sutien roșu

sutien roșu

Roșu – una dintre cele mai strălucitoare culori a căror frumusețe este dificil de a nu admite. Lenjerie de corp într-o astfel de culoare o arată de lux și eficient. Mai ales un sutien roșu, care pot fi ușor achiziționate de la orice magazin de lenjerie.

Particularități

Printre fetele cele mai comune asocierea cu roșu este iubire. Trandafiri roșii, inimi, lenjerie de pat – toate acestea par să se gândească la romantism și pasiune. Din acest motiv, sutienele roșii apar în fiecare colecție de modă și nu își pierd atractivitatea lor în ochii femeilor.

Principala calitate a unei astfel lenjerie este luminozitate, saturație și deschidere. sutiene Scarlet sunt potrivite pentru fete eliberate, precum și cei care sunt doar lupta pentru curaj și tainic.

Caracteristica principală a sutiene luminos este că acestea sunt foarte frumoase si bine se va potrivi atât pentru șosete de zi cu zi și pentru datele romantice. Alegerea modelelor în roșu nu este mai puțin largă decât printre tonurile de bază de bej și negru. Designerii recomandă să ridice sutienele unei astfel de umbre la fete cu piele mai întunecată, pe un set alb de lapte, poate că va arăta prea sfidător.

Sfaturi pentru alegerea

Cumpărarea sutienului, în primul rând, apreciați confortul ei și nu sofisticarea. La urma urmei, ce încredere în sine putem vorbi dacă lenjeria de corp va afecta, frecați sau fixați foarte liber?

Încercarea de lucru, acordați atenție curelelor. Ei ar trebui să se potrivească strâns, dar nu se ocupă de piele.

Multe fete dobândesc sutiene mai mici, crezând că pieptul arată mai bine în ele. Cu toate acestea, merită să ne amintim că orice îmbrăcăminte apropiată și incomodă duce la încălcări ale corpului.

În plus, sutien prea aproape accentuează dezavantajos acele sâni deferat și spate pe care doriți să o ascundeți. Achiziționați lenjerie de corp necesară în dimensiune, care poate ajuta consultantul magazinului.

De asemenea, este important să decideți în prealabil unde veți purta un sutien. Textura netedă este potrivită pentru îmbrăcăminte strânsă și elemente decorative – sub libertate. Brasurile roșii luxoase sunt adesea distinse printr-un design interesant care va accentua pieptul și va face vizual mai mare. Fetele care doresc să crească cu ușurință sânii, puteți cumpăra în siguranță un sutien cu push-ap.

Când cumpărați lenjerie de corp, o altă regulă majoră este calitatea și naturalitatea acestuia. Modelele ieftine sunt realizate din țesături vopsite, departe de perfecțiune, astfel încât aspectul de roșeață și mâncărime. Alegerea unui model, preferă un producător bun.

Ce sa porti?

Spre deosebire de sutienele negre și bej, roșu necesită o atenție deosebită. Dacă cumpărați un sutien pe șosete zilnice, gândiți-vă dacă aveți o îmbrăcăminte potrivită. Sub lucrul făcut în nuanțe întunecate, roșu nu va fi vizibil, deci, decideți să ascundeți sutienul, nu veți pierde. Cu toate acestea, este posibil și profitabil să îl prezentați, punând bluza de aceeași culoare cu lenjeria. Arată frumos și nu deloc vulgar.

În ceea ce nu trebuie să purtați un sutienar, deci este cu nuanțe luminoase alb, bej, galben și alte luminoase. Prin țesătura transparentă sau ușoară, sutienul trebuie mutat, iar combinația de culori va fi complet non-armonică.

De asemenea, atunci când alegeți haine, merită considerând că lenjeria cu o textura netedă este cea mai bună. Lacy, elemente decorate mai bine să plece sub tesatura opacă și lucruri de ocazie.

Culoarea roșie este așa, în sine, care nu recunoaște cu adevărat alte nuanțe. Dar abundența excesivă a luminozității nu va arăta ușor. Opțiune perfectă pentru o culoare roșie mică – culori alb-negru și alb. Ridicați pantalonii negri, puteți reduce ușor contrastul și diluați imaginea făcându-l mai mult. Și fundul alb, dimpotrivă, va ajuta să adăugați romanticitate.

Cu sutienul va exista o mare armonie a lui Chiffon translucid Burgundy Burgu, Culoare Marsala, roșu-roșu. Bluzele și tricourile de montare hidratare vor fi, de asemenea, potrivite pentru figura subțire. Este avantajos să subliniem talia și șoldurile vor ajuta o fustă de creion și o curea neagră largă.

Branduri populare

Efectuarea de achiziții în magazinele de lenjerie, merită să vă opriți alegerea pe un producător valabil. Lenjeria de corp este industria reală din lumea modei și multe mărci s-au dovedit deja în ea.

  • Una dintre cele mai importante branduri – Victoria’s Secret. Sutienul acestui brand se bucură de mare dragoste la femei și fete care iubesc calitatea și stilul. Secretul Victoriei a deschis deja mii de magazine din întreaga lume și continuă să surprindă fanii cu seturi de lenjerie de blândă și elegantă.
  • Milavitsa – un alt brand care a cucerit inimile multora. Și-a început activitățile înapoi în 1908, când prima fabrică pentru lansarea lenjeriei de femei a fost deschisă în Minsk. Astăzi este unul dintre cei mai mari producători, gata să ofere clientului dvs. absolut toate. Un număr mare de colecții, materiale de înaltă calitate și un cost de design plăcut pentru a purta un model de acest brand.
  • Lormar – companie italiană, prețul conectat perfect și calitatea în produsul său. Relativ tânăr, totuși, produce lenjerie de corp dintr-un material natural și cu tăiere perfectă.
  • Agentul Provocateur Brand Brand este, de asemenea, interesant, care produce lenjerie senzuală și seducătoare, iubită de mulți. Alte branduri care vor încânta cu siguranță frumusețea și calitatea – triumf, ravage, Damaris.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: