Costume de baie Etna

Conținutul articolului
  1. Particularități
  2. Modele
  3. Colectia 2017

Costume de baie Etna

Printre mărcile publicitare ale modei de pe plajă, sunt cei care au câștigat dragostea cumpărătorilor fără publicitate. Aceasta include marca poloneză Etna. Popular în țările UE, produce costume de baie în cadrul ultimelor tendințe și în prețuri foarte accesibile.

Particularități

Costumele de baie din acest brand a primit recunoaștere în întreaga Europă, în special în Germania și Italia. Politicile companiei se află în designul unic al autorului, care îndeplinește cele mai recente tendințe:

  • Toate producția are sediul în Polonia și îndeplinește toate standardele europene. Fabricile sunt echipate cu echipamente moderne care vă permit să creați produse de înaltă calitate.
  • Numai țesăturile italiene sunt folosite pentru cusut. Ceea ce nu vorbește despre luxul și stilul unic al modelelor de plajă. Cel mai adesea compoziția lor este elastan și asemănător în raportul 80/20. După ce a colorat țesăturile merg la fabrica din Polonia, unde apare.

În ciuda acestui fapt, prețul produselor de brand rămâne relativ scăzut. Valoarea medie a costumelor de baie este de 30-40 de euro.

Modele

Direcția principală a mărcii este costume de baie separate. Bikini și halter sunt special populare. Ele sunt inferioare lui Bando. Toate modelele sunt realizate într-o varietate de soluții de culoare, variind de la nuanțe clasice negre și pastelate și terminând cu amprente luminoase.

Sunt amprentele care ocupă poziția principală în toate colecțiile de brand. Designerii simt foarte subțire toate cele mai recente tendințe de modă și le introduc imediat în proiectele lor.

În cataloagele de diferite anotimpuri sunt imprimeuri animalice, etnice, florale și geometrice.

Citește mai mult  Sutien

Nu mai puțină atenție este acordată modelelor de fuziune ale costumelor de baie. Acestea sunt decorate cu generozitate, cu pietre, brosa sau medalioane. Aceste costume de baie sunt perfecte pentru petreceri pe plajă și plimbări pe mare.

În plus față de costume de baie, sunt de topire ca un element separat în fiecare colecție. Cel mai adesea, acestea sunt limitate în soluții de culoare, dar au multe soiuri. Printre ei bikini, tango, boxeri, pantaloni scurți.

Dar brandul produce nu numai costumele de baie. Selecția Beach este foarte mare. mărfuri similare nu sunt mai puțin date.

tip de moda va fi capabil de a ridica la elementul principal al rochie de vacanță pe plajă, fusta, pantaloni scurți, tunica sau Poncho, luxos și decorat cu un design original.

Gama de culori de beachwear corespunde pe deplin gama de costume de baie și se execută în mai multe soluții de culoare.

Colectia 2017

Brandul popular din Polonia Etna în noul sezon 2017 a prezentat o nouă colecție de plajă, care merită cea mai sofisticată.

Colecția din 2017 este inspirată de tropice și exotice – toate acestea persistă amprentele originale de vară și culorile luminoase.

În plus față de culorile de vară, modelele monocrome sunt prezentate în colecție. Acestea sunt colectate toate firele din noul sezon – Azure, tonuri turcoaz în combinație cu galben orbitor. Modelele unice sunt efectiv drapate și decorate.

Fiecare model din noua colecție are de la 3 la 10 soluții color. Principalul avantaj al întregii colecții este că fiecare femeie poate ridica o baie de baie a viselor sale.

Citește mai mult  Sutien fără spate

Designerii au acordat atenție nu numai la dezvoltarea modelelor pentru fetele subțire, ci și pentru doamnele mai în vârstă. Și, de asemenea, marca nu a lăsat fetele și femeile cu forme luxuriante și le-a oferit modele corective pe plajă care vor ascunde toate defectele.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: