LEOMAX Lenjerie termică: varietate și opțiune

LEOMAX Lenjerie termică: varietate și opțiune

Odată cu sosirea iernii, oamenii se gândesc să cumpere haine calde, care se vor încălzi în perioada rece. Popularitate specială în ultimii ani a dobândit o lenjerie termică, care poate fi cumpărată la orice magazin de îmbrăcăminte sport. Leomax a fabricat produse detaliate de mai mulți ani. În articol vom vorbi despre caracteristicile produselor de brand, luați în considerare produsele populare pentru femei și bărbați, precum și pentru a oferi sfaturi la alegerea și face o prezentare generală a recenziilor la stânga de cumpărători online.

Caracteristicile produselor

Lenga de lenjerie termică Leomax va fi o achiziție excelentă pentru următoarele categorii de persoane:

 • petrecând foarte mult pe drum (în transportul public, picioarele sunt întotdeauna reci)+
 • Lucrul în spatele volanului (Cu o ședere lungă într-o poziție așezată, sângele nu mai circulă ca în timpul activității, astfel încât picioarele încep să înghețe)+
 • Lucrul pe stradă (Ele sunt pur și simplu necesare lenjerie termică, pentru că pentru a distribui fluturașii sau a lucra la un șantier chiar și în zero temperatura este foarte greu)+
 • Fanii de pescuit, vânătoare și turism (În acest caz, este important nu numai să nu urcați, ci și să aduceți umiditate suplimentară din corp, lenjeria termică Leomax se va amenda cu ea)+
 • Sportivi (Joggingul de iarnă se reîmprospătează și ține corpul într-un ton, lenjerie izolată și șosete vor deveni o achiziție excelentă, deoarece acestea nu vor fi date).

Luați în considerare caracteristicile produselor de marcă încălzită. La vedere și lenjerie de corp, șosetele Leomax sunt similare cu produsele obișnuite, nu au. Ele sunt similare cu produsele Terry, dar în același timp subțire. Lenjeria termică nu va fi vizibilă sub îmbrăcăminte, iar șosetele vor fi confortabile în orice pantofi. Principala caracteristică distinctivă a produselor Leomax este crearea unui airbag special, care păstrează temperatura corpului neschimbată. Lenjeria termică nu vă va da să urcați chiar și în înghețuri severe.

  Produsele furnizează Diversiunea completă a umidității și prevenirea bacteriilor de reproducere. Adesea în cameră transpirația corpului și când intrați în frigul începe să înghețe. Ca rezultat, pe picioarele de acasă și la armpiturile sunt umede. Datorită proprietăților sale de umiditate, produsele Leomax vor distribui uniform căldură și nu vor da o sudoare.

  Acest lucru va împiedica apariția unui miros neplăcut.

  Lenjeria termică de marcă este realizată dintr-un fir triplu cu un tricotat cu trei straturi. Primul, stratul interior este responsabil pentru efectul antibacterian. Materialul datorat compoziției chimice împiedică reproducerea microorganismelor dăunătoare, care în viitor devine cauza unui miros neplăcut. Companiile Thermontoski nu vor da ciuperci. Cel de-al doilea rând de fire este considerat a fi Termone, este cel care este responsabil pentru întârzierea aerului și formarea unui airbag. Nu dă corpul și picioarele să urce. Stratul superior este responsabil pentru descoperirea sudoarei. De la suprafață, umiditatea se evaporă bine, nu întârzie în straturile inferioare, astfel încât corpul este cald și uscat întotdeauna.

  Citește mai mult  Costume de baie Tezenis

  Pentru producerea bunurilor sale, Leomax aplică un material special constând dintr-o combinație optimă de un anumit microfibră.

  • 70% bumbac. Dacă produsele nu sunt utilizate în clasele de fitness, ele trebuie să fie ușoare, elastice și plăcute pentru piele. Pentru a face acest lucru, se adaugă bumbac. Lenjerie termică cu un conținut suficient de material absoarbe umezeala și semnificativ mai confortabilă.
  • 26% poliester. Acest element este necesar ca parte a pachetului termic, deoarece oferă o rezistență mai bună la uzură și proprietăți antibacteriene.
  • 4% spandex. Oferă elasticitate sporită și aterizare bună a puterii termice și a șosetelor. Numărul optim de spandex este de 5-10%, dar acest producător are puțin mai puțin.

  Trebuie remarcat faptul că Lenjerie termică de brand complet hipoalergenică și nu provoacă scabie cum ar fi lucrurile de lână. Materialul nu dovedește. Pentru fabricarea tuturor produselor, sunt utilizate fire speciale care măresc rezistența la uzură a șosetelor și a lenjeriei. Datorită absenței cusăturilor, lucrurile nu sunt frecate și pot fi purtate sub haine, ele nu sunt vizibile. Marele avantaj al produselor de marcă sunt frecvent acțiuni, în timpul căruia puteți cumpăra bunuri încălzite la un cost redus sau atunci când cumpărați o pereche, al doilea pentru a primi ca un cadou.

  Din minusurile de energie termică și șosetele de Leomax trebuie evidențiate în China, în care producătorii nu sunt întotdeauna distinsi de dorința de a face un produs de înaltă calitate.

  O altă caracteristică este prețul ridicat al termoconurilor, care sunt prea scumpe pentru cele produse în țările din Asia Centrală.

  Gamă

  Brand Leomax oferă o gamă largă de energie termică. Luați în considerare cele mai populare produse pentru femei și bărbați.

  „Îmbrățișări delicate” de la Leomax

  Setul de sex feminin include termolele și blugi. Produsele sunt prezentate într-un ton de liliac, gri și bej. Costum de dimensiune universală, deci se va potrivi atât fetelor subțiri, cât și doamnelor cu forme. Una dintre principalele caracteristici ale cochiliei termice „îmbrățișări delicate” este proprietățile sale dracului. În abdomen și fese, există inserții de strângere care fac o figură mai subțire. Costumul nu se strânge și nu frecați pielea, este plăcut în mod plăcut corpul fără a elibera disconfort. Elemente de dantelă dau feminitate. Costul kitului este de 1.500 de ruble.

  Citește mai mult  Sutien pe os

  Termen lenjerie de corp „Alaska”

  Acest kit este prezentat în două versiuni: bărbat și femeie. Dimensiune unică vă permite să utilizați lenjeria de corp la orice configurație. VEste doar în culoarea neagră. Setul este alcătuit din termogeni și bluze. Produsele sunt bine așezate pe figură și păstrează căldura corpului, cântărind umiditate. Jambierele de pe banda de cauciuc sunt strâns și nu alunecă. Jacheta are o decupare semicirculară. Prețul unui costum atât de sex feminin, cât și de sex masculin este de 990 de ruble.

  Temmones „Alaska”

  Șosetele încălzite ale bărbaților și femeilor sunt eliberate în culoarea neagră. Dimensiunea universală a produsului vă permite să le cumpărați pe orice picior. Modelele femeilor merg pe un picior de la 34 la 41 de dimensiuni, iar bărbații de la 40 la 46 de ani. Datorită conținutului spandex ridicat, lucrurile sunt bine trase, deci este la fel de strâns așezat pe poalele oricărei lungimi. Le puteți purta cu orice pantofi: cu cizme izolate, produse sportive și cizme de cauciuc, în timp ce picioarele nu vor transpira.

  Datorită proprietăților speciale ale țesutului, produsele sunt îndepărtate perfect de umiditate, astfel încât efectul băii dispare atunci când în interior. Fabricul blând nu se rupe oriunde. Sigiliile din gleznă și șosete oferă o fixare mai bună pe picior. Rezistența la uzură a produselor este asigurată de firele compacte utilizate pentru a crea termoconuri. Cumpărați doar 2-3 cupluri, care sunt suficiente pentru mai multe sezoane.

  Prețul produsului este de 990 de ruble pentru două perechi.

  Cum de a alege?

  La cumpărarea unei puteri termice, se recomandă acordarea atenției factorilor importanți.

  • Material. Nu este recomandat să luați produse de bumbac 100%. Au o rezistență scăzută la uzură și nu vor putea elimina pe deplin umiditatea, deși aceasta este funcția principală de putere termică. Luați produsele de compoziție mixtă utilizând sintetice, va preveni frecarea. Poate fi acrilic, spandex, nailon și alții. Foarte bine efectuează lenjerie funque termică folosind lână de oaie în compoziție. Acesta absoarbe în mod optim umiditatea și îl îndepărtează de pe piele.
  Citește mai mult  Lace de lenjerie de corp

  • Cusătură. În nici un caz nu luați lenjerie de corp și șosete cu cusături. Ele pot provoca pulpă pe piele.

  • Alocarea zonelor. Dacă lenjeria termică este achiziționată pentru turism sau sport, cumpărați produse speciale cu zone de încărcături mari. Acestea sunt zone de genunchi, umeri, tocuri și șosete. Element similar este necesar dacă sunteți angajat cu agenți de ponderare sau purtați un rucsac mare. În acest caz, trebuie să se țină cont de faptul că astfel de lenjerie și șosete vor fi puțin mai groase decât de obicei, astfel încât îmbrăcămintea și pantofii trebuie să aibă un stoc mic, astfel încât organismul să nu fie numărat. Termoștiința cu amplificare va ajuta pantofii sport de înaltă calitate să îmbunătățească amortizarea atunci când rulează.

  • Marimea. Fiți atenți la aterizarea corpului pe corp. Dacă este mare, acesta va fi alunecat și colectat în pliu. Dacă produsele sunt mici, vor interfera cu mișcarea. Șosetele ar trebui să facă o strângere a călcâiului, iar pantalonii sunt genunchiul. Când cumpărați, încercați să măsurați lenjeria termică și șosetele cu încălțăminte și îmbrăcăminte cu care sunt planificate să fie utilizate în viitor.

  Examinați recenzii

  Comentariile clienților despre Temmones Leomax sunt destul de ambigue. Unele se laudă mărfurile mărcii, altele găsite dezavantaje. În posturi pozitive există o bună calitate a produselor, în ciuda producției din China. Fără fire și săgeți. Lipsa cusăturilor vă permite să purtați ThermolEgins chiar sub un tunică subțire sau pantaloni clasici. În ciuda mărimii unice, produsele sunt perfect întinde și așezate bine pe orice formă și dimensiune a piciorului.

  Lenjeria de corp este convenabilă în șosete, nu-l frecă oriunde și perfect se confruntă cu funcția sa principală – conservarea căldurii.

   Cumpărătorii cu handicap au remarcat inconsecvența modelelor publicitare cu realitatea. Temmones Leomax arată ca șosete de la Terry și se încălzește în mod similar produselor din Angora. Multe mirare dacă producția de brand este valabilă pentru categoria de termo. În același timp, costul de haine și șosete este destul de ridicat, dacă nu faceți la promovare. Produse similare fără „termo” în titlu pot fi cumpărate semnificativ mai ieftin, dar vor fi calde, nu vor fi mai rău decât Leomax.

   Unul dintre utilizatori este interogat și prezența bumbacului în compoziție, deoarece producătorul revendică. Furnizați o dimensiune pentru toate produsele cu o astfel de cantitate de bumbac și spandexul este foarte dificil.

   Revizuirea despre lenjeria termică „Hugs Tender” Vezi următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: