Tronoscale: Caracteristici, tipuri și criterii de selecție

Tronoscale: Caracteristici, tipuri și criterii de selecție

Tronoscale – un element unic de îmbrăcăminte și o parte obligatorie a garderoba unui om modern. Acestea protejează picioarele de răcirea bruscă în timpul iernii și nu le permite să se supraîncălzească în offseason. Materialul acestui articol va spune despre ce este thermocons, care diferă de la obișnuite, ce avantaje și dezavantaje au. În plus, veți învăța cum să le aleagă în mod corect, uzura si spalare.

Ce este și ce diferă de la obișnuite?

La prima vedere, termontosciența nu poate fi diferită de șosetele obișnuite. Uneori, se uita la toate ca omologii clasic simplu. Cele „Thermo“ se înțelege prefixul care șosete nu sunt proiectate atât de mult pentru picioare calde, cât de mult pentru a păstra lor sec. Acestea sunt considerate o putere termică, acestea sunt responsabile pentru termoreglare a picioarelor în pantofi și evacuarea umidității suplimentare de oprire.

Datorită tehnologiei speciale de fibre de țesut și fire, thermolate, care fac parte din material, se creează un airbag între picioare piele și textile. Diferența lor principală de clasici este faptul că, indiferent de intensitatea sarcinilor thermoscience, rămâne întotdeauna uscat. În același timp, în detrimentul fibrelor de Elastan, ele sunt suficient de bine așezat pe picioare, dar nu freca pielea.

Astfel de elemente de îmbrăcăminte au proprietăți unice. Ele sunt de vară și de iarnă, diferă în funcție de numire și au propriile lor de clasificare. Thermoscience poate fi de sex feminin, de sex masculin, adolescente și copii. Ele sunt întotdeauna cald și uscat chiar și în zloată și rece.

le-a făcut prin împerechere zonală și continuă. Șosete făcute prin împerechere continuă sunt caracterizate de aceeași grosime, oriunde în produs. Analogii efectuate cu ajutorul imperechere zonală sunt evidențiate cu un tesut mai dens în zonele de degete, tocuri și laturi. Datorită acestei caracteristici la punctele de cea mai mare presiune pe picior, amortizarea suplimentară este asigurată.

Avantaje și dezavantaje

Tromnos au o mulțime de avantaje. Ele se disting prin:

 • Funcționalitate și practic+
 • Durabilitate și eficiență+
 • rând de dimensiuni Wide+
 • varietate de nuanțe și culori+
 • Se menține o temperatură confortabilă picioare+
 • Variabilitatea de destinație și design+
 • Prezența zonelor de termoreglare+
 • Rezistența la mirosuri absorbante+
 • rezistență Wearness și stirmers+
 • atractivitatea estetică+
 • Variabilitatea Prețul și disponibilitatea pentru cumparatori.

Thermontoski au capacitatea de a regla echilibrul dintre temperatura corpului și mediul extern. Asigură astfel nu numai prevenirea supraîncălzirii, ci și prevenirea apariției oboselii.

Împreună cu avantajele Thermoskov există dezavantaje. Potrivit cumpărătorilor, nu toate produsele sunt atât de eficiente cum ar dori. Cineva nu-i place că șosetele nu sunt prea salvate de căldură și nu pot încălzi picioarele în îngheț. Cu toate acestea, cumpărătorii nu iau în considerare întotdeauna că modelele se disting prin numire, iar acest factor determină proprietățile lor termice. De exemplu, termoștiința pentru sport și plimbări se caracterizează prin fabricarea funcției de absorbție a materialelor și a umidității.

Cineva este încrezător că termoconii subțiri trebuie să fie în mod necesar cald. Aceasta este o iluzie, deoarece fiecare tip are propriile caracteristici și proprietăți operaționale. Iar punctul de aici nu este atât de mult în preț, cât de mult în ignoranța nuanțelor fiecărei varietăți.

Soiuri

Până în prezent, gama de termoconuri are o mulțime de linii, calculată în momente diferite ale anului și un sport diferit (de exemplu, pentru schi, snowboarding, schi schi). Sunt vara, iarna, subțire, densă, caldă. În gama de producători există opțiuni de sex masculin și femei pentru modelele clasice și modele impermeabile încălzite. În același timp, pe baza numirii, produsele pot fi alungite, convenționale și scurtate.

Comprimare

Produsele din această linie sunt concepute în principal pentru prevenirea bolilor venelor (Phlebitis și tromboză). În plus, ele sunt potrivite pentru toți cei care se îmbolnăvesc. Termoștiința de tip de compresie este concepută pentru a crește fluxul sanguin la mușchi, saturația prin oxigenul lor, recuperarea rapidă după antrenamentele lungi.

Multisport

Această categorie include produse pentru trecerea și rularea încrucișată, precum și modificări de tip clasic pentru sală de gimnastică. Thermalonii attretici se caracterizează prin prezența funcției de absorbție a umidității.

În acest caz, modificările individuale ale seriei liniare multidiviale sunt echipate cu un strat de izolare minim și inserții pentru depreciere.

Alergare

Produsele de banda de alergare sunt două specii: omogene pe întreaga suprafață și cu grosime diferită. A doua modificare sunt echipate cu amplificatoare în zonele de ridicare și călcâi.

Acest lucru vă permite să reduceți sarcina pe picior, care este importantă pentru sportivii care se angajează în exerciții de funcționare și similare.

Pentru mersul pe jos

Datele Thermontovka se disting printr-o grosime mică și sunt proiectate pentru cei angajați în mers pe jos de fitness. În comparație cu omologii clasici, au inserții suplimentare cu absorbție de umiditate.

Picioarele în astfel de șosete rămân uscate, indiferent de intensitatea antrenamentului.

Casual

Spre deosebire de analogii sportivi, opțiunile pentru șosetele de zi cu zi nu sunt efectuate de la sintetice 100%, ci din firele de tip combinat. Ele sunt caracterizate printr-o greutate mică, groasă medie, sunt fabricate din fibre sintetice cu adăugarea de lână merino. Șosete casual Au funcții bune de economisire a căldurii, totuși au o absorbție mai puțin a umidității.

Pentru hayking

Opțiunile de haycare au întărirea în zonele de călcâi, ridicarea și realizarea. Dezvoltat folosind material de înaltă tehnologie, datorită cărora se află strâns pe picior și se caracterizează prin rezistență la decalaj. În comparație cu alte modificări, opțiunile de desfacere sunt mult mai lungi.

Astfel de șosete nu frecau pielea, iar porumbul nu apare nici măcar cu încărcături sportive intense și pe termen lung.

Schi

Modelele liniei de schi și snowboarding au inserții în zonele picioarelor și tălpilor. Ele sunt concepute ținând cont de protecția opririi și a picioarelor din punctele dificile de contact. În plus, ele posedă o protecție optimă de protecție a umidității și proprietăți impermeabile. Printre alte funcții ale unor astfel de elemente ale dulapului Este demn de remarcat conservarea căldurii.

Ciclism

Thermontoski din această serie liniară sunt concepute pentru efort fizic pe termen lung. Ele se disting prin confortul și confortul purtării, densității de aterizare optimă și lipsa de frecare a pielii cu privire la țesătură. Acestea sunt modele de uscare rapidă din material sintetic cu caracteristici de capcană de umiditate ridicată. Se întind în zona gleznei, astfel încât fluxul de sânge este asigurat.

Pentru vânătoare și pescuit

Structura acestor produse este mult mai complicată decât termocoalele clasice. Lungimea lor poate fi standard și alungită, sunt efectuate cu îngroșare pe întreaga lungime. În linie există opțiuni echipate cu sisteme de izolare termică și de încălzire suplimentară.

Acestea sunt șosete dense ale căror sarcini sunt de a încălzi picioarele, ele sunt efectuate din material cu așa-numita căldură uscată.

Materiale de fabricație

Întregul sortiment brut pentru termoștiință poate fi împărțit în 3 tipuri: sintetice, naturale și combinate. Mai des, produsele sunt fabricate din poliester, Lycra, Nylon, precum și combinațiile lor. Rareori le face din material natural (Angora, Camel, Lână de câine, precum și lână de merinos). Cu toate acestea, modelele de lână, deși au proprietăți ridicate de protecție la căldură, dar sunt scumpe, iar analogii sintetici mai lenți se vor usca.

Bune termoconuri care combină cele mai bune proprietăți ale scuturilor de umiditate și căldură, constau din sintetice cu adăugarea fibrelor naturale (de exemplu, Lână Merino). Astfel de produse sunt proiectate pentru sporturile de iarnă.

Ele folosesc izolația termolită și primare, care sunt materii prime pentru producerea de pungi de dormit și îmbrăcăminte de exterior. Din interiorul acestor fibre goale și subțiri. Datorită acestora, șosetele sunt potrivite pentru exercitarea sporturilor în înghețuri (de exemplu, turismul de schi sau alpinism) și picioarele salvate de la frig.

Pentru cei care sunt implicați în sporturi active în sezonul cald, dezvoltați termofoane impermeabile de trekking folosind fibre Coolmax sau Polipropilen. Aceste fire artificiale nu au proprietăți de încălzire. dar Ei nu absoarbe deloc umiditatea, astfel încât picioarele omului rămân întotdeauna uscate, indiferent de condițiile meteorologice.

Producătorii de rating

Multe companii de vârf sunt angajate în producția de termoștiințe. Multe produse de înaltă calitate și practice produc mărci comerciale ale Chinei, Republica Cehă, Germania. Există opțiuni de atenție decent pentru mărcile finlandeze și mongole care produc o gamă largă de sporturi termice și șosete zilnice. În același timp, firmele mari sunt angajate în fabricarea de modele pentru diferite pantofi, inclusiv membrană.

Partea superioară a celor mai bune utilizează mai mulți producători termici, ale căror produse folosesc o mare cerere de cumpărare și are o mulțime de feedback pozitiv pe Web Worldwide.

 • Durată – producătorul ceh de termoconuri de înaltă calitate, cu performanțe excelente. Diferite lansare a modelelor practice și durabile pentru bărbați și femei.

 • Norfin este liderul în dezvoltarea și producția de lenjerie modernă, ușoară și confortabilă. Șosetele de marcă sunt excelente pentru uzura de zi cu zi, sunt echipate cu o bandă de cauciuc moale, fără a freca pielea.

 • Haski Oferă subiectele subiectelor de vânătoare și de pescuit în orice moment al anului. Produsele de producție se disting prin de înaltă calitate, proprietăți excelente de economisire a căldurii și umiditate ambiguătoare de pe suprafața pielii.

 • Tesema (Finlanda) produce termoștiințe cu izolație internă de fleece. Gama se distinge prin senzații tactile plăcute și de nivelul optim de confort. Dezavantajul produselor sunt grosimea lor.

 • Temmones Brand SmartWool Concepute pentru iubitorii de drumeții turistice lungi. Ei au îngroșat în zona călcâiului și picioarelor, ceea ce reduce sarcina de șoc și facilitează mai ușor. Modelele sunt potrivite pentru fanii sporturilor de iarnă.

 • J. B. Extrem produce termoconuri în care nu este rece chiar și o iarnă dură. Produsele de brand se disting prin confortul de fixare pe picior, aceste șosete nu sunt alunecate de la picioare, chiar dacă persoana va merge în cizme înalte pe zăpadă.

Sfaturi pentru alegerea

Alegerea modelelor de termoficientare, este necesar să se țină seama de o serie de factori. Este important să înțelegem că produsele nu sunt deloc universale: nu puteți purta în vară, în offseason și în timpul iernii aceeași pereche, numărați faptul că va fi în același timp și caldă și pentru a elimina excesul de umiditate.

Produsele pentru cizme de cauciuc, patine, adidași și pantofi de trekking diferă unul în celălalt, precum și opțiuni de vară și temperaturi extrem de scăzute.

Pentru a selecta opțiunea dorită pentru iarnă, trebuie să explorați compoziția produselor:

 • pentru sezonul rece Este demn de luat opțiuni cu lână, nailon și elastan+
 • Pentru sporturile active, Inclusiv jogging, produse cu poliester înalt sau alte sintetice și lână+
 • Pentru purtarea zilnică în îngheț Sau pescuitul de iarnă au nevoie de șosete de lână cu sintetice scăzute+
 • Pentru șosetele zilnice de vară Ar trebui să alegeți șosete de înaltă calitate cu un conținut de bumbac sau de mătase+
 • Nu cumpărați șosete de bumbac 100%, ele nu respinge umiditatea și absorb mirosurile+
 • Cele mai bune șosete sunt făcute fără cusături și au câștig în zonele celei mai mari încărcături+
 • Pentru primăvară și toamnă, modelele grosimii medii vor fi potrivite, care sunt realizate din două straturi, pentru iarna au nevoie de trei straturi.

Pentru a face alegerea corectă și a alege cele mai bune modele funcționale, trebuie să acordați atenție înălțimii termocelului. Potrivit recomandărilor producătorilor, este imposibil să luați produse mai mult decât dimensiunea sa. Sunt indicați parametrii domeniului de dimensiune a fiecărui marcă, luând în considerare contracția materialului de fabricație după prima spălare.

Șosetele prea mari vor atârna pe picioare, ceea ce va reduce termoregularea.

Cum să purtați și să spălați?

   Contrar opiniei populare, termoficiențele obișnuite și chiar snowboarding trebuie să poarte pe picioarele goale. Când sunt puse pe ciorapi sau alte șosete, termoregularea este perturbată și, prin urmare, proprietățile produselor sunt reduse. Șoseaua de ștergere trebuie să fie manual fie într-un mod de economisire al mașinii de spălat fără o presă puternică. Este imposibil să folosiți Bleach sau o coloană.

   Temperatura apei poate fi rece sau caldă. Nu utilizați detergenți agresivi. Nu puteți usca termoosciența pe baterie și fier. Aceasta duce la o încălcare a structurii, deformarea fibrelor și pierderea proprietăților acestora. Este de dorit ca uscarea elementelor să fie naturală.

   Despre cum să alegeți o lenjerie termică, uitați-vă în continuare.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: