adidași ECCO

adidași ECCO

pantofi de sport trebuie să îndeplinească mai multe cerințe. Acest lucru nu este doar un design frumos, dar, de asemenea, în primul rând, confort: la urma urmei, în timpul formării sau pe termen lung plimbări, picioarele se confruntă cu o sarcină serioasă. Pentru a se bucura de confortul și ușurința mișcărilor, adidași ECCO sunt create că standardele respectă înalte ale modei sportive moderne.

Caracteristici și avantaje

Renume mondial marca daneza ECCO, cu o istorie de patruzeci de ani are birouri în 50 de țări din întreaga lume. Produsele companiei sunt de calitate, testate de timp, asigurând confortul și sănătatea oamenilor.

adidași ECCO au fost deosebit de popularitate pe care tinerii și persoanele în vârstă sunt cu plăcere. Prețurile pentru sport sunt destul de adecvate în comparație cu încălțăminte de la alte marci populare.

Fiecare serie este atent dezvoltat, se efectuează cercetări și numai după aceea procesul de producție este lansat. Sediul central al brandului este situat în Copenhaga, în cazul în care dezvoltarea și testarea celor mai noi modele.

Producția în sine este împrăștiată la nivel mondial, ceea ce reduce costurile. Deci, în anii ’70. fabrici de încălțăminte au apărut în Brazilia, un pic mai târziu, licența a fost eliberată plantele atunci încă existente Cehoslovacia, care operează astăzi. O filială a fost deschis în Austria. În producția ’90 a fost lansat în Asia, Argentina, America de Sud. În China, în 2005, o planta mare ECCO modernă a fost construită.

Privire de ansamblu asupra adidași bărbați acestei companii – în film.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: