Adidași pe roți

Adidași pe roți

Mulți tineri moderni conduc un stil de viață dinamic, plătind sporturi considerabile. Este destinat lor Invenție unică – adidași pe roți, care poate fi o alternativă excelentă la videoclipuri familiare, skateboard și chiar o bicicletă.

Ce arata?

Adidași pe roțile care au apărut pentru prima dată în vânzare în 2000 în Statele Unite, devin din ce în ce mai solicitate în diferite țări ale lumii. Ei chiar au dat naștere unui nou sport, care are numele SPERATING. În plus față de sportivii care îndeplinesc trucuri de neconceput asupra lor, aceste produse sunt foarte solicitate de publicul pentru copii. Părinții sunt fericiți să le cumpere pentru bebelușii lor, iar copiii primesc o mulțime de emoții pozitive de la schi.

Aceste pantofi sunt numite și adidași cu role. Această invenție aparține unui medic de psihiatru din America Roger Adams, care a atașat inițial roțile la adidași simpli și patenta propria descoperire. În prezent, pantofii de sport pe roți dezvoltă cu succes Heelys.

În exterior, adidașii cu role sunt aproape indistinguizabile de pantofii de sport obișnuiți, dar transformându-le, pe talpă veți găsi o roată mică. Dacă doriți, îl puteți scoate afară, iar gaura este acoperită cu un dop special, care vine cu pantofi. Pentru roata se produce, de asemenea, o pungă corporative, care, cu o caraabinker, atașată la curea sau ascunde în buzunar.

Avantaje și dezavantaje

Cel mai Avantajul principal al adidași cu role este dezvoltarea de coordonare a mișcărilor, în special acest lucru este relevant pentru copii. In plus, mai multe grupuri musculare sunt implicate în patinaj, așa că va fi în mod constant într-un ton si poti scapa de calorii in plus. Vei avea un motiv pentru a petrece mai mult timp în aer curat, comunicarea cu copiii sau prietenii. Apropo, pentru copilul acesta va fi un cadou de ziua de nastere excelent și o modalitate de a rupe de la un monitor de calculator.

Avantajul acestui echipament sportiv este că acesta nu poate fi îndepărtat atunci când intră în cameră (spre deosebire de patine cu rotile).

Adidași pe roți – un model universal, în care nu numai că poate merge, dar, de asemenea, doar de mers pe jos și a alerga. Prin manipulări simple adidași cu role poate fi transformat în pantofi obișnuiți.

Acest model este, de asemenea, popular cu faptul că orice persoană este adaptat rapid la ea. Conduce în mod direct poate cineva după 10 minute de antrenament. Dacă doriți să învețe să efectueze diferite trucuri, atunci se va lăsa cu siguranță pentru el.

Citește mai mult  Adidasi albastre

Rețineți că Pentru a crea adidași cu role de marcă Heeleys folosesc materiale naturale (Piele, piele de căprioară, nubuc), precum și materiale textile sintetice de înaltă calitate, în condiții de siguranță pentru sănătate.

Este imposibil să nu mai vorbim de unele dintre unele neajunsuri ale adidași cu role. Ei nu le conduc mult timp, deoarece picioarele obosesc destul de repede.

Smooth de echitatie pe care le aduce placere este posibilă numai pe o suprafață plană. Pe drumurile proaste pe care le avem prea multe în țară, adidașii pe roți vor veni rapid în stare proastă. Iubitorii extreme de călătorie „ucide” în aproximativ o lună (deși puteți schimba întotdeauna roțile).

Astfel de adidași sunt mai mici decât modelele obișnuite.

Sănătate pe roți – destul de esențial de divertisment. Adevărat, evitați căderea nu reușește și când se rostogolește pe videoclipuri familiare.

Modele

Gama de adidași cu role reprezintă produse pentru adulți și copii, precum și pentru iubitori și profesioniști. Adidatorii diferă sub formă de talpă, înclinare.

Deci, printre audiența copiilor, modelele clasice pe o talpă plat. Heelys Brand Adidass pentru copii de la 7 la 15 ani sunt cei mai siguri. În plus, puteți achiziționa o opțiune specială pentru începători care reduc numărul de leziuni posibile la minimum.

Există adidași rulouri Pentru conducerea extremă cu rulmenți mai puternice și inserții speciale pe talpa – polizoare, care permit să alunece pe șine.

Copiii și tinerii extraordinare sunt populare adidași LED pe roți. Elemente strălucitoare fac un atlet mai vizibil pe timp de noapte și să-și ridice starea de spirit și pe toată lumea.

Model special – Nano speciale de bord, care este atașat la scena sneaker folosind tehnologia SOLE-LINK. Acest dispozitiv este realizat dintr-un material deosebit de ușor și durabil.

Cum de a alege?

Alegerea adidași cu role, în primul rând, să acorde o atenție la modelul, care implică înlocuirea roților în cazul uzurii lor – este mai rațională. Din moment ce acest divertisment este asociat cu posibilitatea de a prejudiciului, asigurați-vă că pentru a cumpăra dispozitive de protecție speciale.

Dacă ridicați adidași pentru un copil, luați în considerare vârsta acestuia – pentru că modelele prea grele vor fi extrem de incomod, rezultatul poate fi dezamăgitor și refuzul de a merge.

Citește mai mult  Cizme viking

Atleții începători ar trebui să fie achiziționați o opțiune mai constantă cu două role. În plus, pentru începători mai preferați adidași cu cilindru pe laces, decât Velcro, – sunt mai bine fixe.

Talpa produsului este importantă. Pentru patinaj de mare viteză, ea trebuie să fie directă. Verificați absența fisurilor care pot declanșa leziuni și pot reduce operația.

Achiziționați numai încălțăminte dovedită, cereți un certificat de la vânzător. La urma urmei, produsul de calitate dubioasă este plin de probleme de sănătate în viitor. Acest lucru este valabil mai ales pentru adidași pentru copii.

Acordați atenție designului modelului, și nu numai pe caracteristicile sale funcționale. Gândiți-vă în avans cu ceea ce veți combina acest pantof.

În ceea ce privește echipamente sportive pentru copii, vârsta optimă pentru a începe schi – 7-10 ani, atunci când mușchii și simțul echilibrului este deja bine dezvoltată.

În ciuda accent special de pantofi cu role, în primul rând, este un pantof care trebuie să stea confortabil pe picior. Este inacceptabil ca adidași atârnând. selectați cu atenție dimensiunea – în acest caz, pantofii nu se va comprima piciorul, frecarea pielii. Heelys Grid dimensional nu se potrivește cu rusul tradițional. Dacă cumpărați pantofi on-line, pre-măsură șosete lungime picior, și apoi uita-te la producătorul său dimensiune tabel.

Pentru a măsura un lucru înainte de a cumpăra, dantelă de calitate și un pic ca. Dacă există cel puțin un disconfort, încercați o altă pereche. Întotdeauna încercați pe ambele pantof.

Cum să călătoriți?

  • Ride-pe pantofi cu role pe o suprafață netedă, de exemplu, pe un drum asfaltat. În același Metakhim, în cazul în care există găuri și alte nereguli, ar trebui să treacă la mersul pe jos.
  • Este de dorit pentru pantofi cu roți în contact cu nisip, apă și zăpadă, pe această bază, este necesar să-l folosească într-o vreme caldă uscată.
  • Patinaj invata doar suficient pentru incepatori nu va dura mai mult de zece minute. Este mai bine să lucreze la fața locului, și apoi du-te pe asfalt. Picioarele sunt plasate într-o singură linie – una după alta, centrul de greutate în același timp, deplasarea călcâiul. Înțeles în mod clar că picioarele nu ar trebui să fie plasate în apropierea.
  • Pentru a începe o mișcare, este necesar să se împingă de pe deget de la picior. Baza de schi este de a realiza un sentiment de echilibru. În timp ce nu apare, utilizați suporturi perete, balustrade, etc.
  • După ceva timp, cu condiția de formare continuă va fi capabil de a merge cu viteză mare, precum și în spate, alunecare în jos pe deal și să urmeze calea dificilă. Atleții avansați chiar știu cum să călătorească pe un picior și să se întoarcă în aer.
Citește mai mult  Pantofi pentru femei Ralf Ringer

Cat costa?

În ceea ce privește prețul adidaților cu role de marcă, depășește în mod semnificativ costul pantofilor sportivi și medii de aproximativ patru mii de ruble. Multe cumpără date de produs în magazinele online (care sunt mai ieftine), dar în acest caz nu puteți ghici cu dimensiunea. Dacă luăm în considerare modelele non-originale, atunci achiziția lor vă va costa în zona de mii de ruble, dar nu există nicio garanție că veți folosi mai mult de un sezon.

Recenzii

Cumpărătorii tind să rămână mulțumiți de achiziționarea de adidași cu role. Ei le numesc o invenție minunată. Deosebit de multă bucurie acest lucru aduce copii. Potrivit părinților, copilul este imposibil de a face adidașii pe roți. Adidași pe roți – un mod minunat de a încuraja un fiu sau o fiică pentru studii de succes, în plus, aceasta este o mare opțiune pentru un cadou de ziua de naștere sau un an nou.

Pentru adulți, adidașii cu role reprezintă o oportunitate de a obține senzații neobișnuite: nu este nevoie să căutați un loc special pentru a vă bucura de extremă.

Pentru persoanele care merg la muncă sau studiază pe jos, acest pantof vă permite să reduceți timpul în cale și să îl faceți plăcut. Unii oameni extraordinari ca atunci când înconjurarea îi vede aspectul surprins.

Este convenabil că există multe roluri educaționale pe Internet, tehnici de instruire pentru adidași cu roți.

Opinia cumpărătorilor se deosebește în raport cu elementele de fixare: cineva mai confortabil Velcro, alții preferă șireturile.

A minusurilor minore ale produselor, consumatorii sărbătoresc inconvenientul rețelei dimensionale din China – ușor de făcut o greșeală cu dimensiunea când cumperi un cadou sau prin Internet. O altă nuanță negativă este un preț destul de ridicat de adidași pe roți – nu toată lumea își poate permite. Dar, după cum se observă conținutul acestui pantof, merită.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: