Cum să montați ciorapi la centură?

Cum să montați ciorapi la centură?

Un pic de istorie

În arsenalul fiecărei fețe există secretele și trucurile lor pentru seducția masculină. Și mulți dintre ei știu perfect înainte ca orice om să nu poată rezista. Un astfel de detaliu al toaletei Lady este ciorapii cu suportul pentru centură.

Astăzi, centura de stocare este mai mult ca un accesoriu pentru iubire milostiv și jocuri romantice decât subiectul garderobeului primei necesități. Dar nu a fost întotdeauna așa.

Inițial, centura de stocare a fost inventată în Franța ca o alternativă la Corset.

În acel moment, multe doamne tinere au fost obosiți de înăsprirea constantă a întregului corp de corsete, care erau, de asemenea, destul de nesigure pentru sănătate. Garnitorii, care au fost folosiți și pentru a menține ciorapi, au fost extrem de incomode și filtrate, spargerea circulației sângelui. Prin urmare, centura pentru a menține stocarea rapid a introdus rapid utilizarea.

Primele centuri au avut o singură funcție – pentru a menține ciorapi, care, fără sprijin, pur și simplu au scăzut. În ciuda faptului că centura era suficient de largă, multe femei au apreciat confortul noii invenții și a luat-o în funcțiune.

Popularitatea centurii de stocare a scăzut brusc după deschiderea coloanelor femeilor în anii ’60 ai secolului trecut. Cu toate acestea, acest fenomen a fost scurt. După zece ani, centura pentru stocare a apărut pe podiumuri din corpul îndrăzneț și cauzând colecții ale lenjeriei, ceea ce a condus la reluarea interesului față de acest accesoriu.

De astăzi și astăzi, centura are o funcție mai estetică, subliniind sexualitatea femeii și completarea unor imagini, de exemplu, imaginea mirelui în ziua căsătoriei.

Multe fete merg la magazinul de lenjerie de corp se întreabă cum este numită corect o centură la care ciorapii sunt fixați pentru a contacta corect vânzătorul. Cu toate acestea, centura centurii de la aspectul său nu a dobândit un nume special.

Instrucțiuni generale

Prima experiență de punere pe ciorapi cu o centură pentru multe femei poate fi nereușită, după care pot fi dezamăgiți în această checkout și a amâna ciorapi cu o curea într-o cutie lungă. Cu toate acestea, dacă vă familiarizați cu instrucțiunile și regulile generale în avans, atunci, cel mai probabil, problemele cu modul de atașare a ciorapilor în mod corect și totul se va întoarce la prima dată.

Citește mai mult  Dumping costume de baie cu efect de tragere

Deși multe femei cred altfel, dar centura trebuie să fie pusă pe primul loc și separat de stocare. Se pune pe mișcări rotative, iar după centura se așeză în mod corect pe figură, poate fi fixată.

Mai întâi trebuie să setați corect gândurile de stocare, apoi trageți-o încet pe picior. Când stocarea va merge la lungimea dorită, trebuie să îndreptați guma de sus. Când echipați ciorapi, trebuie să fii foarte atent, să nu faci un cui strâns.

Acum puteți trece la procesul de atașare a stocării la centură. Pentru comoditatea de fixare a stocării la centură, ar trebui să fie puțin mai mică. Acest lucru vă va permite să reglați corect dispozitivele de fixare sau curelele la centură.

Când centura este fixată pe ciorapi, ciorapii trebuie corectați. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să vă petreceți palmele de jos în sus.

Pentru comoditate atunci când fixați niturile, puteți ridica piciorul pe altitudine și puteți începe să trageți montarea frontală. După terminarea procesului de fixare, puteți merge puțin pentru a evalua gradul de confort și modul în care sunt ajustate corect dispozitivele de fixare.

De obicei, lenjeria de corp se află sub centura pentru stocare, dar dacă mergeți undeva de mult timp, atunci această opțiune poate fi inconfortabilă: o vizită la camera doamnei va fi dificilă. În acest caz, puteți purta lenjerie de corp peste centură.

Atunci când alegeți un astfel de set cu ciorapi și centură, merită să ne amintim că este mai ușor să luați lenjerie de corp la ciorapi și curele și nu viceversa. Acest lucru se explică prin faptul că gama și gama de culori a lenjeriei moderne sunt destul de diverse. Și ciorapii și centura la ei sunt selectați nu numai în culoare, ci și de gradul de confort individual, care este atât de important pentru femei.

Citește mai mult  Sutien cu spikes

Ghid pas cu pas

Instrucțiunea vizuală ilustrată va ajuta la mai multe detalii pentru a înțelege procesul de punere pe centură și de fixare la acesta:

 • Purtați centura și aranjați-o convenabil.

 • Fixați centura de cârlige.

 • Puneți ciorapi dreapta.

 • Strângeți ciorapi la dispozitivele de fixare pe centură.

 • Gândiți-vă dacă aveți nevoie să vizitați doamnele.

 • Fixați fixarea pe centură la ciorapi.

 • Reglați fixările pe ciorapi.

 • Lenjerie de corp deasupra centurii (dacă intenționați să vizitați camera de doamne).

Curea și ciorapi pe silicon

Astăzi, aproape toate modelele de stocare merg cu panglici de silicon, dar găsiți modele cu drept, pentru care a fost inițial destinată unei centuri de stocare, destul de dificilă. Banda de silicon deține perfect ciorapi pe picior și când este utilizat pentru centura de stocare, este furnizat un suport dual.

Tehnologia de fixare a stocării pe silicon nu este diferită de fixarea ciorapilor obișnuiți. Pentru acest model, centura de stocare este un accesoriu decorativ excelent, care oferă, de asemenea, un suport suplimentar.

Cureaua cu elemente de fixare metalice

În plus față de varietatea modelelor de curea, au diferențe în elemente de fixare. Deci, există curele cu cleme de plastic, dar cele mai practice și mai puternice centuri sunt luate în considerare cu cleme metalice.

Guma pentru fixarea stocării pe centură nu este, de asemenea, întotdeauna aceeași sumă. Deci, există o centură cu două benzi de cauciuc, care este complet incomod pentru șosetele de zi cu zi. Opțiunile cu bandă europeană sugerează prezența a patru gumă cu elemente de fixare.

Pentru versiunea americană a centurii, prezența a șase catarame.

Cureaua cu cel mai complex mecanism de fixare este versiunea în limba engleză. Această centură se întâmplă de obicei opt și, uneori, zece benzi elastice cu nituri pentru a fixa ciorapi, deci nu este atât de ușor să se agațe ciorapi într-o astfel de centură.

Merită să ne amintim: Cele mai multe elemente de fixare sunt disponibile la centură, cu atât mai fiabile se fixează ciorapi. În mod special deținute de formatorii metalice.

Cum să purtați ciorapi cu jartierele?

Deși mulți includ ciorapi cu o centură la haine, potrivite doar pentru seducția unui bărbat, unele fete se bucură foarte mult de acest element de haine în viața de zi cu zi. În ciorapi de pe centură, nu vă puteți îngrijora de ceea ce pot aluneca la momentul cel mai inoportun.

Citește mai mult  Costume de baie elegante

În plus, ei nu vor fi atât de fierbinți, ca în chilot în sezonul cald. Dar pentru a folosi acest detaliu Piquant al dulapului în viața de zi cu zi și nu arată vulgar, trebuie să vă amintiți mai multe reguli:

 • Deoarece ciorapii aparțin lenjeriei de corp, este considerată extrem de indecentă dacă partea superioară a dantelă din stocare proeminențe din lenjerie de corp. Prin urmare, nu este permis să poarte ciorapi pe o centură cu fuste scurte sau pantaloni scurți, precum și pantaloni strânși. Lungimea medie a fustei este perfect combinată cu acest element de îmbrăcăminte.

 • Ca și în cazul ciorapilor, culorile negre și bej ale ciorapilor sunt considerate culori clasice și potrivite pentru șosetele de zi cu zi. Ciorapi colorați nu sunt potriviți pentru o excursie, ci pentru o nuntă, petreceri sau o seară solemnă, ar putea deveni un supliment de imagine excelent.

 • Sub haine întunecate, este mai bine să ridicați ciorapi negri, ciorapi bej sunt potriviți pentru nuanțe ușoare de fuste sau rochii.

 • Pe ciorapi este ușor de a face o strângere sau de a le rupe deloc decât, fără îndoială, este ușor să te stricați. Prin urmare, nu este recomandat cu ciorapi să poarte pantofi cu încuietori sau elemente decorative care pot cârlig de cârlig.

Imagini spectaculoase

Pentru imaginea de nuntă a mirelui, un set de lenjerie de zăpadă în combinație cu ciorapi pe centură, precum și jartierala tradițională va deveni o opțiune excelentă.

Culoare clasică neagră și nimic inutil – opțiune bună pentru stilul de afaceri.

O altă opțiune interesantă pentru stilul de zi cu zi în bej.

Abundența de dantelă și arcuri stabilește o dispoziție jucăușă și arată foarte seducătoare. Un astfel de kit mai bine decât iubitul tău.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: