Tricotaje de compresie

Tricotaje de compresie

Tricotaje speciale cu efecte de comprimare sunt utilizate pentru tratarea și prevenirea bolilor asociate venelor varicoase. Principiul operațiunii constă în presiunea precisă pe diferite părți ale corpului uman. Cine este lenjerie de compresie prescrisă, cum să-l alegeți să aleagă cât de mult purtăm – articolul nostru va ajuta la aceste și alte întrebări.

Pentru ce este necesar?

Efectul compresiei a fost cunoscut în urmă cu mai multe secole. Apoi, oamenii au folosit deja un bandaj special pentru tratamentul bolilor navelor. În secolul al XIX-lea, a apărut prima asemănare a bandajului elastic. Puțin mai târziu, a apărut o versiune modernă a bandajului, precum și ciorapi de compresie și ciorapi.

Tricotaje cu efectul comprimării evită apariția umflării și, de asemenea, reduce riscul de stagnare a sângelui în recipiente și împiedică formarea tromblor. Caracteristici constructive Colanți, ciorapi, șosete, pantaloni scurți, tricouri, Golful constă în diferite puteri de presiune pe diferite părți ale corpului. De exemplu, gradul de presiune din zona gleznă este de 100%, în partea superioară a șoldului – 20%, în partea genunchiului – 70%. Acest lucru este îmbunătățit semnificativ de fluxul sanguin, iar presiunea venoasă este redusă.

Astfel de lenjerie de corp nu provoacă alergii. Asemănător, microfibră, nailon, bumbac natural sunt utilizate pentru fabricarea sa.

Eficienţă

Găsirea regulată selectată în mod corespunzător în clasa și dimensiunea tricotajelor vă permite să scăpați de edemul puternic, senzația de gravitate în picioare, oboseala cronică și alte probleme legate de boala varicoasă. Cu grijă atentă și amănunțită, produsele cu efect de compresie își păstrează eficacitatea în decurs de 6 – 10 luni.

Clase de compresie

Tricotaje cu efect de compresie este împărțită în mai multe clase:

Diplomă ușoară:

 • Edemul periodic al piciorului+
 • senzație constantă de oboseală în picioare+
 • Prevenirea bolilor ereditare asociate cu vene varicoase+
 • Plângerea prelungită pe picioare sau într-o poziție de ședere (aceasta poate fi asociată cu specificul lucrării)+
 • Zboruri frecvente+
 • Perioada de sarcină, naștere+
 • Diabet+
 • Exercițiul fizic ridicat.

Clasa întâi:

 • insuficiență venoasă sau etapa inițială de varicoză+
 • Vasculare „Asterisks” sau capilare+
 • Oboseală puternică, constantă+
 • O lungă ședere pe picioare sau într-o poziție de ședere+
 • Tumori mici, glezne sau picioare+
 • Perioada postoperatorie.

Clasa a doua:

 • Boala progresivă asociată cu vene varicoase+
 • Pregătirea sau perioada de recuperare după operație+
 • Gravitatea în picioare, umflarea la femeile însărcinate.

Clasa a treia:

 • Complicarea venelor varicoase (ulcere trofice)+
 • Ancheta congenitală (Sindromul Parck-Weber-Rubashova)+
 • Valve APLASIA (Sindromul Clippel-Trenne)+
 • Complicații după boala post-commotică amânată+
 • Tratamentul și prevenirea aspectului repetat al ulcerelor venoase.

Vizualizări

Produsul cu efect de compresie, clasa sa și termenul de purtare sunt selectate individual și numai de către un specialist.

Tricotajele de tricotaje alese incorect nu vor avea nici un efect terapeutic sau terapeutic sau să-și reducă semnificativ eficacitatea.

Medicina modernă oferă o gamă largă de tricotaje cu efect de compresie în diferite scopuri. Poate fi ciorapi și ciorapi, șosete sau golf, pantaloni scurți sau tricouri. În funcție de dislocarea și gradul de leziune, unul sau un alt element este selectat.

Citește mai mult  Costume de baie cu pantaloni scurți

De exemplu, dacă varicosemost lovit picioarele picioarelor, ciorapi sunt potrivite. Pentru shin suficient de golf.

Încărcătoare de tricotaje cu un efect de compresie:

 • profilactică. Acest tip de tricotaje este singurul care nu are nevoie de scop special de către un medic. Acesta poate fi purtat la persoanele cu condiții de lucru specifice, care sunt asociate cu o sarcină constantă pe picioare sau cu o poziție de ședere constantă. În plus, acest tip de tricotaje este afișat persoanelor angajate în efort fizic grav.

 • Spital. O varietate de tricotaje, cu un efect de compresie utilizat înainte și în timpul nașterii, precum și în perioada de după operație.

 • Medical. Purtarea astfel de tricotaje este permisă numai după numirea de către un phlebologist. Numai un specialist poate calcula corect clasa de clasa necesară în mod individual pentru fiecare pacient.

 • Antagomy Tricotaje ajută să facă față cu semne de boli varicoase.

 • Antiembolică. Tricotaje pentru a preveni embolismul este recomandat în timpul perioadei de naștere, în timpul operației, precum și în timpul perioadei de recuperare după bolile suferite (infarct, accident vascular cerebral, fracturi grave și T.D.) când o persoană se află într-o stare fixă ​​de mult timp.

 • Tricotaje sportive Indispensabil pentru persoanele angajate în sporturi active și exerciții grele. Tricotaje cu efect de compresie vă permite să distribuiți corect sarcina, pentru a evita leziunile sistemului musculoscheletal, reîncărcarea venelor, întinderii și t.D.

Tricotaje cu efect de compresie – un mijloc excelent de prevenire. Se poate începe să poarte la primele manifestări ale bolii varicoase. Cu boala progresivă purtând, trebuie să fie în mod constant. Acest lucru necesită un comportament suplimentar al procedurilor medicale speciale.

Colantele de compresie și ciorapi contribuie la o circulație îmbunătățită a sângelui în picioare. Ei au o sarcină uniformă, creând astfel un suport suplimentar pentru vasele de sânge și fără a le oferi să se intersecteze, să se răsucească și să se manifeste la suprafața pielii. Deformarea navelor duce la o serie de boli severe. Prin urmare, ciorapi sau ciorapi cu efect de compresie sunt folosite pentru a preveni acest lucru.

Dimensiuni

Pentru a selecta corect dimensiunea tricotului sau a lenjeriei, trebuie să eliminați mai multe dimensiuni:

 • Circumferința vârfului coapsei+
 • Circumferința mijlocului șoldului+
 • Circumferință sub genunchi+
 • Circumferința mușchiului de vițel la cel mai proeminent punct+
 • Glezna de gătit în subțire.

Toate măsurătorile sunt filmate dimineața când picioarele sunt în starea cea mai relaxată, nu există vene umflături și repellente. Dimensiunile rezultate sunt comparate cu o plasă specială dimensională, iar dimensiunea corespunzătoare este selectată.

Citește mai mult  Silicon sutiene si modele cu elemente de silicon

Producătorii și mărcile

Atunci când alegeți și cumpărați lenjerie de compresie, se recomandă acordarea atenției produselor producătorilor bine-cunoscuți și dovediți. Printre cele mai cunoscute firme:

 1. Compania germană Medi. Produsele acestui brand sunt caracterizate de o calitate foarte înaltă, o eficiență excelentă și un preț destul de democratic. Singurul dezavantaj: Începând de la a doua clasă de compresie, purtați lenjeria este practic imposibilă. Trebuie să utilizeze dispozitive speciale.
 2. Venotex. Produsele acestei companii americane se disting printr-un model larg din apropiere, prețul disponibil de bună calitate. Tricotaje durabile, durabile, ușor greu.
 3. Sigvaris. Compania produce ciorapi de compresie de lux. O calitate impecabilă și cea mai mare eficiență de tricotaje este destul de justifică costul ridicat al produselor de brand.
 4. Relaxasan. Tricotaje terapeutice de la producătorii italieni este reprezentat de o gamă largă și o dimensiune. Tricotajul anti-uniform este reprezentat de două colecții – pentru tratament și pentru prevenirea bolilor asociate venelor.
 5. Ergofforma. Una dintre cele mai cunoscute și populare branduri de tricotaje de compresie. În producție, sunt utilizate numai cele mai înalte materiale de calitate, prețul opțional opțional este de calitate.
 6. Intex. Compania este un producător de tricotaje din toate clasele de compresie și tricotaje profilactice anticarotice.
 7. Ortho. Compania oferă o gamă largă de tricotaje cu un efect de compresie pentru bărbați și femei. Produsele sunt concepute pentru diferite clase de compresie, aspectul produselor este absolut identic cu tricotajul obișnuit.

Cum de a alege și cât de mult purtăm?

Tricotaje utilizate în scopuri preventive sau pentru tratament, vândute în Puncte de Farmacie. Tricotajul spitalului este folosit exclusiv în instituțiile medicale.

Începeți să utilizați tricotaje speciale pentru prevenirea varicoasă poate fi cu branduri cu costuri reduse. Dacă purtarea lui nu va provoca inconveniente și disconfort, puteți cumpăra o opțiune mai scumpă de la producătorii bine-cunoscuți.

Achiziționați lenjerie de corp sau tricotaje în scopuri terapeutice urmează exclusiv în puncte specializate care oferă o garanție de calitate pentru produsele lor.

Termenul de purtare de tricotaje sau lenjerie special depinde de mai multe motive. Dacă există o predispoziție ereditară sau o altă predispoziție la apariția și dezvoltarea bolilor sau diagnosticul este deja furnizat, medicii tind să recomande purtarea constantă a tricotului de compresie preventivă sau terapeutică.

Tricotajul terapeutic prescrie un medic. Colanți, ciorapi sau lenjerie de corp Rummage, cel mai adesea, o jumătate de an, până la următorul sondaj.

Dacă a existat o intervenție operațională legată de această boală, atunci tricotajul sau lenjeria sunt prescrise pentru purtarea constantă. Doar periodic, o clasă de compresie se poate schimba sau schimba obiectele de tricotaje, de exemplu, ciorapi sau ciorapi se schimbă pe golf.

La alegerea, este necesar, de asemenea, să acordați atenție compoziției și calității materialului. Tricotaje trebuie să fie făcute numai din materiale speciale, durabile și elastice – Lycra, Nylon, Microfibră și T.D.

Colantele de compresie sunt împărțite în bărbați și femei. Deși diferența principală dintre ele nu este.

Dressup dispozitiv

Punerea lenjeriei de compresie sau tricotaje dimineața. Picioarele nu sunt încă obosite, nu sudoare, nu simt gravitatea. Colanții sunt uzate toată ziua, trebuie să le eliminați imediat înainte de culcare. Înainte de a pune pe o chilot, picioarele trebuie arătate în ordinea perfectă: unghiile lungi sunt tăiate, poroanele și natopii sunt îndepărtați. Acest lucru va face mai ușor și procesul de purtare și va extinde durata de viață a tricotului.

Citește mai mult  Șosete cu încălzire

Puneți de ciorapi sau ciorapi sunt simple: trebuie să le colectați mai întâi, apoi să puneți cu atenție pe picior și să vă deplasați pe suprafața piciorului, îndreptați faldurile. Nu puteți trage colorați cu forță, altfel firele de tragere se pot întinde, iar acest lucru va slăbi semnificativ efectul de compresie.

Cu cât este mai mare clasa de compresie, cu atât mai greu de purtat ciorapi sau ciorapi speciale. Pentru a facilita acest proces, sunt furnizate dispozitive auxiliare. Unul dintre ei sunt mănuși din latex.

Cum să vă îngrijiți?

Tricotaje de compresie și lenjerie de corp necesită îngrijire specială.

 • Spălați zilnic în apă caldă, folosind detergenți blânzi, cum ar fi săpunul pentru copii. Numai spălare de mână este permisă, aparatul va duce la o deteriorare elasticitatea lenjeriei si tricotaje. Utilizarea nu clătire recomandată.
 • După spălare nu este permis un spin puternic. Se poate deteriora tragerea fibrelor. Nu poti usca dresuri, ciorapi și alte tricotaje pe baterii, deschis la soare, cu un uscător de păr. Este imposibil să-l atârne. Tricotajele țesute este ușor presată de un prosop și pliat pe o suprafață plană.
 • Eliminată de călcat, încălzire, albire și t.D.
 • Este recomandabil să cumpere mai multe cupluri de tricotaje să-l poarte alternativ.

Contraindicații

Ca și în cazul oricărui agent medical, tricotaje de compresie are o serie de contraindicații în care nu este recomandată sau exclusă purtarea acesteia.

 • boli arteriale cronice.
 • Deteriorata din piele picior (ulcere, zgârieturi adânci deschise, tăieturi, fire, eczeme și t.D.)
 • Cardiovaria de insuficiență și, ca rezultat, perturbări circulatorie+
 • Înfrângerea navelor datorate diabetului.

Recenzii

Înainte de a cumpăra produse de compresie, mai ales dacă acest lucru se întâmplă pentru prima dată, va fi foarte util să studiezi feedback-ul cu unul sau altul sau despre ciorapi, ciorapi și un tricotaj diferit de o clasă de compresie diferită. Acest lucru vă va ajuta să faceți alegerea potrivită, să economisiți bani și să achiziționați un produs cu adevărat de calitate.

Cumpărătorii care utilizează produse de compresie de la diferiți producători sărbătoresc un efect rapid și bun atunci când utilizarea constantă a unor astfel de haine. Severitatea din picioare dispare, umflarea trecerii, apare sentimentul de ușurință, venele devin mai puțin vizibile și t.D.

Costul tricotului special este pe deplin justificat de eficiența ridicată și de posibilitatea șosetelor sale pe termen lung.

Sfaturi pentru alegerea unui tricotaje de compresie Vedeți următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: