Șosete Sosu

Șosete Sosu

În lumea modernă pe umerii femeii există o mare parte a responsabilităților. Muncă, îngrijire de familie, case de uz casnic – toate acestea durează mult timp. Adesea, majoritatea femeilor nu dispun de timp pentru drumeții de către saloanele de înfrumusețare, procedurile de cosmetologie sunt prea scumpe. Dar doriți să vă acordați atenție, să aveți grijă de aspectul dvs. și să păstrați prospețimea și tinerii cât mai mult posibil.

În urma tendințelor moderne, firmele cosmetice încearcă să producă produse care pot ajuta fetele să se îngrijească de acasă, ci să obțină același efect ca și în salonul de înfrumusețare. Unul dintre primii care ajută femeile să vină firma japoneză Sosu, care a lansat o serie de produse pentru produsele de îngrijire a pielii. Cea mai populară popularitate a șososperilor pedichiului, care permit, fără a părăsi casa, se ocupă de pielea de umplere a opririi.

Cauzele pielii picioarelor

Picioarele noastre se confruntă cu încărcături grele în timpul vieții, iar cu vârsta, pielea din picioare poate fi mai fungher, peeling, crack. Toate acestea strică aspectul estetic și provoacă senzații dureroase, perturbând puternic calitatea vieții.

Acest lucru facilitează următoarele motive:

 • Igiena non-calitativă+
 • Utilizarea produselor cosmetice necorespunzătoare pentru picioare (creme, deodorante)+
 • mersul lung fără pantofi sau în pantofi prea deschisi+
 • Lipsa de vitamine+
 • Boli fungice+
 • incomod și selectat nu în pantofi de dimensiune+
 • Diabet+
 • Încălziile fundalului hormonal.

Orice motiv face să-ți trateze cu atenție tocurile. Cu toate acestea, utilizarea zilnică de scrumiere și piatră de piatră petrece timp și putere.

Iar utilizarea japoneză Sosuchkov Sosu face o pedichiură de acasă plăcută, rapidă și confortabilă.

Ceea ce este imaginat?

Această invenție modernă din Japonia este două capace dense de la polietilenă densă pe picioare, care conțin o soluție specială de acid lactic cu adăugarea de componente ale plantelor.

Se pătrunde adânc în stratul superior al pielii arzătorului, saturat nutrienții epidermei și face pielea călcâială cu moale și delicată. Datorită ei, există o exfoliere rapidă a celor mai mici particule de piele grosieră, care nu poate fi îndepărtată prin expunere mecanică simplă la Pembol sau picioare.

Acidul de lapte pornește efectul șosetelor într-o peeling reală de acid, similar cu ceea ce se desfășoară în saloanele cosmetice. Cu toate acestea, componentele din plante extind funcțiile acestui produs și au diferite efecte de vindecare suplimentare asupra pielii picioarelor.

Proprietățile extractelor de ierburi și componente suplimentare

 • Uleiul de ricin hidratează și hrănește pielea+

 • Ivy are un efect excelent de regenerare, vindecă microtrauma și îmbogățește pielea cu vitamina E, are un efect tonic+
 • Lemnul are o funcție de protecție, are efect antimicrobian+
 • Lopuh are proprietăți de hidratare și vindecare+

 • Sage previne eliberarea sudoare excesivă, are un efect de deodorizare, rolul unei bariere antibacteriene joacă+
 • Soapyanka protejează împotriva dermatitei+
 • Acidul hialuronic păstrează umiditatea și dă pielii specii bine întreținute+
 • Lemon îmbogățește vitaminele epidermice și face pielea mai ușoară și moale+

 • Sqalanul îmbunătățește nutriția straturilor inferioare ale pielii, contribuind la penetrarea lor mai profundă+
 • Lecitina creează o barieră protectoare și împiedică evaporarea excesivă a umidității+
 • Cerames îmbunătățește imunitatea țesăturilor+
 • Soia are proprietăți de întinerire.

O astfel de compoziție bogată a componentelor perfect echilibrate în combinație cu acidul lactic are un efect benefic asupra straturilor de piele și mai profunde ale pielii. Exfolierea apare foarte atent, posibilitatea de a primi arderea lipsește. Toate acestea fac ca procesul de îngrijire pentru picioare să fie foarte plăcut și nu este dificil.

Avantaje

 • Ușor de utilizat, atunci când este utilizat, nu este necesară nicio asistență+
 • Chiar și Natopii vechi vechi de porumb și rigid sunt eliminați+
 • Efectul pozitiv păstrează o perioadă lungă de timp (de la 3 la 6 luni)+
 • Acidul laptelui contribuie la regenerarea țesuturilor, astfel încât procesul de inapare a pielii încetinește+
 • Șosetele sunt sterile, astfel încât infecția este imposibilă+
 • Datorită lipsei de substanțe agresive sunt absolut sigure+

 • Asistent excelent pentru obezi și diabet zaharat, deoarece astfel de pacienți sunt contraindicați cu leziunea cutanată, posibilă cu manichiura mecanică+
 • Închideți acțiunea triplă: Eliminați vechea epidermă, microcracurile de vindecare și asigurați îngrijirea suplimentară a pielii+
 • Mai avantajos la un preț, comparativ cu o vizită la un specialist pedichiură+
 • Există mirosuri diferite de a alege (Rose, Lavandă sau Monetărie)+
 • Nu aveți timp în procedura de pedichiură și nu vă distrageți de la afacerile interne.

Contraindicații

Deoarece nu există componente agresive, iar utilizarea nu necesită abilități speciale, nu există practic nici o contraindicație. Dar este mai bine să se abțină de la utilizarea șosetelor Sosu la persoanele care suferă de alergii, deoarece compoziția conține o cantitate mare de ierburi. Sau înainte de utilizare, asigurați-vă că vă cunoașteți cu compoziția și asigurați-vă că nu există o componentă alergenă.

Efectul compoziției cosmetice asupra corpului femeilor însărcinate și care alăptează nu a fost studiat clinic. Prin urmare, datorită sensibilității unei femei și a copilului, în această perioadă este mai bine să se abțină de la utilizarea acestui produs.

Utilizarea șosetelor japoneze în timpul rănilor cutanate în domeniul utilizării, rănile deschise, zgârieturile, fisurile adânci nu sunt de asemenea recomandate.

Instructiuni de folosire

Utilizarea șosetelor de pedichiură Sosu este extrem de convenabilă și nu necesită o pregătire specială. Etapele procedurii sunt destul de simple și fiecare fată poate face independent o pedichiură uluitoare.

1. Se recomandă înainte de a aplica puțin pentru a despacheta picioarele într-o baie fierbinte, astfel încât efectul să vină mai repede. Dacă se fac unghiile, atunci asigurați-vă că ștergeți lacul înainte de procedură. Nu frecați suplimentar picioarele de piatră de piatră, încercând să îndepărtați stratul de piele superior.

2. Tăiați ambalajul cu șosetele și îndepărtați-le foarte atent. Este important să nu deteriorați ambalajul astfel încât soluția cosmetică să nu reducă.

3. Puneți pe fiecare picior o șosete de plastic, distribuie cu atenție soluția pe întregul picior, astfel încât să se refere la întreaga suprafață necesită procesarea. De deasupra fiecărei șosete, blocați scotchul, care vine cu un produs.

4. Top Puneți pe șosete obișnuite de bumbac. Acest lucru va face mai confortabil să se simtă și să se miște. Puteți izola în plus picioarele cu șosete de lână, deoarece într-un mediu cald Componentele active vor funcționa mai repede.

5. Fiind în șosete pedichiură aveți nevoie de cel puțin o oră. Puteți crește timpul de procedură de până la 2 ore. Timpul de expunere depinde de starea pielii picioarelor.

6. După îndepărtarea șosetelor, este necesar să clătiți picioarele cu apă caldă cu săpun.

7. Imediat după utilizarea șosetelor, este necesar să aruncați, deoarece ingredientele active și-au pierdut deja proprietățile și produsul nu este steril.

opt. După 3-5 zile, începe exfolierea pielii vechi. Inițial, straturile subțiri de suprafață ale epidermei vor fi peeling și apoi mai adânci și groase. În nici un caz nu puteți să vă dați-vă în mod specific, dacă nu pleacă imediat, deoarece puteți deteriora pielea tânără și faceți o infecție.

Exfolierea poate fi accelerată folosind băi fierbinți și un roz moale sau scrub.

nouă. Aproximativ o săptămână mai târziu, toată pielea va fi actualizată, iar picioarele vor obține o specie frumoasă și bine păstrată.

Politica de prețuri

În medie, șosetele originale japoneze ale Sosu pot fi achiziționate la un preț de 790 de ruble pe 1 pereche sau seturi de două perechi la un preț de 1290 de ruble.

La prima vedere, prețul pare supraestimat, dar având în vedere efectul cosmetic, durata procedurii, ușurința de utilizare, este mai mult decât accesibilă. În plus, campania de saloane de înfrumusețare este adesea mult mai scumpă, dar nu există nici o garanție în profesionalismul maestrului, sterilitatea uneltelor. Da, iar efectul durează mult mai puțin.

Repetați peelingul cu Sosu este necesar o dată la câteva luni, ceea ce, ca rezultat, este o soluție mai profitabilă decât pedichiura clasică din cabină.

Recenzii ale utilizării șosetelor pentru pedichiură sunt în mare parte extrem de entuziaști. Bineînțeles, se referă numai la produsele originale. Dar, deoarece există multe analogi falsi pe piață, ar trebui să fiți foarte atenți atunci când cumpărați. Apoi, picioarele vă vor încânta întotdeauna cu frumusețea lor naturală.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: