Costume de baie MAaji

Costume de baie MAaji

Societatea modernă este plină de o varietate de mărci fără precedent reprezentând tot felul de bunuri, inclusiv costume de baie. Pentru a alege un model frumos realizat din material de înaltă calitate, la un cost destul de acceptabil, va trebui să revizuiți multe opțiuni.

Maaji de costume de baie MAJI îndeplinesc toate aceste criterii și surprindeți clienți frumosi cu un design neobișnuit. Luați în considerare mai mult decât atât produse atât de bune și atractive ale acestui brand.

Despre marca

Maaji (Maha este pronunțat în limba rusă), este un brand popular Californian reprezentând colecții de costume de baie elegante. Creatorii acestei companii sunt surori ale Sierra Amelia și Manuela.

Conceptul de brand are o concentrare caracteristică asupra creării unor linii speciale de costume de baie, identitatea și versatilitatea corespunzătoare a țării magnifice – Columbia. Această idee se reflectă chiar și asupra apariției produselor, ale căror modele sunt cu adevărat surprinse, iar amprentele fascinează.

Creatorii de costume de baie din acest brand în procesul de dezvoltare a unor noi colecții nu permit deciziile spontaneității și haotice. Fiecare colecție este o poveste separată, atentă, care are adesea note subțiri de suprarealism.

Maaji costume de baie sunt atât de unice încât este imposibil să se găsească printre propunerile altor mărci cel puțin un model la distanță similar cu originalul pe textura materialului, amploare și soluții de culoare.

Modele

Merită menționat faptul că produsele în sine și stațiile de îmbăiere nu sunt numai convenabile și practice, ci și incredibil de sexy? Costumele de baie Maaji subliniază avantajele figurii, încercând să distragă atenția de la posibilele defecte.

 • Una dintre modelele cele mai neobișnuite ale acestui brand este un costum de baie de bikini cu cupe triunghiulare, ale căror curele au o vedere încrucișată în partea inferioară. Modelul ridică pieptul și are un efect de lumină al appa.
Citește mai mult  Contul Termocol: Caracteristici și recomandări

 • O soluție foarte nestandard – un costum de baie bustier, de vârful căruia poate avea un stil clasic sau ușor alungit. Pentru un model bustier, modelul liniei alungite este caracterizat, ușor de acoperire cu nervuri sau realizarea ombilicalului ombilical.

 • În plus față de lungime, modelul bustier poate fi diferit și prezența curelelor sau absența acestora.

 • Printre singurii de costume de baie din acest brand, există bikini destul de răspândite cu balcon bikini. Un astfel de stil este perfect susținut de bust, făcându-l puțin mai luxuriante. Pentru fetele cu sânii mici, acest model este bun deoarece creează un volum suplimentar.

 • Destul de populare tip sport de tip crook. În combinație cu chiloți de baie standard, un astfel de stil permite sporturi active de plajă, fără teama de expunerea aleatorie a oricăror părți ale corpului.

Soluții de culoare și decor

Gama de culori de costume de baie MAAJI este saturată cu nuanțe profunde și fascinante. Poate că este imposibil să găsești un singur ton standard, toate costumele de baie sunt prezentate în cele mai profitabile, suculente și neobișnuite nuanțe.

 • Vasilka Shade, poate cea mai frecventă dintre toate găsite pe costume de baie din MAAJI. Saturat și luminos – este minunat pentru fetele cu părul întunecat, cu ochi blond, subliniind frumusețea lor naturală.

 • Nuanțele de lamaie, tonul de măsline luminoase, piersic, smarald, culori violet întunecate și ușoare sunt de asemenea populare. Și printre decor, opțiunea cea mai comună este Ryushi, încuietori decorative si butoane mari de metal.

imagini plajă frumoasă

 • costume de baie elegant pentru fete cu sânii mici. Corsetul reprezentat sub forma unei benzi tesatura neinformat, cu curele și linia rotunjite cu un decal, decorat cu reguli mici. Ornament, amintind stil oriental, este prezent atât pe partea de sus și pe partea de jos a produsului. Complement imaginea de accesorii elegante pe mână și cap.
Citește mai mult  Josul de baie de baie

 • Modelul, chiar potrivit pentru drumeții sport turistic, este format din topirea standard, cu formă redusă și corsetul – Partea de sus de tip sport. Este demn de având în vedere că acest model este potrivit doar de fete înăsprit, deoarece are destule zone deschise în zona depresiunii axilare și presa.

 • Bright roz și gri închis culoare armonizează cu succes, creând o ornament plăcut, discret și elegant pe acest model al produsului de înot. Cupele triunghiulare cu căptușeală sunt destul de bine susținute și o căpătare translucidă, în combinație cu un accesoriu pe cap, completează perfect imaginea.

 • Incredibil de frumos arată ca un bustier cu o călătorie extinsă. Acest model în schema de culori Vasilkovo-Lemon este în mod favorabil pielea tăbăcită, iar vârful superior accentuează toate avantajele formei, dând piept mai multă formă luxuriantă, rotunjită. Mergând la o petrecere pe plajă într-o astfel de costume de baie, puteți ridica un accesorii de stil piratate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: