Odlo Lenjerie termică: Prezentare generală a sortimentului și alegerea

Odlo Lenjerie termică: Prezentare generală a sortimentului și alegerea

Lenjeria termică este foarte funcțională și, prin urmare, utilizează cu o cerere largă la persoanele de multe vârste diferite. Este potrivit pentru încălzirea corpului în sezonul rece, precum și cu sporturi active în vreme rea. În plus față de conservarea căldurii, Lenjeria de corp termică se confruntă perfect cu o definiție a umidității excesive. Mai multe detalii ați citit produsele mărcii ODLO, care este implicată în lansarea energiei termice pentru bărbați și femei, precum și luați în considerare sfaturi privind alegerea acestui tip de îmbrăcăminte.

Caracteristici, Pro și Contra

Se știe că Brandul Norvegian Odlo produce haine sportive de înaltă clasă pentru mai mult de 70 de ani. Mark colaborează cu mulți sportivi celebri care nu doar fac publicitate produse, dar sunt fanii de îmbrăcăminte Odlo. Luați în considerare unele beneficii ale mărfurilor de marcă.

 • Produse ale mărcii norvegiene produse La fabricile noastre din Europa, unde specialiștii sunt controlați de fiecare etapă de producție.
 • Toate produsele Odlo îndeplinesc pe deplin standardele și cerințele internaționale, referitoare la calitatea îmbrăcămintei sport.
 • Odlo Lenjerie termică Seif pentru sănătatea umană, Deoarece este făcut din țesuturi și materiale.
 • Nu poate decât să se bucure și să se bucure Disponibilitatea liniilor unice cu îmbrăcăminte sport și putere termică, care sunt adaptate nu numai la diferite preferințe de gust ale bărbaților și femeilor, ci și pe o varietate de condiții sportive și de vreme.
 • Brandul utilizează tehnologii inovatoare, creând lucruri unice. Datorită tehnologiilor speciale, tricourile sunt întotdeauna uscate și absolut nimic mirosit. Acest lucru se datorează faptului că atunci când se utilizează fire speciale cu ioni de argint. În plus, cusăturile de lenjerie sunt adesea plate, astfel încât hainele nu se freacă.

În ceea ce privește minusurile, se poate observa faptul că prețurile pentru bunurile de brand norvegian nu sunt mici, cu toate acestea, sport si lenjerie de corp termică sunt destul de rezistente la uzură, care vă permite să poarte timpul lor lung.

Vizualizări

Astăzi, în marca catalog puteți găsi de sex masculin, feminin și lenjerie de corp termică copii pentru viața de zi cu zi și sport. Marca produce următoarele categorii de energie termică pentru bărbați, femei și copii:

 • Pantaloni și Raistuza+
 • Thermochorts+
 • Tricouri și tricouri+
 • Lenjerie de corp, topirea+
 • Seturi lingerie (pentru copii).

Pentru utilizarea de zi cu zi, vă puteți da preferință la bunuri din colecția activă, pentru activități în aer liber și sport – Evolution, dar performanța va trebui să gust cei care nu le place lenjerie de corp cu cusături. Produsele din seria Revolution sunt considerate cele mai calde, acestea sunt realizate cu adaos de lână. Luați în considerare unele reale ODLO Linia de produse.

 • Evoluția de lumină. Linia de lumină adaptată la intervalul de temperatură de la -10 până la -20 ° C. În seria, pantaloni scurți, pantaloni scurți, tarifele și tricourile cu mâneci lungi pentru doamne sunt disponibile pentru doamne.

 • Evoluție caldă. Această serie este potrivită pentru regimul de temperatură de la -20 la + 15 ° C. Această serie de profesioniști recomandă alegerea celor care sunt angajați în sporturile de iarnă. Se poate găsi atât în ​​ea, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, inclusiv cămăși cu un guler și fără ea, tricouri, pantaloni scurți, pantaloni, boxeri, tricouri și rătăcite.

 • Evoluția X-cald. Colecția este potrivită pentru temperatura de până la -40 ° C. O caracteristică distinctă a energiei electrice termice pentru bărbați și femei din această serie este aceea că în zonele deosebit de sensibile, producătorul plasează inserții de fleece care păstrează căldura. Astăzi, în această serie, tricouri disponibile cu mâneci lungi, co-contoare și pantaloni.

Pentru copii, vă recomandăm să acordați atenție colecției de colectare în masă Copii calzi, care prezintă seturi excelente (tricou + rabane) pentru utilizarea de zi cu zi. Lenjerie de corp termală sportivă disponibilă în seria de evoluție caldă pentru copii.

Pentru referință: Lumină – Lightwear, cald – cald, x-cald – Super Garden.

Materialele

Îmbrăcămintea din lumina evoluției și seria de evoluție este de preferință din poliester cu adăugarea de poliamidă și elastan în raport procentual diferit. Cu toate acestea, în seria de poliester de lumină, este de obicei 60%, iar în seria caldă – 80%, totul depinde de tipul de îmbrăcăminte. Dacă produsul este fabricat din poliester 100%, indiferent de serie, atunci îl poate folosi fără probleme pentru utilizarea zilnică în sezonul rece.

La coaserea produselor sale, brandul utilizează numai țesături ecologice, testate pentru substanțe nocive în ele.

Sfaturi pentru alegerea

Atunci când alegeți o electricitate termică pentru el însuși sau pentru copiii săi, este foarte important să înțelegem că ar trebui să fie nu numai confortabil, ci și regimul de temperatură corespunzător în care voi sau copiii vor rămâne. Nu luați lenjerie de corp foarte caldă, dacă nu sunteți planificați să rămâneți pe un îngheț puternic. Într-o astfel de lenjerie, va fi foarte caldă și probabil că nu va face față asignării umidității.

La selectarea puterii termice, se recomandă să acordați atenție diagramei de temperatură pe care le oferă mărcii. În general, alegeți lucrul dorit nu va fi dificil, pentru că Aproape toate lenjeria termică Odlo primește recenzii entuziaști nu numai de la iubitori, ci și de la sportivii profesioniști.

Se recomandă să încercați direct lenjeria de corp la punctul de vânzare Odlo, altfel nu puteți ghici cu dimensiunea, în special pentru copii.

Cum de a alege o lenjerie termică, puteți afla mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: