Piele Corset

Piele Corset

Modele

Astăzi, corsetul a intrat bine imaginile de seara si de zi cu zi a multor femei. Formele selectate în mod corespunzător și modele de corsete, vă permit să sublinieze avantajele formei și se potrivesc cu stilul general.

Designerii aloca trei tipuri principale de corsete.

Curea sau curea?

Modelul seamănă cu o curea foarte larg pe siret sau fulger. Un astfel de corset subliniază pur și simplu linia de talie, dar nu orice fată poate purta. Foarte populare astfel de corsete din piele, decorate cu catarame, nituri sau inserții de culoare.

Clasic

Cel mai comun model atunci când alegeți un corset. Puteți forma atât imagini festive, cât și zilnic. Un astfel de corset se concentrează asupra șoldurilor și formează în mod corect proporțiile corpului, ideale pentru femeile cu sânii luxurianți.

Sub piept

Linia de sus a unui astfel de model se termină sub piept, dând forma frumoasa pieptului. Acest corset va fi o soluție excelentă pentru proprietarii unui sân mic. Adevărat arată un astfel de corset cu bluze sau rochii.

Ce sa porti?

Corsetul din piele se potrivește cu ușurință în imagini casual, combinate cu blugi și pantaloni, centura care va fi acoperită cu un corset sau o margine cu ea. Corsetele din piele trebuie să fie introduse în imagine foarte atent și să evite accesoriile ieftine, astfel încât imaginea să nu pară vulgari.

Cu ceea ce vă decideți să purtați un model de corsetă de piele naturală, este important să vă amintiți că corsetul ar trebui să fie singurul element din piele din imagine.

Acesta va fi perfect combinate cu bluze sau rochii tesatura usoara sau cu pantaloni drepte de sex feminin de tonuri luminoase. Curea din piele-corset va fi perfect combinat cu o cămașă albă ca zăpada sau turtleneck în culoarea corsetului. Și corsetul sub forma unui top va arata armonios în combinație cu o fustă luxuriantă.

Citește mai mult  Sutien

Piele de top corset poate fi considerată o opțiune universală. Acesta poate fi pus pe chiar și într-un birou, în combinație cu un turtlenese sau în cazul în corset de culoare neagră, apoi, în combinație cu o bluză contrastantă. Pentru Niza la un astfel de set, cel mai bine este de a alege un pantaloni tăiate drept sau o fusta creion. Stilul complet de birou cu pantofi din piele cu barca corset de ajutor.

O altă opțiune pentru munca poate fi o combinație de un corset de piele și sacou sau Cardigan. Pentru întâlniri informale, în partea de jos a unei astfel de imagine o poate fi înlocuită cu o fusta în stilul Caushal.

corsete din piele de pe dind nu sunt atât de potrivi cu ușurință în imagini ocazionale. Cel mai adesea, această versiune a Corsetului poate fi găsită pe reprezentanții subculturilor. Imaginea în stilul goticului romantic atrage privirile trecătorilor.

Dar, pentru femeile obișnuite care nu aparțin oricăror direcții, corseta din piele pe șnur va fi perfect combinată cu rochii largi libere. Dacă nu sunteți un iubitor de rochii, veți alege aceeași cămașă gratuită și completați imaginea blugiilor.

În unele cazuri, corseta din piele pe șnur va arăta cu un costum de perie de afaceri. Jacheta strictă va acoperi culenii și, prin urmare, înmuia agresivitatea materialului din piele.

Iată câteva algoritmi simpli pentru o combinație de corsetă din piele:

  • Cu o fustă luxuriantă – potrivită pentru dating și pentru o petrecere. Dar trebuie să vă amintiți că fustele multi-stratificate, cum ar fi soarta, sunt potrivite numai pentru fetele tinere.

  • Cu o rochie. O astfel de combinație va accentua talia și va face vizual silueta mai subțire.
Citește mai mult  Sutien fără oase

  • În combinație cu legings piele sau pantaloni înguste. imagine foarte îndrăzneț că frontierele dintre un viclean seducatoare si un costum pentru striptease.

  • Cu blugi. Cea mai comună variantă de combinații cu corsete și nu numai cu modele de piele.

  • În imagini de seară. Corset de orice stil si textura este perfect combinat cu îmbrăcăminte stil de seara. În colecțiile multor designeri celebri, vă puteți întâlni de multe ori tinute de seara cu corsete. Este mai ales implicit o fusta magnific, este capabil de a consolida efectul unei talie subțire din corset și să facă orice femeie regina reală a Evului Mediu.

Corsete armonioase pentru a crea un aspect de imagine de seara cu topuri sau bluze din sifon sau atlas. Color Alegeți un corset sau joc pe contrastul. Acest lucru se aplică și texturi.

Stilistii recomanda pentru piele uzura corset negru, partea de sus cu o fusta sau rochie care curge în podea. Sau corset sub piept cu rochie de seara, înainte de genunchi. O astfel de combinație va sublinia o talie și se adaugă volumul de sân. Complet o astfel de imagine o cu decorațiuni feminine și pantofi clame.

Cum de a alege?

  • Cea mai importantă regulă atunci când aleg orice corset este selectat corect. Dacă alegeți o dimensiune corset mai puțin, atunci riști strica o imagine formată prin falduri. Mai ales în cazul în care modelul este fabricat din materiale foarte dense, cum ar fi piele. O excepție aici poate deveni un corset pe siret, care este ușor de reglat sub figură.
  • Cu următorul corset din piele, trebuie să respirați adânc și încet expir. Așa că va asigurați-vă că puteți respira și muta cu ușurință.
  • Alege corset la locul și timpul. Deci, dacă purtați un corset din piele la locul de muncă, apoi a evita elemente decorative inutile pe ea. Și pentru o întâlnire cu prietenii, cheotoare, și curele și decor din metal brutal sunt dotate cu prietenii.
  • Corsetele din piele ale culorilor luminoase nu sunt potrivite pentru imaginea de zi cu zi sau de seară. Lăsați-i pentru ocazii speciale.
Citește mai mult  Costume de baie incanto

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: