Sutien

Sutien

Ce este?

Dacă natura nu a acordat volumele toracice dorite și doriți să purtați haine frumoase cu un neckline profund, nu trebuie să economisiți bani pe chirurgia plastică, este suficient să cumpărați un sutien. El este mult mai ieftin, nu expune o sănătate gravă de risc, nu lasă tăieturi și nu dă o recuperare dureroasă, ca după operația de pe piept.

Creat în anii ’70, sutienul de împingere și astăzi are cea mai mare popularitate între toate modelele lenjeriei superioare. „Push-up” este tradus ca „mărire”, „Ridicați”. Aceleași manipulări apar cu sânii de sex feminin: este ridicată și întinsă înainte, din acest motiv, crește vizual în mai multe dimensiuni.

Se crede că Push-AP este un sutien, umplute cu cauciuc de spumă, nu este cu adevărat. Deci este pentru sutienul sutien și ce atrage femeile moderne?

Beneficii și daune

Diferența principală dintre sutienul push-up este că există file speciale din țesături sau silicon în interiorul acestuia, ridică pieptul și îi dau volumul. Datorită acestui lucru, push-up arată ca un fel de designer: femeile se pot alege, introduceți filele, făcându-vă sânii mai mult sau nu.

Sutienul Push-A beneficiază nu numai celor care doresc să aibă un sân mare și sexy, dar și femei cu dimensiunea pieptului existent. Sânii magnifici începe să se prăbușească în timp, iar Push-AP îi ajută să o ridice și să facă forma seducătorului de sân.

Push-up nu înlocuiește lucrurile cu un gât mare. Fără un astfel de sutien, lucrul nu va arăta la fel de atractiv ca și în cazul lui.

Este greu de ajuns la o anumită concluzie: un sutien este dăunător pentru împingerea sau mai mult beneficii de ea. Se crede că pieptul devine dependent de sprijinul push-APA și, de-a lungul timpului, mușchii ei sunt ateroși fără o anumită încărcătură.

Potrivit medicilor, presiunea constantă a împingerii sutienului pe glanda de lapte duce la cancerul de sân. Și, bineînțeles, gradul de risc depinde de cât timp pieptul petrece în sutien. Dacă o purtați mai mult de 12 ore, capacitatea de a obține cancer crește de 125 ori. Medicii interzic purtarea push-up mai mult de două ore pe zi.

Trebuie remarcat faptul că împingerea de înaltă calitate, aleasă în dimensiune nu provoacă astfel de rău.

Modele

Astăzi femeile fac multe cereri nu numai pentru ei înșiși, ci și pentru sutiene. Puțin pentru a face pieptul push-up mai mult și mai sexy, aveți nevoie de ea să fie încă elegant și confortabil, și chiar mai bine pentru a putea să-l poarte sub orice haine. Cu această situație, alegerea modelului necesar a sutienului trebuie să aibă o atenție suficientă.

Pentru a găsi Push-AP Perfect, ar trebui să vă dați seama ce fel de sutien există și ceea ce fiecare dintre ele este bun.

În ceea ce privește acțiunea, toate modelele de push-AP sunt împărțite în trei tipuri principale:

 1. Dublu cu o ceașcă moale, creează un efect mic al creșterii sânilor, îl face elegant.
 2. Triplu cu garnituri detașabile. Datorită acestui tip de sutien, puteți mări sau micșora pieptul.
 3. Cu cea mai mare mărire, super push-up. Inserția sa specială ajută la creșterea sânilor până la 2 dimensiuni.
Citește mai mult  Alegerea unei lenjerie de corp de căldură pentru vreme rece

 • Push-up bando sau ampi – Este un apartament, înfășurat în jurul țesăturii pieptului. Cel mai adesea, sutienul este prezentat fără curele. Sutienul nu oferă un sprijin bun și este conceput pentru femeile cu sânii mici. Push-up efectul într-un astfel de sutien este realizat prin intermediul unor garnituri speciale de silicon. Plusul mare al unei astfel de lenjerie este că o gumă largă de la care constă, ascunde pliurile nedorite la îndemână și pe spate.

 • Push-up fără inserții și oase – Această specie este cea mai populară dintre adolescenții care au doar fier lactic doar să se formeze. Nici un os nu dă o moale deosebită, așa că în mod confortabil și sigur pe tot parcursul zilei.

 • Push-up fără sudură. Nu există cusături pe ceașcă. Cu fabricarea sa utilizează o parte solidă, care vă permite să creați un aspect natural. Perfect potrivite sub haine subțiri și strânse.

 • Push-up cu gel – conține capsule de gel lichid, datorită cărora o ceașcă repetă complet forma pieptului. El susține perfect pieptul și îl dă cea mai naturală aspect.

 • Push-up breves. Producătorii de sutien Push-A AP au avut grijă de acele femei care doresc să poarte rochii de bustie deschise fără sutien brasim vizibil. Acest model este produs cu curele detașabile sau fără ele. Alegerea împingerii fără bretele, este important să vă asigurați că sutienul este selectat în dimensiune și nu va merge nicăieri în cel mai responsabil moment.

 • Transformator push-up – Acesta este un sutien cu curele care pot fi fixate în diferite poziții, în funcție de îmbrăcămintea dvs. Se numește un sutien „inteligent”, pentru că este capabil să se adapteze la aproape orice lucru.

 • Push-up transparent – El va uimi imaginația oricărei persoane. Acest lucru este atât de viclean că pistele pe care nu le veți observa chiar sub o rochie transparentă: este atașată direct la piept, din cauza acestui fapt este foarte dificil de observat. Este important să se acorde atenție calității sale, deoarece falsul ieftin poate zbura din piept în orice moment.

Material

Când alegeți un sutien cu push-up, trebuie să vă concentrați asupra calității țesăturii, din care se face lenjerie de corp. Pieptul în împingere adesea transpirați, deci este important ca materialul să absoarbă umiditatea și a trecut aerul. Pe un material bun nu ar trebui să regret banii, atunci tratamentul iritației pielii blânde va fi tratat mai scump. Deci, ce fel de țesătură este ideală pentru șosetele zilnice?

Sutienele, decorate cu multe panglici, pietre și elemente de dantelă arată foarte frumos, dar trebuie să înțelegeți că sutienul decorativ nu poate fi purtat zilnic. Este potrivit numai pentru un caz special, deoarece cel mai adesea o astfel de push-up este realizat din material sintetic ieftin, care poate provoca iritarea pielii pieptului delicat.

Citește mai mult  Bandă de baie de baie

Alegere perfectă – push-up de la mătase, bumbac sau viscoză. Ele sunt sigure pentru piele, permit acest lucru să respire, nu provoacă reacții alergice.

Culoare

Sutienul principal nu este doar un model, ci și culoarea lenjeriei de a alege mai ales cu atenție. Ce trebuie să știți prin alegerea culorii Push-APA? Este important să luăm în considerare faptul că există mai multe opțiuni de culoare: un sutien al cărui culoare va fi aceeași cu vârful îmbrăcămintei și bustul care va contras cu culoarea principală a hainei.

Cele mai practice culori sunt Negru și gri. 70% dintre femei aleg nuanțele lor atunci când aleg un sutien. Negru Push-AP va fi rafinat pentru a sta pe orice piept. Plusul său imens este că reduc vizual formele luxuriante, deci este perfect pentru femeile cu sânii mari. gri – se potrivesc perfect sub fundul oricărui costum întunecat și se va potrivi tuturor femeilor, indiferent de culoarea părului, a pielii și a tipului de formă.

Culoarea albastra Sutienul este foarte asemănător cu negru, dar acționează mai moale. De asemenea, el reduce vizual sânii mari. O astfel de culoare va arăta bine pe femeile cu păr blond și cu întuneric – dimpotrivă, creează efectul „bucătarilor”.

Lenjerie albă Universal, se potrivește aproape tuturor: ambele blonde, pantofi maro, bruneturi și roșcată. În plus, culoarea albă va crește vizual pieptul, astfel încât proprietarii unui sân mic ar trebui să acorde atenție push-up-ului. Culoarea bej, Ca albul alb crește sânii mici. Dar această culoare nu se va potrivi blonde, îi va face o piele ușoară și mai palidă.

Nu trebuie să uităm că albul alb și bej – foarte nu culori practice, după mai multe stiluri, astfel de sutiene vor trebui să fie aruncate, deoarece acestea nu vor mai fi atât de frumoase ca atunci când cumpără.

Roșu, burgundă și violet Push-AP va face o femeie cu părul întunecat și mai sexy, iar femeile cu păr blond vor da o sensibilitate și mai mare. Astfel de culori cresc, de asemenea, optic sânii mici. Trebuie să fie amintit că un astfel de apă este creat numai pentru femeile cu o figură ideală, în alte cazuri culoarea vă va mări deficiențele și indiferent de seducția nu va merge și vorbire.

Culoarea verde Push-APA va accentua sexualitatea dvs. și va crește în continuare volumul sânului. O astfel de culoare este potrivită pentru toate femeile, în special el se va uita la femeile cu părul roșu.

Cum de a alege corect?

Când alegeți, trebuie să luați în considerare mulți factori, majoritatea fiind descriși mai sus. Cea mai competentă selecție a sutienului se poate face dacă respectă următoarele reguli:

 • Push-up bumbac ar trebui să aleagă pentru șosete zilnice. Dacă sutienul este necesar pentru un caz special – nu contează ce material va fi.
 • Pentru a reglementa dimensiunile pieptului, ar trebui să alegeți modelele de apărare cu dispozitivele de fixare față. Acestea vor permite fixarea pieptului în volumul și poziția dorită.
 • Pentru a crea cea mai mare dimensiune a sânului, luați împingerea cu patru căptușeli, caz în care le puteți scoate.
 • Sub hainele deschise se va potrivi unui sutien cu silicon înapoi.
 • Pentru haine strânse și fine Push-up perfect fără sudură.
 • Este important ca pe spate sutienul să se afle într-o poziție orizontală și să pună calm două degete.
 • Trebuie să urmăriți astfel încât pieptul să fie complet plasat într-un sutien.
 • Curelele ar trebui să fie bine ajustate, nu păstrați prea strâns. Sutienul trebuie să susțină sânii chiar și fără ei.
 • Push-AP trebuie să fie perfect în dimensiune. Pentru a înțelege că sutienul este selectat corect, trebuie să verificați dacă acesta părăsește pielea pe piele. Dacă da, înseamnă că ar trebui să fie schimbată, deoarece stoarce și corpul.
Citește mai mult  Combidress: ce este, specii, sfaturi de selecție

Cum se spală?

Este important să scăpați în mod corect de sutienul, atunci va dura mult timp. Regulile de bază care ar trebui să fie cunoscute dacă vă decideți să spălați acest tip de sutien:

 • Push-ap ar trebui să fie purtat nu mai mult de o zi, data viitoare că este mai bine să-l poarte după 24 de ore. În acest timp, o ceașcă de sutien se întoarce la aspectul său anterior. Push-up gol este mai bun după fiecare trei șosete și numai mâini.

 • Spălați sutienul urmează exclusiv unelte pentru spălarea manuală sau mijlocul pentru hainele pentru copii, astfel încât să nu deterioreze țesutul sutien fragil. Încercați să evitați răsucirea Cupei Push-Apa, pentru că este mai bine să spălați astfel lenjerie și să se usuce separat de alte lucruri.

 • Cu mașina de spălat, nu trebuie să uitați de agentul scrisului de mână. Pentru a preveni cârligele accidentale, sutienul ar trebui să fie fixat, este mai bine să utilizați un container sau un sac special pentru acest tip de lenjerie de pat. Este interzis să-l uscați într-o mașină de scris.

Cum să purtați?

Foarte ușor de pierdut cu o astfel de mare alegere a lui Bras push-up. Chiar mai greu de ales în fiecare drept, apariția corectă a acestui lenjerie poate avea în caz contrar inconveniente. Pentru a evita acest lucru, este mai bine să cunoașteți următoarele reguli ale șosetelor Push-APA:

 • Sub haine subțiri și foarte adiacente adecvate numai împingerea fără sudură.
 • Pentru hainele de vară, un sutien este potrivit fără curele, în cazul a ceea ce, fără să se gândească la umeri.
 • Push-AP transparent se va potrivi haine cu spate deschis și la lucruri din țesături transparente.
 • Pentru decoltarea deschisă, un astfel de model de push-Apa, ca o bandă.
 • Pentru strâns rochii și topuri numai sutien fără sudură.
 • Numai sutienul fără curele se va potrivi cu rochii și bluze cu umeri deschise.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: