adidași Geox

adidași Geox

Mare Compania italiană GEOX produce pantofi pentru bărbați și femei de înaltă calitate din materiale și impermeabil în care este convenabil și confortabil în orice moment al anului și în orice vreme. Brandul este cunoscut pentru aplicarea sa a celor mai noi tehnologii în producția de pantofi sport, cum ar fi introducerea sistemului XAND, utilizarea XENSE moderne anatomice sursă și sisteme pentru respirabilitate excelenta – NET Sistem de respirație.

In fiecare an, compania introduce diverse inovații în procesul tehnologic de producție de pantofi de sport și în designul său impecabil. Brandul GEOX cunoscut în întreaga lume este reprezentat aproape în întreaga Rusia și are mai mult de 50 de buticuri de marcă, și are, de asemenea, disponibilitatea produselor sale în mai mult de 200 de magazine multi-brand.

Calitate superioară

Adidasii de la marca GEOX sunt fabricate din materiale ecologice pe tehnologii moderne.

În plus față de faima și popularitatea lor, modelele sportive ale mărcii GEOX se mândrește cu:

 • Tălpi robuste, turnate, cauciuc+
 • Materiale polimerice+
 • o membrană unică încorporată în talpa și transpirația spre exterior, lăsând piciorul absolut uscat+
 • Capacitatea membranei în talpă pentru a preveni pătrunderea în partea interioară a umidității, datorită căreia nu sunt furnizate intermitei GEOX chiar și în vremea ploioasă+
 • Insolele din materiale artificiale și piele naturală+
 • Lăgături textile sau țesături sintetice.

Adidatorii sunt realizați din piele naturală și textile de înaltă calitate. Sport sau plimbări obișnuite la adidași de la marca italiană aduc o mulțime de senzații plăcute și confort incomparabil.

Citește mai mult  Sandale Jimmy Choo

a bărbaților

Marca italiană produce adidași stricți și solizi pentru bărbați, realizată din materiale de înaltă calitate, folosind tehnologii moderne, permițând prevenirea apariției transpirației și mirosului. GEOX oferă oamenilor modele monocromatice în tonuri gri și negre suplimentate cu linii subțiri de argint sau inserții perforate pe laturi.

Pentru iubitorii de nuanțe mai luminoase, marca oferă alegerea unui model de culoare Khaki, melange gri, maro gri, roz deschis și portocaliu. Modelele de lumină sunt, de asemenea, produse din piele naturală și au inserție de culori contrastante pe linia talei sau a gleznei. Adidatorii de marcă GEOX sunt perfect potriviți nu numai pentru hainele în stilul sportiv și în stilul urban de zi cu zi, ci și pentru unele seturi de afaceri, datorită solidității lor externe și a luciului de piele.

femei

Adidasii de marcă pentru femei au un design original și atrăgător. Aspectul modelului de pantofi de sex feminin sport se distinge prin unicitatea absolută și diferența cu privire la evoluțiile design ale altor branduri bine-cunoscute.

Adidași pentru doamnelor din GEOX există în diferite culori originale și cu elemente de design luminoase:

 • Adidari din piele de culoare neagră, cu o bandă largă de tălpi de culoare roz, pe laturi și vârfuri originale stupide pe nas+
 • Adidasi pe fulgere bej cu paiete deasupra+
 • Modelul monocrom de piele naturală cu pietre negre și pietre negre strălucitoare pe nas+
 • Modelul de adidași cu piele înaltă și culoarea laptelui de căprioară cu inserție neagră pe călcâi, cu șlefuire albastră și suprafață respirabilă deasupra+
 • Modelul de alunecare strălucitor, umplut în culori roșii, turcoaz, albastru și gri, care are o șmechere falsă pe partea superioară a unei inserții elastice, înlocuind fixarea+
Citește mai mult  Pantofi din Portugalia

Aceste modele de pantofi arată foarte armonios cu blugi, pantaloni scurți și pantaloni sport, completați de tricouri și tricouri. În plus, adidașii de culoare având adăugiri și inserții strălucitoare de la marca italiană Geox arată uimitor cu rochii și combinații de fuste și de aer blând.

Copiii

Marca italiană nu a lăsat micile consumatori care au vrut să arate frumos și, în același timp, se simt confortabil.

Pantofii de sport pentru copii de la GEOX vor încânta cumpărătorii:

 • Materiale de calitate+
 • comoditate unică atunci când șosete+
 • Culori luminoase și delicate la combinația lor+
 • Interesant și atragerea imprimată+
 • Velcro confortabile și fiabile și nu+
 • Ușor și practic.

Combinați pantofi de sport fermecători de copii GEOX puteți cu diferite costume și seturi de denim pentru băieți și cu rochii delicate și salopete pentru fete. Datorită utilizării tehnologiilor moderne în producția de pantofi de brand, părinții nu se pot face griji că copilul umed picioarele în vreme umedă, deoarece membranele speciale o păstrează în uscare în talpă. De asemenea, datorită permeabilității ridicate a aerului în timpul fierbinte, copilul nu va transpira picioarele și nu va exista miros neplăcut.

Stele alegeu Geox

fanii de brand sunt foarte mult în întreaga lume. Calitatea italiană și designul original uimitor a câștigat dragoste ca cumpărători simpli și destul de bine-cunoscuți din diferite puncte ale lumii. Deci, de exemplu, întreaga familie de prințul Monaco Albert adoră produsele mărcii GEOX. Statul italian și politician Silvio Berlusconi oferă, de asemenea, preferința acestei mărci atunci când alegeți pantofi pentru întreaga familie, ca faimoasa actriță de la Hollywood Angelina Jolie.

Citește mai mult  Cizme scurte de iarnă

Recenzii

Consumatorul modern nu este atât de ușor să vă rog datorită unei game largi de pantofi în magazinele din orice oraș. Adidasii de marcă GEOX au câștigat dragostea întregii lumi, dar ce fel de cumpărători sunt atât de iubiți în acest brand celebru?

În primul rând, oamenii sunt încântați de confort atunci când se știe adidași și de la faimoasa talpă respirabilă, care împiedică apariția transpirației. Designul de încălțăminte din Geox oferă, de asemenea, consumatorilor încântați, precum și rezistența la uzură. Durabilitatea adidaților de marcă a evaluat mulți fani ai calității italiene, deoarece pantofii bine cunoscuți creați de cele mai noi tehnologii nu interzic exploatarea în toate condițiile meteorologice.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: