Norveg Term Coil: Prezentare generală a sortimentului și alegere

Norveg Term Coil: Prezentare generală a sortimentului și alegere

Astăzi, lenjeria termică este un obiect indispensabil de garderobă atât în ​​timpul iernii, cât și în vreme caldă. Compania germană Norveg este considerată unul dintre liderii producătorilor acestui produs specializat.

Particularități

Norveg, fondată în Germania, funcționa pe piața mondială de mult timp. La început, numai produsele pentru sporturile expozite au fost prezentate în sortimentul de marcă: alpinism, turism, pescuit, vânătoare și altele. Cu toate acestea, atunci când produsele au găsit consumatorul și au câștigat dragostea unui număr mare de cumpărători, gama de energie termică a început să se extindă. Haine confortabile realizate în zilele de astăzi, cusute din materiale ecologice Conform tehnologiei speciale, care asigură o fixare strânsă a țesutului corpului.

Guma fixeaza in mod fiabil elementele garderoba, dar nu stoarce pielea, oferind o șosete confortabile. Lenjeria fără sudură este creată din fibre de grosime diferită, cu mașini de tricotat circular.

Avantaje și dezavantaje

Lenjeria termică Norveg are o serie de caracteristici importante care o deosebesc în mod benefic de bunuri similare. Acesta include lână de merinos, meritual considerat material, menținând cel mai bine căldură. Produsele Curra sunt realizate astfel încât cusăturile să fie vizibile doar vizual, dar nu sunt complet simțit pe piele.

Pentru dezavantaje, puterea termică a Norveg poate fi atribuită costului supraestimat al produselor: de exemplu, prețul terminonilor convenționali ajunge la 1 mii. rubles. Îngrijirea energiei termice este destul de specifică, necesită produse de spălare și uscare separat de restul hainelor, Ce, desigur, durează mult timp. În cazul nerespectării regulilor de funcționare, produsele sunt acoperite de Katvils sau Stretch.

Vizualizări

Norveg a prezentat un număr mare de termoemonii multifuncționali. Pentru copii Puteți achiziționa salopete și corpuri, broaștele de broaște, hammashi și pantaloni, coliziri termice și pulovere. În stoc seturi de la tricouri și pantaloni, jambiere, cape și alte produse. Masculin termoblash Prezentat de diferite pantaloni, tricouri, termice și blugi. Dacă este necesar, puteți cumpăra chiar boxe subțiri, dar calde. Printre Electricitate termică feminină Puteți găsi jambiere, tricouri, ciorapi și ciorapi. Apropo, chiar și un termofițial, indispensabil pentru sporturile de iarnă pentru sporturile de iarnă.

Materiale de fabricație

Majoritatea produselor de marcă Norveg sunt făcute din lână Merino. Acest material are proprietăți termice unice, dar în același timp foarte plăcut la atingere și, prin urmare, potrivit pentru șosetele de zi cu zi. Haina din țesătură moale puteți purta o persoană chiar cu pielea sensibilă, fără să se teamă de apariția iritării, Erupții cutanate sau alte reacții. În plus, panza este procesată de o substanță specială care împiedică apariția furnicării și oferă posibilitatea de a purta lenjerie de corp de căldură direct pe corpul gol. Într-o serie de brand, bumbacul organic este adăugat la lâna de merinos, datorită creșterii funcționalității țesutului.

Citește mai mult  Primul sutien și istoria creației sale

Pentru seria Copiii activi Împreună cu lână naturală, termoliteBase de fibră sintetică de înaltă tehnologie. Este necesar să menționăm puful unei capre de munte, care, potrivit producătorilor, chiar și normalizează procesele metabolice si are un efect calmant.

Există, de asemenea, o serie de lână, din care produsele sunt realizate din o sută de lână la sută din Noua Zeelandă ovine fara impuritati.

Sfaturi pentru alegerea și îngrijire

Toate thermoemones brandului Norveg este împărțit în mai multe serii, fiecare dintre care are ca scop efectuarea de funcții specifice.

  • Soft Series Acesta este considerat cel mai popular și potrivite pentru adulți și copii. lână naturală asociată într-un anumit fel vă permite să creați lucruri universale potrivite pentru diferite temperaturi ambiante. Acest material este un termostat natural care susține nivelul de căldură necesar în orice condiții.

In vara, astfel de haine creează o protecție de la Soare, nu da trupul să se supraîncălzească, iar în timpul iernii, dimpotrivă, se încălzește.

  • Seria de iarnă caracterizată prin utilizarea țesutului mai gros și a împerecherii structurale în vrac, datorită cărora se formează panza extrem de densă.

  • îmbrăcăminte Lână + serie de mătase Este considerată cea mai delicată și mai moale și, prin urmare, dobândită adesea pentru copii. Combinația de lână de oaie și mătase creează un material plăcut durabil, dar tactil, care absoarbe mirosul și transpirația și asigură, de asemenea, microclimatul adecvat pe suprafața corpului.

  • Seria de copii active, După cum puteți ghici după nume, conceput pentru copiii care sunt în mod constant în mișcare. Țesătura folosită nu este frică de umiditate, ca urmare a căreia copilul nu transpiră.

Materialul păstrează căldura chiar și la temperaturi minus.

  • Seria Hunter Creat pentru clasele „masculi”, adică, vânătoare și pescuit. Eficiența kiturilor sunt furnizate de lâna de merino prezentă în compoziție, capabilă să încălzească chiar și o persoană într-o poziție statică, precum și Lycra, repetând toate contururile corpului. O caracteristică a hainei sunt un rack cu gât înalte și manșete alungite cu sloturi de deget.
Citește mai mult  Sutien "Corba"

  • Multifuncțional Seria clasică Potrivit pentru șosetele de zi cu zi la temperatura minus. De asemenea, poate fi angajat în mod activ în sport. Fabricul elastic și poarta rotundă joasă oferă șosete comodități.

  • Connoissele de haine de lux vor trebui cu siguranță să facă Seria cașmir, Din puf de capră. Canvasul moale de înaltă calitate este foarte subțire și, prin urmare, nu este vizibil sub haine obișnuite.

  • In cele din urma, Seria Merino Lână Fabricat din material, nu numai un organism calitativ calitativ, dar, de asemenea, absorbant complet transpirația împreună cu mirosuri neplăcute. Țesătura moale nu provoacă furnicături.

În ceea ce privește grila dimensională, va fi posibilă ridicarea lenjeriei termice Norveg ca și pentru copii, astfel încât femeile și bărbații.

Termolar pentru copii Puteți purta de la 1 lună la 11 ani (creștere de la 56 la 146 cm). Colantele disponibile în sortiment se vor potrivi fetelor și băieților de la 9 luni la 16 ani. Șosetele pentru copii sunt prezentate în dimensiuni S, M, L, XL și XXL.

femei, Creșterea a cărei variază de la 158 la 182 cm, nici o problemă nu va putea alege produsele Norveg. Gridul dimensional al femeilor include dimensiuni rusești XS, S, M, L și XL.

Cu privire la Bărbați, Firma germană oferă produse pentru proprietarii de dimensiuni XS, S, M, L, XL, XXL și XXXL.

Îngrijirea puterii termice ar trebui să fie atentă. Goliți produsul este permis numai la o temperatură care nu depășește 40 și chiar și 30 °. Se recomandă efectuarea acestui lucru într-un mod delicat sau în „Lână”. Pulberea este mai bine să se specializeze, dar sunt, de asemenea, produse adecvate pe un săpun sau destinate spălării lenjeriei pentru copii. În nici un caz nu ar trebui să folosesc rotirea și să pun pe Heathelf pentru uscare pe baterie. Uscarea a fost acceptată pe o suprafață orizontală plană. Articolele de garderobă nu pot fi albite sau expuse la removersiunea petelor – dacă este necesar, utilizați săpunul economic obișnuit. Stroke lenjerie termică nu este, de asemenea, recomandată.

Citește mai mult  Brawind sutien

Cum să purtați?

Lenjeria termică Norveg trebuie să fie selectată în dimensiune, astfel încât ea a strâns elastic corpul, dar nicăieri nu a arătat-o ​​și nu a provocat senzații neplăcute. În caz contrar, urmați caracteristicile fiecărei serii reprezentate. De exemplu, seria soft este potrivită pentru utilizare la temperaturi în frontiere de la -10 la 15 °. Astfel de haine sunt destinate doar pentru o distracție liniștită, deci nu ar trebui să fie folosită pentru ao folosi. După spălare, produsul poate fi distrus aproape 5%, dar aceasta este norma și pre-așezată în grila dimensională.

Dacă lână Merino este aplicată în combinație cu bumbac, purtarea produselor pot fi de la -30 până la + 10 °. Lână + îmbrăcăminte din seria de mătase fabricate dintr-un amestec de lână și mătase orientală, mai potrivite pentru plimbări liniștite în lunile calde.

Recenzii

Comentarii despre lenjeria termică Brandul Norveg sunt diferite. Pozitiv, cu toate acestea, mult mai mult. Destul de des, se observă un cost acceptabil, o gamă largă, precum și produse de calitate excelente din lână de merino pur. Copiii purtând haine norveg nu se plâng aproape niciodată de sentimente neplăcute, De exemplu, că sunt reci pe stradă, sau că transpiră în timpul jocurilor active.

Destul de adesea spun că lenjeria termică nu se deteriorează din spălări regulate, nu se freacă și nu acoperă Kat. Apropo, spălările în sine nu sunt atât de mult – corpul și picioarele nu transpiră, ca rezultat al căruia nu apare miros neplăcut. Mai mult, dacă vorbim despre termocunele Norveg, în recenziile se găsesc adesea informații că se urcă în absolut orice pantofi și nu stoarce pielea blândă a copilului.

Cu toate acestea, există și revizuiri negative despre produsele companiei germane și despre Cel mai adesea, nemulțumirea cumpărătorilor este destinată termoemonului. Se menționează că materialul care provoacă disconfort, precum și absența proprietăților respingătoare de umiditate, rezultând transpirația picioarelor. Există astfel de dezavantaje ale produselor ca țesătură subțire, care necesită crearea unor straturi suplimentare de îmbrăcăminte și absolut nu este potrivit pentru șosete în îngheț. În ciuda corespondenței grilajului dimensional, produsele uneori s-au dovedit a fi mari.

Despre cum să alegeți o lenjerie termică, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: