Costume de baie închise pentru piscină

Costume de baie închise pentru piscină

Înotul este o ocupație utilă nu numai pentru sănătate, ci și pentru cifră. În plus, aceasta este o lecție foarte plăcută, atât de mulți oameni vizitează în mod sistematic piscina. Rezervoarele naturale pot fi vizitate numai în timpul anumitor timp, iar ușile de piscină sunt deschise pe tot parcursul anului.

Pentru a vizita piscina, este necesar nu numai să prezentați un certificat medical de sănătate și să aveți un capac de scăldat, dar și să achiziționați un costum de baie în comun.

Un costum închis de baie este un solid, fuzionând împreună sistemul de la corset și chiloți în stilul sportiv. Un astfel de costum este perfect pentru sport în apă – nu construiește mișcarea și promovează o manevrare mai rapidă în apă.

Modele de băi de fuziune

Un costum de baie închis pentru piscină are mai multe soiuri.

Cu deschidere înapoi

Modelul are curele reglabile subțiri pentru facilități mari. Potrivit pentru fete cu sânii relativ mici. În unele costume de baie, acest tip există corpuri suplimentare pentru a sprijini sanii și curele transversale.

Spin în X

Modelul este ca lupul. Ei preferă fete elegante și la modă. Într-adevăr, un astfel de model arată destul de interesant și, pe lângă aceasta, se potrivește strâns pielii, ceea ce contribuie la o mai mare manevrabilitate asupra apei. Astfel de curele groase, ca acest model, nu frecați și nu sculpt.

Cu închis înapoi

Acesta este cel mai convenabil stil pentru activ în piscină. De asemenea, prezintă o varietate – acesta este un model fără sudură sau pe partea din față a frontului, cu o tăietură sub formă de picătură sau ovală, cu un gât deschis sau închis. Modelul cu castelul este cel mai potrivit pentru femeile cu supraponderali – un astfel de costum trage vizual pliuri inutile și face silueta mai subțire. Costumul de baie cu un spate închis este la fel de potrivit pentru înotul profesional și pentru amatori.

Cu comenzi rapide

Sportivii profesioniști recomandă acest model de costum de baie celor care doresc să scape de mușchi de celulită și să trezească mușchii. Materialul elastic interacționează cu apă și ajută la atingerea rezultatului dorit.

Costumele de baie de fuziune aparțin modelelor sportive și sunt fabricate din materiale elastice care nu se tem de întindere, nici impactul umidității și clorului.

Cum de a alege un costum de înot pentru piscină?

Costume de baie pentru a vizita piscina trebuie să aibă unele proprietăți pentru a înota în cele mai confortabile și eficiente. Când alegeți și cumpărați un costum pentru aceste proprietăți, trebuie să acordați o atenție deosebită:

 • Rezistența materialului este deoarece clorul și alte substanțe chimice sunt prezente în apa bazinului de apă, atunci trebuie să aveți încredere că țesătura va suporta un astfel de impact. Polyamyad, elastan sau polibutilenrter-hiult trebuie să fie prezente în material. Informațiile despre compoziția țesăturilor pot fi găsite pe eticheta produsului.

 • Confort – materialul trebuie să se potrivească strâns pe piele, iar curelele ar trebui să fie fixate în mod constant și nu se mișcă atunci când conduceți. Pentru a vă bucura de înot, este mai bine să evitați achiziționarea de modele cu tot felul de decorațiuni – arcuri, pietre, margele și așa mai departe. Astfel de cântări vor interveni.

 • Suport pentru sân – Achiziționați modele cu cupe, detașabile sau crawled. Dacă acestea nu sunt, atunci materialul trebuie să se potrivească strâns corpului – astfel încât pieptul va arăta frumos și va fi protejat.

 • Dimensiunea – costumele solide ar trebui să stea strâns pe corp, nici să semneze, nici să se rostogolească și să nu fie liberi. Când se potrivește, trebuie să vă asigurați că îndeplinește această cerință.

 • Prezența benzilor de cauciuc sunt cele mai susceptibile la efectele clorului, astfel încât achiziționarea de modele cu prezența unui astfel de detaliu este mai bună pentru a evita.

 • Calitatea de cusut – nu ar trebui să existe cusături neuniforme, lipind fire, găuri și alte lucruri. Înainte de a cumpăra, trebuie să examinați cu atenție fiecare centimetru al produsului, o atenție deosebită acordată zonelor cusăturilor.

 • Creștere – Toate costumele de înot sunt concepute pentru persoanele de înălțime medie, atât de mari femei trebuie să aleagă produsul la dimensiune mai mult, iar doamnele miniaturale sunt mai mici.

 • Cost – Amintiți-vă că un lucru de înaltă calitate sau de marcă nu poate costa ieftin, deci încercați să evitați falsurile. Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați bunuri în magazine dovedite sau marcate și puteți comanda în magazine online numai dacă sunteți pe deplin încrezători în ceea ce privește restrunerea administrării resurselor.

Postumul de baie de baie trebuie să fie fabricat din materiale hipoalergene și nu se teme de sare și ultraviolete – în cazul în care piscina este deschisă sau doriți să o utilizați pe călătoria de mare.

Costumul de înot trebuie să poarte ușor și ușor de îndepărtat, precum și rapid uscat. Nerespectarea acestor calități vorbește despre popularitatea produsului, iar acest lucru, la rândul său, poate afecta sănătatea sau poate contribui la obținerea de vătămare în timpul înotului.

Cerințe suplimentare de costume de baie:

 • Pentru a crea o siluetă mai subțire, alungită, este necesar să achiziționați modele cu tăieturi adânci pentru picioare, inserții pe laturi, descărcarea contrastată a taliei.

 • Pentru crearea vizuală a unui gât mai alungit și de grație, este mai bine să alegeți costume de înot cu o tăietură spinoasă triunghiulară.
 • Pentru cei care doresc să ascundă lățimea umerilor lor, se potrivesc cu straturi, convergând la claviculă.

 • Pentru o selecție mai mare a sânilor și oferindu-i volumul, este cel mai bine să cumpărați modele cu cupe compacte încorporate.

 • Culoarea este de mare importanță – pentru cei care doresc să pară mai puternici și să-și ascundă greutatea, nu aleg produse luminoase, strălucitoare. Dimpotrivă, trebuie să vă opriți alegerea pe tonuri întunecate și dezactivate de produse mată din țesături.

Amintiți-vă că piscina este un loc public, deci este bine că costumele dvs. de baie nu interferează și nu enervanți alți vizitatori. Pentru a-și exercita aerobic sau alte acte de activitate activă, este necesar să se acorde o atenție deosebită domeniului sânului – ar trebui să fie bine fixat și protejat împotriva mișcărilor de presiune și ascuțite.

Cum să ai grijă de costume de baie?

Pentru ca costumul de înot să servească la fel de credincios de mulți ani și, în același timp, și-a păstrat aspectul frumos, este necesar să-i îngrijească. În primul rând, este necesar să se acorde atenție etichetei produsului – acolo se presupune că poate fi folosit pentru a avea grijă de un costum de baie și de la ceea ce ar trebui abținut.

Important după fiecare vizită la piscină clătiți produsul în apă caldă pentru a spăla clorul și alte substanțe. Ar trebui să fie în obișnuința dvs., deoarece această acțiune simplă va ajuta mult timp pentru a păstra calitatea originală a costumului de înot.

Uscarea produsului nu este recomandat într-o mașină de spălat, precum și în apropierea bateriei. Este mai bine să dați costumele de baie să se usuce în mod natural în cameră, iar în timpul verii, dacă există o astfel de oportunitate, poate fi sandwiched pe stradă sub briza proaspătă.

Spălați costumul de înot este mai bine manual, în cazuri rare care recurg la ajutorul unei mașini de spălat. Este strict recomandat să fierbeți produsul sau să-l înmoaie în apă puternic caldă, precum și cu spălarea, aplicarea aparatelor de aer condiționat și albirea.

Modele de costume de baie de fuziune de la branduri celebre

 • Nike – Acest producător combină caracterul practic și stilul în costumele lor. Nike poate fi numit în siguranță Garantul de calitate și fiabilitate, fața lui a devenit în mod repetat sportivi celebri.

 • Compania de sine, renumită pentru calitatea și originalitatea modelelor. O gamă largă este concepută pentru moda de la orice vârstă, dimensiune și tip de figură.

 • Adidas – un alt producător de sport care combină în fabricarea stilului și a calității produselor sale. Alb, albastru, roșu, costume de baie neagră, cu ornamente pe laturi – este o scriere de mână a pictogramei de marcă.

 • Reebok – faimosul brand din felul său vine la fabricarea costumelor de înot. „Fishka” din Ribok este modele respirabile de înaltă calitate, care nu se tem de clor și impactul ultravioletului.

 • SK – modelele acestui brand se disting prin fiabilitate și durabilitate. Ei se vor usca rapid si nu-si pierd forma lor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: