Adidași pe tocuri

Adidași pe tocuri

Amestecarea incomprehensibilă în ultimii ani este populară nu numai în gătit. Designerii la modă oferă să combine confortul stilului sportiv și feminitatea modelelor romantice. Brandurile celebre adaugă adidași pe tocuri.

Un pic de istorie

Elementele de îmbrăcăminte sport sunt introduse ferm într-un dulap casual, astfel de detalii sunt adăugate la imaginea luminii, jucăușă. Una dintre tendințele din ultimii ani a devenit adidași pe tocuri. Astfel de pantofi câștigă popularitate crescândă și apar în gama de branduri multiple.

Primul care eliberează un astfel de designeri de model non-standard al mărcii Nike. La adidași obișnuiți, au adăugat un șurub înalt. Noua aspect neobișnuit al pantofilor produsi furore: cineva a plăcut ideea cu originalitatea sa, alții au decis că astfel de adidași au fost complet nepractici și urâți. Primul val de popularitate Alama Nike a supraviețuit în 2012. Dar disputele despre atractivitatea modelului nu se diminuează până acum. Cu toate acestea, nișa sa în sortimentul adidaților de încălțăminte ai femeilor pe știfturi ocupate destul de ferm și interesul față de ele nu se estompează.

În prezent, Nike produce adidași cu creșterea tuturor culorilor posibile. Cel mai adesea, modelele sunt monofonice cu inserții de altă culoare, contrastante.

Încercarea de a ține pasul cu concurenții, Adidasul Giant Sports a lansat, de asemenea, o colecție de adidași în creștere. Autorul colecției a fost designerul Isabel Marant. Modelele sale se disting prin conservatorism mare și o înălțime mai mică a înălțimii.

Persoanele și celebritățile media au apreciat imediat noul avantaj al. Plimbarea în pantofi neobișnuiți găsiți Miranda Kerr, Rihanna, Kim Kardashian și multe altele.

Adidasii de pe călcâi vor adăuga o imagine sportivă și casual de luminozitate. O imagine de seară cu un astfel de element nu va arăta plictisitor. Pantofii de sport au devenit o revoluție reală pe piața pantofilor, destul de conservatoare și mici schimbări. De aceea, realiștii adevărați s-au grăbit să dobândească astfel de adidași pentru ei înșiși.

Vizualizări

Pe rafturile magazinelor și în colecțiile de designeri, puteți găsi pantofi sport cu creșterea diferitelor culori și texturi. Nike produce modele luminoase, atrăgătoare de la pielea mată și lac, mărește înălțimea călcâiului și adaugă mai multe nuanțe extreme la model. Printre acestea, adidași futuristi de argint, pantofii de tonuri acide – roz, violet, albastru si salata.

Astfel de modele arată feminin și în același timp îndrăzneț.

Pentru a renunța la romantismul adidaților împodobiți imprimarea luminată, panglicile de satin. Iubitorii mai mult rocker, imaginea informală va dori adidași pe o pană, decorată cu nituri metalice sau vârfuri.

În ciuda faptului că aproape toți adidașii de pe călcâi sunt echipați cu vină sau velcro, cel mai adesea nu este altceva decât un element decorativ. Pantofi sport cu fetiță cu fermoar.

Datorită creșterii popularității, au apărut modele izolate de adidași în vânzare. Opțiunile de demi-sezon sunt fabricate din piele și închideți partea de sus. Adidatorii de iarnă sunt izolați cu material sintetic sau blană. Astfel de modele sunt cele mai des efectuate în culori restrânse.

Pe un tanket

Încălțămintea cu un călcâi ascunse este confortabilă și un confort îmbunătățit. Modele sportive – fără excepție. Pentru prima dată, adidașii de pe rezervor au fost prezentați de Adidas. Ridicarea într-un astfel de pantof este ascunsă cu o cârpă. Modelele de pe o pană sunt foarte stabile. Ele sunt minunate pentru plimbări lungi, piciorul în ele nu se obosesc atât de mult ca atunci când poartă și pantofi pe știfturi.

Adidatorii de pe o cheie sunt deosebit de populari printre adolescenți. Adesea călcâiul mare dă disconfort și poate afecta negativ formarea piciorului. Tannerul este lipsit de aceste defecte. În același timp, adidași pe o creștere solidă își extind vizual picioarele și fac o imagine mai feminină. Aceste pantofi sunt potrivite pentru orice eveniment: accesul la cinema sau cafenea, la petrecere.

Snickers – Acesta este exact numele de adidași pe o flăcări, au cauzat multă dispute, decât un model similar pe călcâi. Ei au venit la viața de-a lungul vieții și iubitor de stil sportiv, iar agenții romantic preferă rochii și fuste, datorită versatilității lor. Avantajele mari sunt adidași izolați. Ele sunt foarte stabile și nu alunecă din cauza tăierii exclusive.

Ce sa porti?

În ciuda faptului că designerii oferă să combine adidași cu ridicarea cu orice haine, merită să fie extrem de îngrijită, ridicând un ansamblu. Pantofii de sport pe călcâi pot adăuga o imagine evidențială, dar poate că este fără speranță să strică.

Opțiunea cea mai universală este de a combina adidași pe un lift cu blugi. Modelele slabe sau blugi sfâșiați vor fi excelente. Designerii sunt recomandați să respecte armonia culorii: una dintre detaliile îmbrăcămintei trebuie să se potrivească cu culoarea adidaților.

Un cardigan extins va adăuga moale și romanticitate. Adidari perfect combinați pe o pană sau călcâi cu blugi și jachetă din piele. Această imagine a căzut sufletul Nicole Sherezinger și Victoria Beckham.

În timpul verii, snebrii va deveni o completare excelentă la pantaloni scurți și fuste denim. O astfel de combinație, împreună cu un tricou strălucitor sau tricou, va arăta cu adevărat îndrăzneț și elegant. O imagine romantică zilnică constând dintr-o fustă îngustă și un pulover moale, adidași pe o pană vor adăuga o evidențiere de modă. Un astfel de costum va arăta mai relaxat.

Adidași pe călcâi – un detaliu destul de luminos și neobișnuit, astfel încât alegerea unor astfel de pantofi de care aveți nevoie pentru a selecta cu atenție accesorii. Experții de modă recomandăm să rămâneți pe decorațiuni mici și joase. Această regulă nu se aplică pungilor: snickers arata grozav cu saci mari de formă și ambreiaje elegante.

Ce combinații evită?

Cea mai nereușită combinație de snickers sau adidași pe un știft cu pantaloni sportivi. Un astfel de costum se va potrivi doar fetelor foarte informale. Nu este recomandat să completați pantofii de sport Dress up glezna sau rochie asimetrică. Această combinație în mod inevitabil scurtează vizual lungimea picioarelor.

Celebritățile au apărut în adidași de la Stiletto, chiar și pe covoare roșii. De exemplu, Kristen Stewart le-a ales ca un supliment la o rochie lungă de dantelă. Dar această imagine arată extrem de armonioasă și cauzează uimire. Unul mai la modă „nu” curge: combinația de adidași pe un călcâi cu dantelă poate strica tinuta la modă și arata fără gust.

Merită să tratați modelele de vară de adidași cu un nas deschis. Un astfel de model pare ciudat și puțin unde va fi potrivit.

Pentru a nu fi acuzat de un gust prost, costumele cu adidași pe un călcâi și o pană trebuie să se ridice cu ușurință. Atunci pantofii confortabili vă vor completa imaginea și nu o distrugă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: