Șosete pentru nou-născuți

Șosete pentru nou-născuți

Nașterea copilului este considerată eveniment cel mai interesant și mult așteptat. El are nevoie de dragoste, îngrijire și îngrijire. Fiecare copil are nevoie de îmbrăcăminte care sprijină căldura. Un obiect important al dulapului pentru sugari sunt șosete pentru nou-născuți.

7

Fotografii

Particularități

 • Șosete pentru cele mai mici crumbs sunt necesare de la naștere. Acest lucru se datorează faptului că primele câteva luni ale vieții copilului sunt rupte de termoreglare. Picioarele pot fi reci chiar și în timpul verii la o temperatură de +20 de grade și la umbra.

7

Fotografii

 • Ei sunt necesari în orice moment al anului, indiferent de luna a apărut copilul. Produsele pentru zilele reci sunt mai dense și diferă de materialul utilizat.

 • Șosetele pentru nou-născuți sunt făcute din fibre naturale care oferă picioarele de copil favorabile microclimate. Ei ignoră perfect aerul, permițând picioarele să „respire” și să nu transpire. Produsele nu provoacă alergii, nu iritați pielea blândă a copilului.
 • Sunt necesare în timpul procedurilor medicale sau băi de aer încântătoare.
 • Datorită selecției și designului imens, ridicați șosetele de bună calitate pentru copii este ușor.

Cum de a alege șosete pentru copil?

În alegerea șosetelor ar trebui să acorde atenție materialului din care sunt făcute. Opțiunile de vară subțiri sunt făcute din bumbac, tricotaje. Produsele calde pentru sezonul rece sunt izolate de o bicicletă.

Pielea pentru copii este foarte blândă și sensibilă. Șosetele cu adăugarea fibrelor sintetice trebuie eliminate.

Nu puteți purta pe picioarele unei șosete de lână nou-născuți. Ele pot zdrobi pielea sau provoca alergii. În cazul în care au nevoie, este mai bine să le poarte în partea de sus a modelelor de bumbac.

Alegerea opțiunea de șosete perfecte, nu puteți uita guma. Ea poate stoarce licitație pielea copilului, și fără șosete ei vor cădea. O optiune excelenta este modelele cu „cauciuc european“. Ea deține bine pe picioare si nu se rupe circulația sângelui.

Este important să șosete dimensiunea dobândească. Dacă este prea liber, picioarele nu va fi cald, puteți închide degetele și pot provoca disconfort.

Mai bune accesorii pentru a cumpăra în magazinele producătorilor dovedite. Acesta nu va fi de prisos să se uite la compoziție.

Astfel de produse nu ar trebui să aibă o mulțime de decor. Mai bine, dacă acestea sunt funcționale, fără a bibelouri voluminoase. Șosete va fi ridicat în fiecare zi, astfel încât elemente decorative pot Spike, se năruie și să stropească. În plus față de pierderea aspectului aspectului, decorul poate dăuna copilului. Este important să eliminați modelele și stilurile din cauciuc cu margele, jucăriile și alte decor masiv.

Nu cumpărați șosete de nuanțe otrăvitoare. Coloranții similari pot provoca alergii de contact.

Cantitate

În ciuda faptului că bebelușii nu merg și cresc rapid, o pereche de șosete va fi mică. În garderobă ar trebui să fie de cel puțin 2-4 perechi de șosete pentru copii. Ei ar trebui să aibă timp să se usuce după spălare și să fie întotdeauna la îndemână. Puteți obține cu prudență o pereche la o singură dimensiune mai mare, pentru a nu face față unei „surprize” bruște pe care copilul a crescut.

Arsenalul nu ar trebui să aibă șosete de aceeași grosime. Este important să se asigure că fiecare vreme să fie opțiuni cu diferite caracteristici de densitate și încălzire.

Soluții de culoare

Selecția de culoare depinde, de obicei, de podeaua copilului. Pentru fete cumpara șosete efectuate în luminoase roz, piersic, zăpadă-alb, liliac și crimson. Nu mai puțin în modelul de cerere în turcoaz diluat, gri, lămâie, galben, cremă culori.

Datorită selecției bogate de produse pentru nou-născuți, cu excepția opțiunilor monocromatice, astăzi puteți cumpăra modele cu un model. Mai des aceste flori, mazăre colorate, dungi, frunze, animale amuzante, inimi, fructe.

Modele

Ștampilele pentru primele zile ale vieții sunt cele mai moi și plăcute la atingere. Au o gumă sau un interval moale. În exterior, astfel de modele seamănă cu partea inferioară a ciorapilor obișnuite ale copiilor. De obicei, acestea sunt efectuate într-o singură culoare și complet lipsită de decor.

Tricotat

Stilurile tricotate se disting printr-o cereale strânse elastice. Poate fi cu o margine simplă sau curbată și pentru a menține formularul este completat de fibre sintetice. Pe marginea șosetelor, sunt situate uneori arcuri mici din panglică fină de satin. Astfel de stiluri sunt mai convenabile pentru produsele fără benzi de cauciuc sau opțiuni cu benzi de cauciuc fin.

Căutați șosete tricotate cu combinație de culori. Heel, gândurile și guma pot fi efectuate într-un singur ton, iar baza este decorată cu o imprimare, o broderie mică sau o aplicație.

Terry

Șosetele sunt foarte frumoase și confortabile. Ele sunt stiluri mai calde subțiri și creează o atmosferă de confort. Cauciuc cu ușurință, ea nu stoarcă picioarele copiilor.

Astfel de modele au adesea dungi cu logo-ul producătorului. Acestea ar trebui să fie îndepărtate astfel încât să nu zgârie pielea sensibilă a copilului. Aceste produse sunt bune pentru sezonul de vară și vremea rece.

Cu dantelă

Opțiunile cu dantelă arată incredibil de blând. Minus lor este materialul sintetic al unei inserții de dantelă care poate irita pielea blândă. Ele sunt bune de extras, dar pentru fiecare zi nu se vor potrivi.

Tricotat

Șosetele pentru nou-născuți pot fi cele mai diverse. Timbrele de tranzacționare oferă modele colorate cu vâscous diferit. În același timp, arată foarte frumos și practic în uz.

Combinate

Șosetele combinate arată foarte neobișnuit. Ei pot avea un fir fără fund, iar partea de jos – de la Terry Canvas. Acest lucru este valabil mai ales pentru sezonul rece, deoarece oferă căldură suplimentară picioarelor copiilor.

Moarte

Opțiunile de la Pouche sunt bune pentru iarnă, dacă le purtați pe modele de bumbac. Sosete-Jucării nu sunt necesare la acea vârstă. Aceste produse pot fi purtate puțin mai târziu când copilul va crește puțin. Atunci ei vor înlocui foarte mult copilul primul pantofi. Similar cu papucii confortabili de casă, ei vor deveni o decorare luminoasă a îmbrăcămintei copiilor.

Bambus

Șosetele de bambus se disting prin proprietăți bactericide unice. Acest material împiedică apariția microbilor și miros neplăcut. Astfel de șosete sunt foarte durabile, absorb bine umiditatea și normalizează schimbul de căldură. În timpul verii sunt Nejarchko, iar în timpul iernii vor încălzi în mod fiabil picioarele mici ale copilului.

Caracteristici și beneficii ale șosetelor cu mâinile lor

Nimic nu va da o atitudine pozitivă ca îngrijire pentru copil. Datorită selecției uriașe de fire în magazinele moderne de lucru, puteți să vă conectați șosete pentru copiii dvs. care vor încălzi bine picioarele. În acest caz, puteți alege fire de compoziție, grosime și texturi diferite.

Firul natural de bumbac are o serie de avantaje:

 • Fibrele sale sunt mai durabile decât lână, astfel încât șosetele de la astfel de fire sunt mai durabile și practice.
 • Este curat alb sau pictat.
 • Produsul dintr-o astfel de fibră este ascultător în spălare, frumos față de corp și trece perfect aerul.
 • Procesul de creare a șosetelor nu va dura mult timp. Această ocupație este fascinantă și datorită dimensiunii mici, legați-vă un haine noi pentru copilul va fi ușor și frumos.
 • Unul dintre fire sunt suficiente pentru mai multe aburi.

Argumente pro și contra de fire de lână

Fibra de lână naturală are o serie de avantaje:

 • Lana are proprietăți de încălzire+
 • Normalizează circulația sângelui+
 • Efectuează micro-masaj+
 • Promovează somn puternic+
 • Îndepărtați oboseala și perfuzia.

Cu calitățile sale pozitive, fire naturale nu sunt potrivite pentru toată lumea:

 • Poate irita pielea și poate provoca reacții alergice.
 • La spălare, astfel de șosete pot da o contracție.
 • Lână în formă pură oarecum mai dură decât bumbacul.
 • Își pierde forma mai rapidă decât produsele tricotate sau de bumbac.
 • Modelul ar trebui să fie simplu de la buclele faciale. Desenul de relief poate stoarce pielea delicată a miezului.

Cum se determină dimensiunea?

Când alegeți șosetele pentru copilul sunt ghidate de lungimea piciorului.

Se măsoară de la vârful degetului mare până la călcâi. În medie, acest indicator este de 8 cm, dar puteți fi ghidat de o masă de dimensiuni speciale. Specifică dimensiunea lunii de naștere. De obicei, fiecare dimensiune în ea crește cu 2 cm pentru valori uniforme.

Uneori, la cumpărarea șosetelor, ele sunt notate. Indicatori 0+, 0-3, 3-6 Indicați vârsta copilului. Deci, dimensiunea 0+ este de 8 cm, indicatorii 0 și 3 vor fi de aproximativ 10 și 12 cm.

Pentru crumbii foarte mici puteți cumpăra șosete de 6 cm. Cea mai mică dimensiune nu se întâmplă întotdeauna în magazine, deci găsiți că este oarecum mai dificil.

Producătorii mai puțin frecvent produc produse cu ochiuri dimensionale după 1 cm.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: