lenjerie de corp pe termen Under Armour

lenjerie de corp pe termen Under Armour

lenjerie de corp pe termen Under Armour este considerat unul dintre cele mai bune opțiuni pentru persoanele active, care să acorde o atenție mult la forma lor fizică. Bărbați modele pentru copii „inteligente“ pentru hochei, fotbal american, de sex feminin si, alte sporturi atrag atenția asupra tehnologiilor de fabricație inovatoare și materiale de înaltă calitate.

Despre cum să poarte și de îngrijire pentru Termsel Under Armour, despre soiurile sale și secrete de selecție în valoare de a afla mai multe, pentru că Este acest brand care promite fanii săi confort maxim în ciorap și durabilitatea textile.

Particularități

lenjerie de corp pe termen sub armura este vândut în zeci de țări ale lumii de astăzi, sportivii profesioniști sunt alese pentru ei înșiși. Dezvoltarea companiei vizează exercițiul activ în sala sau în aerul proaspăt lăsat doar senzații plăcute.

Brandul său de lenjerie termică creează A țesăturilor foarte elastice, umiditatea și evaporarea bine distinsă din corp care împiedică termoregularea afectată. Traducerea literală a numelui companiei: „sub armură”. Și aceasta este într-adevăr „armură”, doar lumină, plăcută la atingere, protejând împotriva supraîncălzirii și a supercooling-ului.

Caracteristicile puterii termice sub armura sub sub armura pot fi atribuite după cum urmează:

 • Aplicarea sezonalității – În arsenalul companiei există linii pentru colecții de vară, iarnă, demi-sezon+
 • Greutate minimă – Tricou de mijloc sub armură de 2 ori mai ușor decât analogii obișnuiți+
 • Maximul rapid și evaporarea umidității – Chiar și uscarea lenjeria termică este mult mai rapidă+
 • Design elegant și tăiat – Silueta unui atlet rămâne atractivă chiar și în timpul antrenamentului+
 • Material special – Polyarmour, Furnizarea de umiditate instantaneră pe suprafața țesutului + nu este contact cu stimulii, iar impregnarea antibacteriană împiedică apariția unui miros neplăcut+
 • ColdBlack Technology – modifică proprietățile țesăturilor întunecate, reflectând radiația de căldură și infraroșu evidențiată de razele Sun + Proprietățile antifungice ale materialelor create de această tehnologie le fac o decizie optimă de a ocupa pe stradă+
 • Lipsa cusăturilor de cauciuc – Când contactați materialul cu corpul poate fi uitat de disconfort.

Aceste caracteristici ale Termella sub armură nu sunt limitate. Compania produce produse pentru persoanele de diferite vârste, ia în considerare nevoile lor, în funcție de alegerea sportului.

Soiuri

Termenul „SMART” bobină sub armură este fabricat în Statele Unite în conformitate cu cele mai stricte standarde de calitate. Colecții de brand Există zeci de modele pentru sport, plimbări, alte tipuri de activitate fizică. Este demn de luat în considerare seria disponibilă mai detaliat.

Copiii

Produsele pentru copii de la sub armură sunt prezentate în categorii pentru activități sportive. Pentru băieți și fete au produs colecții separate unde puteți găsi o lenjerie termică pentru următoarele activități:

 • baseball+
 • fotbal+
 • Fotbal american+
 • Baschet, Golf+
 • a face exerciții fizice.

Printre modelele populare pentru copii și adolescenți, puteți găsi termocrafuri și jambiere pentru funcționare, precum și pentru o combinație cu echipament sportiv. Pentru fete, compania produce o gamă largă de modele pentru distracție activă. Gama de dimensiuni variază de la adolescentă la sugari, puteți găsi opțiuni pentru termocort și jambiere pentru plimbări de iarnă.

Feminin

Pentru femei, sub Armor oferă nu doar o lenjerie termică, Și îmbrăcăminte foarte confortabilă și confortabilă pentru yoga și alergare, lacros, fitness, golf, fotbal și volei, sporturi tactice. În plus față de dorințele clasice de dimensiuni complete, puteți alege sutiene sportive convenabile care se disting printr-o potrivire confortabilă.

Kiturile sunt caracterizate de varietate de culori – în regulile pentru șosete pe tot parcursul anului există soluții în culori corporale, roz, negru.

Masculin

Bărbații în cadrul colecțiilor de armură vă permit să vă scufundați pe deplin în distracție activă fără frontiere. Hochei, fotbal, lenjerie termică de volei aici este adiacent la seturi și elemente individuale pentru vânătoare și pescuit, jocuri militare-tactice, alergând. Toate produsele se disting printr-o potrivire confortabilă, ajută la menținerea încălzirii musculare în timpul antrenamentului.

Nu se tem de alpinism, purtat sub un costum de sport sau de îmbrăcăminte de stradă – cea mai populară serie de baze 2.0 garantează umflarea rapidă a sudoarei și a umidității, ușor de îngrijit pentru haine. Rashgards pentru formarea sportivă Ridicați returnările din clase.

Cum să alegeți și să purtați?

La alegerea unui serviciu termic, este important să urmați anumite reguli.

 • Densitatea adolescentului spre corp. Termen lenjerie de corp sub armură are o rețea dimensională largă. Este important ca acesta să se confrunte cu corpul, dar nu a constrânge mișcarea printr-un efect de compresie excesiv.
 • Selecție după dimensiune. Dacă totul se face corect, când înclinați, tricoul sau lungul lung va închide zona lombară.
 • Sezonalitate și destinație. Modelele de vară sunt cusute cu o predominanță a bumbacului natural. Iarna – cu adăugarea de fire de lână la fibre sintetice, se încălzesc în frig. Modele sportive mai bine respinse umiditate. All-Sezon Universal, poate acționa ca îmbrăcăminte de acasă.
 • Execuţie. Su sutienul și corpul scurt pot fi combinate cu haine casual. Pentru bărbați, puteți găsi LongsLive și Lenjerie de corp. Modele suplimentare lungi cele mai des pe pantaloni și pulovere, cămăși.

Când șosete, serviciul termic este important să rețineți că Produsele sunt recomandate la cel puțin laminarea după fiecare utilizare în apă curată, care va elimina poluarea acumulată pe suprafață. Pentru a economisi forma și culoarea, se recomandă utilizarea unei spălări manuale, care nu depășește temperatura apei în +40 de grade. Aplicarea permisă a detergenților pentru lenjeria de culoare sau săpun fără efect de albire.

Când utilizați o mașină de spălat Merită să alegeți un mod delicat. Lenjerie termică după spălarea sau antrenamentele active expuse la uscarea naturală.

Nu puteți posta pe bateriile de încălzire sau să expuneți efecte cu aburi într-o mașină de spălat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: