Șosete pentru yoga

Șosete pentru yoga

Apariția yoga, ca sistem independent, este înrădăcinată în secolele XV-X. la N. Ns.. și ia începutul în India. În Occident, ca și în Rusia, un interes tot mai mare în acest domeniu poate fi atribuit la mijlocul secolului al XX-lea. Conform motivelor ideologice, la acel moment a fost destul de periculos să se angajeze în astfel de clase, dar astăzi, cu un stil de viață modern, Yoga se dezvoltă rapid și câștigă popularitate ca cel mai util tip de relaxare.

Foarte curând printre practicianul Yogi, problema echipamentului adecvat crește, și anume șosete confortabile pentru o pregătire și meditație mai eficientă. La urma urmei, acest element foarte important elimină nevoia de covorașe speciale și oferă o aderență mai fiabilă în special în special a claselor intensive.

Modele

Există destule modele diferite de șosete de yoga, oferind confort și încredere de fiecare dată la fiecare mișcare. Aproape toate produsele sunt realizate cu protecție la alunecare, care este cel mai de bază criteriu atunci când alegeți majoritatea utilizatorilor.

Există opțiuni care nu au o zonă specială de picior cauciucată, dar ambreiajul bun cu suprafața este prevăzut cu decupaje în călcâie și în zona degetului.

Colecțiile diferitelor branduri oferă următoarele produse de produse:

  • șosete fără degete și cu degetele divizate+
  • cu tălpi cauciucate+
  • Șosete de bumbac cu elastan+
  • Șosete de lână cu decupaje+
  • subevaluate și supraestimate.

Astfel de șosete pot fi găsite în departamentele pentru Pilates, acest tip de activitate fizică are nevoie, de asemenea, de subiecte speciale de garderobă.

Citește mai mult  Pinkwear roz

Nu o excepție și adidas fermă, care a lansat, de asemenea, o colecție de modele pentru clase de fitness, care include nu numai jambiere, jambiere, pungi și mănuși, dar și șosete non-alunecare pentru yoga. În prezent, modelele din colecție sunt un pic, dar cel mai frecvent este un model de bumbac de șosete cu adăugarea de poliester, material rezistent la uzură care nu absoarbe mirosuri inutile.

Proprietățile materialelor de produs

Șosetele de yoga au adesea elemente cum ar fi poliester și elastan. Atât prima, cât și cea de-a doua au o serie de avantaje:

  • Elasticitatea: Produsul este capabil să ia forma originală după spălare+
  • Au un efect „respirabil”: materialul nu împiedică pătrunderea aerului, oferind pielea cu prospețime+
  • Purtător: Sudarea fibrei ELANTE în materialul principal Salvați produsul pentru o lungă perioadă de timp+
  • Curățare ușoară: Produsele nu sunt deformate și perfect supuse spălării.

De asemenea, lucruri pe care poliesterul le include, nu ard, nu se estompează și nu sunt suport pentru schimbările de condiții meteorologice (ploaie, zăpadă, vânt).

Sfaturi pentru alegerea

În ciuda faptului că acest accesoriu a apărut relativ recent, în multe magazine sportive există deja o gamă largă de bunuri. Alegerea cumpărătorului ar trebui să depindă de măsura în care intensitatea antrenamentului său și ce direcții sunt.

Pentru o pregătire deosebit de intensă, în cazul în care este necesar să se stabilească cele mai fizice, șosetele trebuie să fie neapărat cu un singur cauciuc pentru stabilitate mai încrezător și materiale respirabile. Meditația poate fi, de asemenea, efectuată în șosete tricotate cu zone deschise de tocuri, care pot fi asociate și independent, creând stilul unic unic.

Citește mai mult  Sutien angelica "

Șosetele cu degete divizate se vor simți pe deplin fiecare dintre ele, ceea ce este necesar pentru a efectua unele poziții și tipuri de exerciții care vizează lucrul mușchilor de oprire și a îmbunătățirii circulației sângelui.

Un alt model este șosete, foarte asemănător cu adidașii. Dar, spre deosebire de adidași, ei nu interferează cu mișcările libere, repetă forma anatomică a picioarelor și contribuie la creșterea tonului. Pentru clasele de yoga, nu este nimic mai bun decât exercitarea exercițiilor în confort și armonie completă și simțiți libertatea mișcărilor. Șosetele speciale vor înlocui covorul și vor juca un rol de două ori.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: