adidaşi Eksis

adidaşi Eksis

caracteristici Brand

Eksis este un bine-cunoscut producător de pantofi de sport de înaltă calitate, printre care adidașii sunt date un loc separat. Dezvoltatorii de marcă să acorde o atenție deosebită la proiectarea de pantofi cu ajutorul programelor de calculator și tehnologii moderne.

Fiecare model este de a testa. În primul rând, sportivii se confruntă cu noi modele, indică neajunsurile lor și oferă modalități de a rezolva problemele. Când toate inexactități și neajunsurile sunt curățate, apoi noul model de pantofi sport Eksis este lansat în producția de masă și merge în vânzare.

Eksis adidași aleg ca sportivi profesioniști, Astfel și cumpărătorii obișnuiți care preferă un stil de viață activ. Aceste pantofi sunt convenabile și practice. Designerii iau în considerare caracteristicile povestii piciorului atunci când dezvoltă noi modele.

Compania acordă o atenție deosebită calității și tăierii, dar nu uită de designul elegant. Profesioniști reali-designeri creează adidași la modă, având în vedere cele mai recente tendințe de dezvoltare de modă.

Varietate de colecții

Eksis oferă adidași sportivi pentru diferite sporturi. Printre gama reprezentată există mai mult de 200 de modele.

Marca produce diferite colecții de pantofi elegante pentru a satisface cererile tuturor cumpărătorilor. Linia casual include șosete confortabile pentru fiecare zi. Seria Outdoor Create special pentru persoanele care preferă un stil de viață activ. A dezvoltat separat o colecție de adidași pentru sport sau fitness. Printre varietățile modelelor sunt adidași pentru tenis, volei, fitness și t. D.

Toate modelele pentru realizarea stilului de zi cu zi diferă aspectul atractiv, la modă, deoarece designerii iau în considerare tendințele de modă noi. La alegerea materialelor și tehnologiilor, aceștia aleg astfel încât va reduce nivelul de vătămare a zero.

Citește mai mult  cizme italiene

Nu uitați de designul adidaților ruși, deoarece există și o mulțime de desen dependent. De exemplu, adidașii pentru baschet ar trebui să aibă o talpă embosată pentru a crea un efect anti-alunecare. Decât o varietate de desen, cu atât mai bine ambreiajul cu suprafața.

Adidari legendari

Eksis este angajat în producția de pantofi sport 38 de ani. Designerii în fiecare sezon oferă noi modele, dar cumpărătorii nu uită de adidași legendari care au apărut în perioada URSS. O caracteristică distinctivă a clasicului este utilizarea materialelor naturale în fabricarea vârfului adidaților și prezența unui tampon confortabil.

Anterior, marca EKSIS a lucrat sub licența Adidas. Când contractul sa încheiat, Eksis a eliminat toate numele companiei germane și a început să producă în continuare modele legendare, oferind pantofi de calitate germană anulată.

Astăzi, compania folosește două nume. Adidatorii din piele naturală aparține „Eksis-20”, și pentru încălțăminte de la Suede – „Eksis-10”. Fiecare pereche de adidași este caracterizată prin confort și rezistență la uzură îmbunătățită. Aceste modele sunt dovedite și sunt considerate cele mai bune de calitate și fiabile.

Modele populare

Adidasii Eksis-20 sunt o alegere excelentă atât pentru sport, cât și pentru șosete pentru fiecare zi.

Modelul Eksis-10 este caracterizat prin ușurință și confort. Într-un astfel de pantof, puteți intra într-o sală de gimnastică sau utilizați-le pentru realizarea unui arc elegant.

Pantofii Eksis-40 sunt perfecți pentru clasele din sălile de sport. Adidatorii sunt echipați cu o grilă respirabilă, care păstrează o temperatură confortabilă și, de asemenea, trece aerul. Talpa de cauciuc este realizată din cauciuc de înaltă calitate, care nu alunecă pe podea, chiar și cu mișcări ascuțite.

Citește mai mult  Galoși pe pantofi: Tipuri, recomandări pentru alegerea

Soluții de culoare

Adidatorii ruși Eksis sunt reprezentați de o varietate de soluții de culoare. Eternul clasic este alb-negru. Compania nu ocupă aceste culori ca parte, dar, dimpotrivă, le combină cu succes, creând modele originale, spectaculoase și atractive.

De obicei, pentru vremea de toamnă ploioasă, multe fete preferă pantofii negri. Marca Eksis oferă modele elegante de adidași negri, dar cu inserții mici de alb. Un astfel de amestec vă permite să oferiți pantofi de neobișnuit și elegant.

Adidasii albi sunt ideali pentru clasele din sala de gimnastică. Multe femei la modă cumpără pantofi albi, deoarece pare armonios într-o tandem cu un costum de sport.

Pentru șosetele zilnice ale unui sex corect, acordați atenție soluțiilor de culoare luminoase. Frumos și spectaculos caută adidași galbeni, cu dansuri albe. Adidasii roz pe o talpă albă pot fi achiziționate pentru vremea uscată, deoarece sunt nepractici, dar foarte frumos și memorabili.

Comentariile clienților

Rusurile Eksis Rusă se bucură de o mare cerere. Pantofii acestei mărci se leagă foarte repede. Cumpărătorii atrag preț accesibil și o calitate excelentă. Fiecare model este prezentat în mai multe soluții color. Designul original oferă adidaților neobișnuite și originalității.

Eksis oferă adidași pentru diferite momente ale anului. Pentru ierni aspru, modelele încălzite sunt perfecte. Deși sunt fabricate din piele naturală sau artificială și textile, iar blana artificială este folosită ca izolație, dar nu afectează calitatea. În adidași Eksis picioarele nu transpirați și nu vă faceți griji chiar și cu înghețuri severe. În plus față de dalitatea densă, producătorul oferă cârlige speciale pentru fixarea fiabilă.

Dacă vorbim despre minusuri, ar trebui să acordați atenție dimensiunii. Aproape toate modelele Eksis Sneaker sunt mici, deci este mai bine să cumpărați pentru o dimensiune mai mult dacă comandați pantofi prin magazinul online.

Citește mai mult  Bocanci de moda toamna-iarna

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: