Tricotate de baie

Tricotate de baie

Costum de baie tricotate nu își pierde relevanța de mulți ani. La un moment dat, legendarul costum de baie alb de zăpadă, tricotate, decora chiar revista cosmopolitană.

Multe case la modă atrag de subiectul de lucru din nou și din nou. De exemplu, costume de baie tricotate pot fi văzute în colecțiile Luli Fama sau Tommy Hilfiger. Modelul spectaculos poate fi achiziționat aproape în fiecare an, rămânând în timpul tendinței. Este chiar mai bine să-l legați singur, dacă dețineți tricotat sau croșetat.

Particularități

Caracteristica principală a modelului tricotat al costumului de baie – arată romantic și creativ. În funcție de utilizarea firelor, acest costum de baie poate usca suficient. Dacă firul este complet natural, acesta este, riscul ca atunci când uscarea modelului va pierde forma sau stații. Pentru aceasta trebuie să urmați cu atenție.

Tehnologiile moderne au permis să dezvolte tipuri speciale de fire, care are rezistență la deformare și la efectele apei sărate și a soarelui.

Costume de baie tricotate pot fi create folosind un cârlig sau un ac. Ele sunt atât pe deplin dantelă cât și parțial. De exemplu, poate fi doar tricotat. Sau decor deschis, situat în locuri separate: pe curele, pe perimetrul sutienului sau chiloți.

Ca o decorare suplimentară cu tricotat, noduli, perforare, ciucuri, fringe și rufiatoare sunt utilizate. Fitingurile subiectului marin sau subiectul motivelor naturale arată, de asemenea, armonie pe țesuturile de costume de țesut. Poate fi margele de lemn, cochilii, ancoră metalică, inele – tot ceea ce poate fi suficient pentru fantezie.

Modele

Următoarele versiuni de modă sunt posibile:

 1. Fusion – Mayo, Monokini, Planj.
 2. Separat – Bando, bikini, tankini.

Mayo este un costum clasic de înot închis. Monokini arată ca un model separat, părți ale căror părți sunt conectate printr-un element decorativ – o bandă îngustă sau largă. Se pare sexy, potrivit pentru fete îndrăznețe, cu o figură bună. Placate se distinge printr-un gât adânc al gâtului. În unele cazuri, gâtul vine la talie.

Bando de baie pentru femei nu au curele. Sutienul arată ca o bandă de țesătură pe piept. Femeile iubesc acest model pentru faptul că, după bronzare, nu există urme de pe curele de pe umeri.

Citește mai mult  Totul despre pantaloni scurți menstruali

Bikini este o opțiune clasică constând din pangle triunghiular și sutien puternice. Aceasta este cea mai comună opțiune. Tankini are un vârf scurt în loc de un sutien sau o cămașă mai lungă.

Opțiunea Halter poate fi atât o fuziune, cât și separată, curelele sale sunt legate pe gât. Solidul și modelele separate pot fi echipate cu o fustă tricotată.

Soluții de culoare

Culorile sunt posibile monofonice și amestecate, precum și de bază, dezactivate sau luminoase. De asemenea, una dintre tendințele de modă rămâne o combinație de vârfuri și funduri efectuate în diferite culori. Acest lucru este deosebit de convenabil dacă doriți să corectați vizual figura – apoi pentru partea de care aveți nevoie pentru a reduce umbra mai întunecată este utilizată.

Cele mai de succes opțiuni pentru împerecherea deschisă – culori luminoase și alb orbitor. Faptul este că albul arată foarte impresionant pe corpul tăbăcios. Și nuanțele luminoase sunt cele mai profitabile pentru a hrăni desenul țesăturii pe un costum de baie.

Interesant arată astfel de culori de bază, cum ar fi bej sau gri, deoarece seamănă cu plasele de pescuit. Un costum de baie similare arată ca un corp feminin ca și cum ai fi o sirenă, care a venit pe țărm din Bayinul Marine.

Soluția originală este costumele de baie asociate cu firele multicolore. Acestea pot fi opțiuni dungi, melange sau desene de culoare.

Sfaturi pentru alegerea

Când alegeți un costum de baie tricotat, merită să luați în considerare tipul de figură, tendințe la modă, precum și dimensiunea sânilor. Dacă este mediu și puțin mai mult, este de dorit ca sutienii să fie cusute oase pentru suport suplimentar. Desigur, trebuie să vă potrivesc cu tine și de culoarea selectată.

În funcție de tipul de cifre, pot fi date următoarele recomandări:

 • Dacă sunteți suportul formelor luxuriante și aveți o mică burtă, atunci acordați atenție stilului Tankini. Datorită tricoului, acesta va ajuta să realizați acele locuri care nu ar dori să demonstreze.
 • Monokini nu se va potrivi celor care au un tip dreptunghiular de formă și talie nu este exprimată. Și pentru forma „Hourglass” sau „Pear”, acest stil va deveni o alegere excelentă, deoarece va accentua principalul avantaj – talia ta.
 • Femeile și femeile cu greutate larg și greu ar trebui să evite modelul de bando, care va da doar o vracută suplimentară în partea de sus. De asemenea, Bando de baie de baie reduce vizual sânii.
 • Contrar credinței populare, placile arată foarte bine dacă aveți un sân mic sau este de dimensiuni medii. La mai multe forme de apetisante, acest stil la modă poate arăta prea sfidător.
Citește mai mult  Halter: Ce se va potrivi și cum să aleagă?

Cât de mult este un costum de baie tricotat? Aici opțiunile pot fi cele mai diferite: în magazinele online puteți găsi prețuri medii, în buticuri la modă – modele scumpe. Dar, pentru cei carei, un costum de baie nu poate face decât în ​​costul firelor și timpul petrecut cu plăcerea personalului capodoperei. În această situație, puteți observa o serie de avantaje: un astfel de lucru va fi perfect așezat pe figură, precum și va fi exclusiv, așa cum este creat într-o singură copie.

În zilele noastre, există multe reviste specializate care oferă diferite scheme de împerechere, inclusiv plajă de vară. Puteți găsi instrucțiuni detaliate pe Internet. Ar fi o dorință de creativitate!

De asemenea, puteți achiziționa o opțiune gata. Trebuie doar să căutați un magazin online potrivit. Sau, familiarizați cu cele mai recente colecții, cumpărați un model de marcă „cu podium” în boutique de marcă. În primul caz, dimensiunea va ajuta la determinarea meselor dimensionale și în cea de-a doua – montaj.

Ce sa porti?

De la sine, un costum de baie tricotat frumos, cel mai adesea, nu necesită add-on. Suficient pentru a obține un set standard de accesorii de vară:

 • ochelari de soare+
 • geantă de plajă+
 • Pantofi frumoși+
 • Pălărie+
 • Tunică sau Pareo+
 • Decorațiuni.

Dacă costumul dvs. de baie este un model de rezervare, adică vârful său arată ca un tricou, apoi puteți merge în ea la plaja din jurul orașului, adăugând o fustă de moda. Fusta lungă sau scurtă completă cu un astfel de top original – aceasta este o imagine decentă pentru zilele calde și însorite.

Citește mai mult  Sosete Stafan

O soluție excelentă va fi decorațiuni suplimentare din materiale naturale. Acest lucru va accentua aroma unui costum neobișnuit de scăldat, amplificând efectul. De exemplu, cochilii, perle, brățări din lemn sau cercei – astfel de accesorii tematice arată frumos în combinație cu vâscous deschis.

Alegerea unei pălării, acordați atenție modelelor de paie. Și Pareo poate fi orice: de la țesături translucide sau tricotate.

Stiluri maxime potrivite pentru crearea de imagini interesante de plajă: retro, etnică, boho, romantic, natura naturală și fabuloasă, stil marin.

Imagini spectaculoase

Luați în considerare mai multe imagini cu modele la modă de costume de baie tricotate:

 1. Costumele de baie albe planificate cu modele frumoase se uită la o figură subțire, oferindu-i apetiŃia lipsă. Imaginea este completată cu o coafura mare și colier din cochilii, care a făcut un instrument de romantism.
 2. Culoarea galbenă frumoasă a acestui costum de baie bikini a subliniat nuanța de ciocolată a pielii tăbăcite. Și accesorii în stil etnic fac o imagine misterioasă: brățări din lemn și coliere cu pietriș, ca și cum tocmai au adunat pe țărm. Sa dovedit luminos, vară, un arc mic exotic.
 3. Un exemplu de costum de baie, unde partea de sus și de jos sunt făcute în diferite culori. Busteni și umbra luminoasă a vârfului permise vizual pentru a mări pieptul. Și chiloți întunecați și forma lor au redus șoldurile, care echilibrează imaginea în general. Tummy în aer liber și frumoasa sa formă de sport sunt subliniate de piercing picant.

În concluzie, merită remarcat faptul că o baie de baie mai originală decât un model tricotat este dificil de realizat. Dacă primiți în acest fel, veți sta exact pe plajă, fiind cel mai probabil, singurul proprietar este atât de neobișnuit. Va demonstra gustul tău și, eventual, un hobby dacă ai legat singur costumul de baie. Aceasta este o opțiune câștigătoare pentru vara luminoasă și de neuitat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: