Costum de baie cu partea de sus

Costum de baie cu partea de sus

costume de baie separate, cu partea de sus este de obicei numit tankini, are mai multe versiuni. Acest model universal, care poate fi selectat pentru orice tip de figură.

Caracteristici și soluții de culoare

Swimsuit cu partea de sus este un set de lenjerie intimă în combinație cu un tricou cu bretele late sau subtiri. Top poate fi con adiacente sau liber. Acesta poate fi, de asemenea scurt, lungime medie – un corp ușor deschis între partea de jos și de echitatie un costum de baie, și talie complet ascuns.

Pentru un astfel de stil de o mare varietate de culori se caracterizează prin:

 1. modele monofonice.
 2. printuri la modă: abstractizare, benzi, buline, desen „Paisley“, flori, motive vegetale.
 3. Float Diverse și Top colorat. De exemplu, chiloți monofonici și un corset motley.

Sfaturi pentru alegerea

Totul este foarte simplu. Vă cunoașteți avantajele și le alocați:

 • Dacă aveți un sân frumos, alegeți partea de sus cu o gât mai profundă.
 • Dacă demnitatea dvs. principală este o talie, apoi lăsați subiectul să fie scurt pentru ao deschide.
 • Vrei să demonstrezi umerii? Deci, soluția perfectă va fi un corset cu umeri deschise.
 • Dacă aveți un umăr îngust, atunci să le extindeți, va ajuta partea superioară cu curele fixate pe gât.
 • Pentru cei care au o burtă sau pentru fetele însărcinate, vor găsi doar subiectul cu o tăietură largă de la linia de piept.

Principiul este clar, rămâne să ia în considerare ultimul punct important – culoarea perfectă. Scutiți-vă de tipul de culoare și gradul de bronzare a pielii. Pentru fum, nuanțele luminoase vor fi potrivite mai mult. Pentru fete intermitente – ton neutru sau pastel. Coapsele largi ajută la ascunderea culorii întunecate a toporilor. Dimpotrivă, coapsele înguste vor decora chiloți luminoși sau pantaloni scurți de costume de baie.

Imagini spectaculoase

Luați în considerare unele imagini de succes, diverse care pot fi create cu un costum de baie Tankini:

 1. Modelul romantic, luminos, este amintit cu culorile sale și cu o lampă de țesături cu umeri de cereale. Acest costum de baie arată foarte feminin, subliniind frumusețea figurii feminine. El flirtează și mil. Umbra albastră a desenului este combinată cu culoarea ochilor, evidențiindu-se adâncimea lor, făcând aspectul expresiv. Decorațiile de aur dau calea luxului, concentrându-se pe frumusețea încheieților și mâinilor.
 2. Menționate întotdeauna pe stilul Mării Beach și Lamfa Logy, asemănător cu Corset, – acestea sunt principalele stafide ale acestui costum de baie. Top descrie în mod clar figura, subliniază pieptul. O bandă mică de corp gol între chiloți și un corseu arată în moderare Piquant și Intrigant.
 3. Colorarea la modă a punctului polka în acest model a devenit principalul accent în imagine. Frecvent pâinea, burta ascunsă, poate aborda fetele din organism sau reprezentanți însărcinați ai sexului frumos.
 4. Acest costum de baie are obiecte câștigătoare – color și trendy lebede. Modelul romantic va decora fetele subțiri, dați imaginea și figura apelor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: