore de purtare, dar în vreme caldă, acest termen este redus. După utilizare, ar trebui să-l spălați cu atenție în soluția de săpun și clătiți-o. Nu trebuie să ștergeți-le cu un prosop uscat sau spălați peria, deoarece acest lucru va deteriora baza de adeziv.

Diferite tipuri de sutiene pentru îmbrăcăminte în aer liber, vei afla mai multe din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: