Costume de baie pentru înot sincron

Costume de baie pentru înot sincron

Înotul sincron este unul dintre cele mai frumoase și spectaculoase sporturi, când sportivii de sirenă izbucnește audiența cu cele mai complicate pirueticice și figuri complicate efectuate în piscină.

Și un costum de baie frumos – unul dintre atributele necesare, datorită căruia, performanța pare și mai spectaculoasă și spectaculoasă.

Particularități

Costumele de baie pentru înotul sincron trebuie să fie obligat să îndeplinească mai multe cerințe:

  • Pentru fabricarea lor, se utilizează un material sintetic special, care nu este întins în procesul de umectare (poliamidă, lycra, poliester).
  • Modelul trebuie să fie absolut confortabil și să nu filmeze mișcările.
  • Dimensiunea trebuie să respecte pe deplin parametrii atletului. Costumul de baie trebuie să stea perfect.

  • Lipsa elementelor decorative sub formă de bibeluri, rușine, lebede. Ele pot interfera cu atletul atunci când efectuează elemente complexe.
  • Adâncimea de tăiere pe piept din clavicula nu trebuie să depășească 11,5 cm.
  • Swimsuit trebuie să se închidă șoldurile printr-o valoare de cel puțin 19 cm, numărând de creasta osului iliac.

În cazul nerespectării normelor, judecătorul are dreptul de a elimina atlet de la participarea la concursuri.

  • Lucrările la proiectarea și croitorie unui costum – procesul este creativ, nu numai de designer, dar, de asemenea, antrenor, iar sportivul în sine este atras.

  • Atunci când alegeți o culoare de costume de baie, frumusețea corpului unui atlet: secțiuni luminoase ale țesăturii vă permit să crească și rotund în jos figura, întuneric – frumos umbra brațe și picioare.

  • Atunci când alegeți un material adecvat, nu trebuie să uităm că țesutul întunecat este mai puțin sensibile la clor, astfel încât astfel de costumele de baie vor păstra aspectul lor atractiv mult mai mult decât luminos.
Citește mai mult  Sutien milavitsa

O aplicație frumoasă, țesut original, inserție dintr-un alt material, gâtul original al gâtului poate fi folosit ca decor.

Modele

Costume de baie pentru diferite tipuri de programe și formare în bazin sunt prezentate diferite cerințe.

Costum de baie pentru a îndeplini programul obligatoriu ar trebui să fie solo și să fugă de la o cârpă întunecată monofonică. Materialul trebuie să fie opac.

Clamele pe curele sau curele încrucișate pot fi utilizate ca elemente suplimentare pentru decorare. Jurnalele trebuie să fie maximizate cât mai mult posibil.

Costum de costume de baie pentru un program arbitrar poate avea un stil mai original și decorarea unor elemente luminoase, mari sau ornamente, astfel încât acestea să poată fi văzute la o distanță mare și judecători și spectatori.

Pentru decor, margele, pietre sau paiete.

Imagini spectaculoase

Costume de baie pentru vorbire se face pe un contrast luminos – în combinație de culori roz și negru. Ca decor, un desen elegant cu inserții din material turcoaz și alb și pietre mici.

Costumele de scăldat pentru sincronize nu ar trebui neapărat să nu țipi luminos. Frumos costume de baie albastră sunt decorate cu aplicații elegante sub formă de stele alb albastru ascuțite.

Costumele de baie ar trebui să fie nu numai frumoase, ci și memorabile. Costume spectaculoase, amintește în aer liber, mai degrabă haine de biciclete decât costumele de baie pentru costume de baie, realizate într-o combinație luminată de culori roșii și negre. Pietrele mari sunt folosite ca decor, imitând nituri metalice. Capacele sunt alese în mod precis în funcție de stilul de costum.

Citește mai mult  Costume de baie Decathlon

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: