Termen lenjerie de corp Reima: Caracteristici, opțiuni, îngrijire

Termen lenjerie de corp Reima: Caracteristici, opțiuni, îngrijire

Lenjeria termică vă oferă ocazia Mai puțin sudoare și nu înghețați. Astfel de haine joacă rolul de lenjerie de corp, dar păstrează atât de multă căldură, câte două straturi de lucruri calde obișnuite. Aceste lucruri sunt deosebit de relevante în înghețul de iarnă. Deci, nu puteți purta o mulțime de lucruri calde, dar limitați-ne doar la un pulover și blugi sau pantaloni.

Particularități

Reima Lenjerie termică de la producătorul de lassie este diferit Lățimea largă de modele pentru copii și adulți. Puteți cumpăra simultan un set sau un pantalon separat, jachete. Printre altele, există termice și salopete. Lucrurile pentru copii sunt prezentate separat. Caracteristicile energiei termice de la REIMA:

 1. gamă largă de+
 2. Lucrurile poartă confortabil, pentru că au tăiat dreapta+
 3. Pentru producția lor, sunt utilizate materiale care nu interferează cu circulația aerului+
 4. Partea exterioară a puterii termice are un strat impermeabil, astfel încât umiditatea este afișată, dar nu este absorbită+
 5. Lucrurile arata atractive, au un design frumos.

Este demn de remarcat faptul că Producătorul finlandez Lassie este specializată în lenjerie de căldură pentru sezonul rece. În unele cazuri, utilizarea lucrurilor este relevantă în toamnă și primăvară atunci când temperatura aerului se schimbă dramatic în timpul zilei. Principalele avantaje ale serviciului termic:

 1. Țesătura are multe celule, datorită acestui fapt, căldura este menținută și transpirație+
 2. Cusături plate sau pline de absența lor permit purtarea lenjeriei termice timp de mai multe ore fără cel mai mic disconfort+
 3. Combinația dintre fibrele din lână și sintetice vă permite să maximizați toate avantajele acestor materiale+
 4. Există modele speciale de secție termică pentru cele mai mici care se transformă într-un plic+
 5. Kiturile copiilor respinge nu numai apă, ci și murdărie.

Cum de a alege?

O gamă largă de REIMA constă într-o linie de copii, de sex masculin și femei. Când alegeți o dimensiune, merită să vă navigați propriile sentimente. Hainele ar trebui să se potrivească strâns corpului, nu argumentează mișcarea. Este deosebit de important să o luați cu atenție atunci când cumpărați modele de copii. Salopetele pot fi puțin libere.

Lenjerie termică de lână Merino, cu adăugarea de celuloză naturală și fibre de bumbac Mare pentru utilizarea zilnică. Mai mult, astfel de haine sunt relevante nu numai în timpul iernii, ci și în primăvară, în toamnă. În plus, merită considerată că lenjeria termică este împărțită în specii în funcție de scop.

 1. Salvarea căldurii. Potrivit pentru perioade de activitate mică în sezonul rece.
 2. Umiditate dezgustată. Soluție excelentă pentru restul de rulare. Sudoarea va fi ieșire din cauza riscului de supercooling.
 3. Amestecat. El impune ambele proprietăți. Potrivit pentru utilizarea zilnică.

Cum să purtați și să vă îngrijiți?

Lenjeria de corp termică pentru copii trebuie să fie pusă pe un corp gol. Hainele trebuie să se potrivească strâns, dar nu afectează libertatea mișcărilor. Nu trebuie să purtați lucruri de bumbac și membrană pe partea de sus. Ei agravează semnificativ circulația aerului și sudoarea.

Cea mai dificilă etapă a îngrijirii energiei termice este spălarea. Doar căile delicate și ușoare sunt potrivite pentru acest lucru. Cu spălare manuală, este interzisă categoric să frecați mult și să apăsați produsul. Este suficient să clătiți cu precizie un lucru în soluția de săpun și apoi în apă curată.

Spălarea mâinilor este opțiunea perfectă pentru curățarea energiei termice de la poluare.

Se întâmplă că nu există timp și trebuie să folosească o mașină de spălat. Recomandări importante care nu vor strica produsul:

 1. Este necesar să se utilizeze un mod delicat cu temperatura apei nu mai mare de 30-40 ° C+
 2. Puteți folosi programul pentru spălarea lânii, în cazul în care acest lucru este într-o mașină de spălat+
 3. Nu utilizați instrumente de albire+
 4. Nu stați pentru lenjeria termică și utilizați o mașină de uscare+
 5. Este imposibil de a șterge instrumente de lenjerie de corp termice care conțin clor+
 6. Produsele cu perficing trebuie întoarse pe dos înainte de încărcare în cuvă.

În timpul spălării manuale, puteți utiliza săpunul și mijloacele obișnuite pentru copii fără alcalii. În același timp, nu este necesar pentru a freca tesutul in sine, trebuie dizolvată în apă.

În mașină de spălat, puteți adăuga instrumente pentru membrana de tesatura. Când mângâind fierul, este imposibil să depășească 150 ° C. Unele modele nu impenet.

Reima Thermal Relief Review Video.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: