Pantaloni scurți de compresie

Pantaloni scurți de compresie

Pantaloni scurți de compresie sunt unul dintre tipurile de îmbrăcăminte specializate lucrate în cazuri speciale. Principala sarcină a acestor produse este îmbunătățirea circulației sângelui în țesuturi, precum și protecția tendoanelor și a mușchilor din răniri. Shorts sunt strâns adiacente corpului, dar nici un disconfort nu este simțit, t.La. Ele sunt fabricate din țesături elastice „respirabile”. Pantalonii de compresie sunt emise atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Vizualizări

Consumatorii sunt disponibili la diferite tipuri de pantaloni scurți de compresie, care se caracterizează prin croitorie, compoziția și scopul țesăturii, de exemplu:

 • alerga+

 • MMA+

 • Slimming+

 • Ciclism+

 • Triatlon+

 • Tratamentul rănilor și t.D.

Fiecare tip de pachet special este dezvoltat în conformitate cu scopul. Shorts for sportiv, în funcție de soiurile sale pot avea inserții de protecție și o croitorie specială pentru a asigura o mișcare confortabilă. Dacă produsul este destinat pierderii în greutate, apoi în interiorul acestuia poate avea un strat de masaj pentru limfatic. În ceea ce privește pantaloni scurți terapeutice, ele, de regulă, au grade diferite de compresie, din cauza căreia mușchii răniți sau articulațiile sunt menținute în poziția corectă, ceea ce le permite să recupereze mai repede.

De ce ai nevoie de pantaloni scurți de compresie?

pantaloni scurti de compresie sunt parte integrantă din garderoba pentru sportivi, femeile care urmeaza figura si sanatatea lor, precum si pacientii care au primit leziuni în domeniul șoldului și a pelvisului. Se recomandă să se ia în considerare fiecare caz în parte:

 • Pantaloni scurți pentru sportivi sunt concepute pentru a proteja zona soldurilor din leziuni, prevenirea convulsiilor și spasme ale mușchilor, precum și să ofere circulația sângelui normală. În plus, în timpul sarcini mari, navele suferă – pereții lor se răresc, iar supapele încetează să funcționeze în mod normal,. Dar, datorită haine de sprijin, navele sunt în mod constant într-un ton.

 • Pantalonii de compresie a femeilor sunt adesea utilizați pentru a ajusta forma. Acest tip de produs are masaj și proprietăți limfodice care vă permit să pierdeți în greutate, să scăpați de celulită și strângeți pielea. Folosind haine speciale în timpul antrenamentului, puteți obține un efect mai vizibil într-o perioadă scurtă de timp. Nu femeile rare utilizează pantaloni scurți speciali pentru tratamentul și prevenirea venelor varicoase, ameliorarea oboselii în picioare și prevenirea formării edemului.

 • Shorts pentru pacienții care au transferat funcționarea sau răniți sunt un element de garderobă extrem de necesar. Ei trebuie să poarte zilnic pentru a completa recuperarea. Datorită compresiei constante, circulația sângelui este îmbunătățită în țesuturi, iar recuperarea lor are loc mult mai rapidă.

Caracteristici și avantaje

Shorts cu compresie au o listă largă de avantaje și caracteristici, ceea ce explică popularitatea lor în rândul consumatorilor:

 • Impactul masajului+
 • Oferă confort al mișcărilor++
 • Fixarea fiabilă a venelor+
 • Îmbunătățiți rezistența+
 • Încălzirea rapidă a mușchilor și păstrați căldura în ele+
 • Preveniți rănirea, spasmele și crampele+
 • Stabilizează poziția articulațiilor și a mușchilor.

Shorts Nu creați disconfort în timpul șosetelor, T.La. Pentru fabricație, se utilizează o țesătură hipoalergenică, care împiedică apariția erupțiilor cutanate sau a protestatarilor. În plus, produsele nu au cusături care ar putea fi rănite și cauciuc. Datorită pantalonilor de compresie, puteți rezista la efort fizic mai lung, în plus, recuperarea după ei vor veni destul de repede.

Material și culoare

Fiecare producător utilizează un tip special de țesătură pentru fabricarea pantalonilor de compresie, iar compoziția sa va depinde de scopul produselor. De regulă, materialul conține o dată 2 componente, de exemplu, poliester și spandex sau poliamidă și elastan. Pentru îmbrăcăminte cu efecte termice, astfel de țesături precum neopren, nailon și termosel nu sunt rareori folosite.

Vânzare Specialkipercovka întâlnește o varietate de culori, dar tradiționalul rămâne negru, albastru, roșu și gri. Shorts pot fi monofonice sau două culori. Arată produse bune cu inserții luminoase, cum ar fi lămâul sau gazul. Datorită compoziției speciale a materialelor, chiar și după spălarea, culoarea lor rămâne la fel de saturată ca în ziua achiziției.

Branduri

Piața prezintă o gamă largă de pantaloni scurți de compresie emis de producătorii interni și străini, la numărul cărora include:

 • Adidas+

 • Nike+

 • Reechook+

 • Rehand+

 • Ser+

 • Piei.

Fiecare companie aderă la anumite standarde de producție, dar utilizează diferite materiale, astfel încât calitatea prizelor va fi diferită. Dar nu trebuie să se presupună că numai produsele scumpe vor avea eficiență ridicată, pentru că printre produsele autohtone există și exemplare demne.

Cum de a alege?

Atunci când alegeți o scurtă compresie, în primul rând, scopul lor ar trebui luat în considerare, din acest motiv va depinde de croitorul, densitatea și compoziția lor din material. În plus, dacă produsul are o notă specială, de exemplu, pentru MMA, ar trebui să aibă un buzunar pentru o cochilie care să protejeze gaură și pentru suprapunerile compacte la rugby. Materialul trebuie să fie elastic și plăcut la atingere, fără cusături interioare.

Pantalonii de compresie sunt aleși ținând cont de parametrii individuali. Pentru a vă asigura că, în timpul șosete, lucru nu va străluci mișcări, este recomandat să-l încercați. Este important să vă amintiți că pantaloni scurți prea apropiați nu vor avea un efect adecvat al compresiei, ci dimpotrivă, poate dăuna sănătății.

Înainte de a alege pantaloni scurți de compresie, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: