Șosete de bambus

Șosete de bambus

Nu există nici un rezultat universal și simplu al dulapului decât șosete. Acest detaliu se bucură de oameni de orice sex și vârstă. Producătorii moderni fac produse de înaltă calitate atât din materiale artificiale, cât și din materiale naturale. Ridica perechea cea mai confortabilă și practică nu va fi dificilă. Cel mai recent, fibra de bambus a început să utilizeze în producția de șosete, care astăzi este cel mai popular material.

Particularități

Fibrele de bambus sunt realizate din tulpini de bambus reale. În timpul tratamentului, pulpa este obținută, care este apoi adăugată la diferite amestecuri adezive. Această fibră moale este utilizată în mod activ în producția de lenjerie și șosete inferioare și de pat.

Material

  • Țesătura, care în popor este chemată pur și simplu „bambus”, este în prezent unul dintre cele mai populare materiale.
  • Este autentic, ecologic și are o cantitate imensă de calități utile.
  • Este demn de remarcat faptul că bambusul crește fără utilizarea diferitelor chimii și, prin urmare, este considerată cât mai sigur posibil.

Trăsături pozitive

Șosetele de bambus posedă următoareleCalități pozitive:

  • Ele sunt absolut igienice.
  • Nu provoca reacții alergice.
  • Picioarele din ele nu vor fi îmbrățișate și obosite.
  • Fabricul de bambus este cel mai rău dușman al căpușelor și alți paraziți.
  • Picioarele din piele în astfel de șosete vor respira datorită permeabilității frumoase a aerului.
  • Foarte moale și plăcut la atingere.
Citește mai mult  lenjerie de corp Termen Rukka: argumente pro, contra

Ceea ce este mai bine să alegeți: șosete de la bambus sau bumbac?

Produsele de bambus sunt concurenți direcți ai modelelor tradiționale de bumbac. Treptat, noul material a început să prezinte produse din materiile prime obișnuite. Dar ce produse sunt de fapt cele mai bune? Să ne gândim împreună.

Dezavantaje ale țesăturii de bumbac

Nu este un secret că un număr mare de substanțe chimice este aruncat în câmpurile de bumbac. De regulă, acestea sunt pesticide dăunătoare. Materialul este întotdeauna procesat cu atenție, dar încă substanțele chimice se pot stabili pe produse.

Bumbac ecologic

Există un eco-bumbac special. Este cultivată în zone speciale pure și nu este supusă procesării chimice. Dar volumul de fabricare a unei astfel un tesut este prea mic, astfel încât să puteți face o ieșire curajos că cele mai multe dintre producătorii folosesc de bumbac obișnuit.

Avantajul de tesatura de bambus

Bambus creste in zonele curate si eco-friendly. Nu este supus prelucrării chimice. Țesătura dintr-un astfel de material este pe bună dreptate recunoscut ca fiind cel mai sigur și curat.

Gama

producătorii moderne oferă consumatorilor o varietate de modele cu sosete din materiale naturale și blând. Luați în considerare mai multe dintre cele mai populare exemplare.

Înalt

șosete înalte sunt una dintre cele mai confortabile și mai populare. Acestea sunt o opțiune excelentă pentru șosete de zi cu zi. Modelele care sunt echipate cu o banda de cauciuc dens și elastic pe partea de sus sunt foarte fiabil stau pe picioare și să nu alunece.

Astfel de produse pot fi combinate cu pantaloni sau blugi convenționale.

Citește mai mult  Sutien fără oase

Ce nu purta?

În nici un caz, nu se combina cu modele de înaltă pantaloni scurți. Un astfel de costum va arăta prost și ridicol.

Colorare

Până în prezent, puteți ridica un model de înaltă calitate și moale în orice culoare absolut. Dar cele mai populare și comune sunt perechi de negru, alb, gri și maro. Produsele confortabile sunt disponibile pentru bărbați, femei și copii.

Scăzut

Șosetele scurte sunt în mare cerere printre fashionistas. Ele sunt literalmente create pentru doamne moderne.

Astfel de produse privesc armonios în ansamblu cu pantaloni scurți și adidași sportivi.

Ce putem purta?

Multe fete au pus pe șosete scurte deasupra capacelor Kapron. Ele nu sunt absolut observate sub cizme sau gleznă. Combinație similară oferă protecție suplimentară față de frig.

Izolat

Produsele din bambus se disting prin calități termice excelente. Picioarele nu vor fi înghețate chiar și în cele mai subțiri. Ele sunt perfect potrivite pentru vreme rece sau înghețată.

Pentru iarna rece

Pentru fisurile de înghețuri, sunt produse cupluri uimitoare, care sunt fabricate din fibră de bambus cu un amestec de lână. Șosete similare vor deveni o alegere excelentă pentru sezonul de iarnă.

Cu Flis

Există un alt model cald și confortabil de șosete, care este completat de o izolație de fleece. Astfel de produse sunt realizate cu două straturi: partea exterioară constă din material de bambus și în interiorul izolației moi și blânde. Specimene similare sunt ideale pentru șosete la domiciliu, dacă fereastra are un îngheț de cracker în afara ferestrei.

Cum să ridici?

Ridica o pereche potrivită nu va fi nici o dificultate. Dar puteți intra într-o falsă falsă, care vă poate dăuna sănătății. Se recomandă cumpărarea unor astfel de lucruri în magazinele specializate care implementează produse slabe. Înainte de a cumpăra, asigurați-vă că instruiți bunurile.

Citește mai mult  Șosete Tommy Hilfiger

Ce ar trebui să fie?

Produsele de înaltă calitate și naturale trebuie să fie moi. Dacă le stoarce în mâinile tale, ei nu vor scârțâit. Dacă un astfel de sunet a este prezent, acest lucru înseamnă că sintetic a fost utilizat în producție.

Recenzii

Mulți consumatori au trecut cu șosete de bumbac pe bambus moale. Alegerea unor astfel de produse, au răspuns pozitiv despre ele. Oamenii sarbatorit sensibilitate, rezistenta la uzura si șosete de culoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: