Adidari stropi

Adidari stropi

Particularități

Adidasii răniți sunt pantofi pentru șosete zilnice, dar în nici un fel pentru sport. La urma urmei, baza de țesături și talpa subțire nu vor fi îndepărtați de la rănire. Dar ele sunt lumina și piciorul în ele perfect „respirație”, a câștigat, prin urmare, mai mult decât mai multe versiuni ale acestei opțiuni simple de pantofi.

Modele

Adidatorii de tesatura pot fi găsite pentru toate vârstele și sexul. Fă-le în următoarele tipuri:

 • Adidași – un stil clasic cu laces sau velcro pe o singură grosime diferită – și scăzută și înaltă pentru clasele și plimbări active.
 • Key – diferă de adidași dintr-o talpă subțire de material vulcanizat și același deget, partea de sus este textilă. Suprafața regelui clasic se ridică deasupra gleznei, iar în unele modele se închide caviarul. Aceste pantofi sunt deosebit de iubite în rândul subculturilor de tineret.
 • Papuci – În acest exemplu de realizare, Sneakerul din textile nu are elemente de fixare și dansare și este reprezentat de material solid. Slipoanele pot fi atribuite aici – papuci pe o singură talpă.

Culori și decor

Rândul de culoare este bogat – de la opțiuni monofonice la luminoase și militare.

La vârf, acum adidași albă. Ele pot fi purtate în stil sportiv și se pot combina cu stilul casual. Acest model cu rochii și fuste arată deosebit de interesant.

Bright Blue, cauzând fuchsia, salată proaspătă, negru clasic și gri – opțiuni de gamă de o singură culoare. Adidatorii sunt prezentați și combinați alb-roșii, albastru-verzi, alb-negru și alte culori.

Citește mai mult  mocasini Red

Adesea producătorii recurg la această opțiune de culoare ca denim, t.E. Adidasii arata ca o tesatura denim. O altă noutate – Ombre – când gradientul de culoare este înlocuit de la unul la altul.

La modă acum purtând adidași textile cu amprente luminoase – florale, animale, geometrice, polka dot, benzi – tot sufletul, pentru orice alegere.

Decoreaza aceste pantofi cu cele mai diferite moduri – dungi din benzi sau nume de grupuri muzicale, sloganuri, nituri, spikes, cusut, velcro, cusătură mare, strasuri și paiete, dantelă. Pentru copii – personaje de desene animate.

Toate aceste combinații de culori și jantele decorative pot da imaginea dvs. de sunet diferit. Cineva va adăuga feminitate, iar pentru cineva va deveni o modalitate de auto-exprimare.

Ce sa porti?

Combină aceste pantofi cu orice stil.

 • Pentru o plimbare – blugi, pantaloni scurți, topuri și tricouri, cu blugi sau jachetă de sus cu adidași textile de orice tăietură și culoare. Opțiunea la modă – stilul mării.

 • Shopping – Pubici și Tunică cu adidași luminari sau alunecări, culori denim sau Ombre.

 • La o dată – o rochie simplă de lumină și adidași albi, minibe și bluză ușoară.

Safari Style – pantaloni scurți denim și bluză cu mânecă scurtă cu adidași.

Nu vă fie frică să experimentați și cu un stil clasic. Astăzi puteți vedea adesea Fashionistas în pantaloni și pensiuni cu adidași albi sau papuci.

Cum să vă îngrijiți?

 • Dacă aveți adidași simpli monofonici, fără diferite trucuri decorative, puteți spăla în siguranță într-o mașină de scris. Folosiți o pungă specială pentru încălțăminte. Puteți utiliza o pernă simplă. Spălați nu mai mult de o pereche de pantofi.
 • Dacă contaminarea este moderată și doriți să reîmprospătați pantofii, alegeți o temperatură de până la 40 de grade. Și dacă aveți nevoie de curățare atentă, atunci alegeți un ciclu de spălare lungă la o temperatură de 60 de grade. Pentru a evita divorțele de săpun, se toarnă un detergent lichid în tambur, un detergent comun de spălat vase este bine potrivit.
 • Spinul produce la un minim de revoluții. Și puteți să-l anulați în general. Mai departe În adidași puneți hârtie strânsă, astfel încât ei să nu piardă forma și să plece să se usuce de conductele fierbinți.
 • Modul de spălare a mâinilor, pentru curățarea adidaților RAG. Aici ștergeți separat șireturile și hainele, periați. Adidași pre-îmbibați cu detergent timp de o jumătate de oră. Apoi, peria este aplicată spumă și începe să se frece. Spălați spuma sub apă curgătoare până când devine transparentă. La adidași uscați petrec un burete peste suprafață. Pantofi uscați, precum și cu spălarea mașinii.
Citește mai mult  Heelys adidași

Pentru a avea grijă de adidași RAG, trebuie să știți mai multe trucuri:

 1. Nu se ude adesea. În primul rând, ei pot da contracție, în al doilea rând – culoarea este mai rapidă.
 2. Nu cumpărați înapoi. Ei nu le vor respinge, dar gaura de pe șosete va câștiga repede.
 3. Dacă au rămas pete și divorțuri, atunci procedăm cu un amestec de amoniac și sifon.
 4. În timp ce Bleach – suc de lămâie.

Producătorii

 • Conversa – în comune – conversiile. Cel mai comun fondator de mărci. Adidași Decorează culori strălucitoare și inserții decorative – nituri, șlefuire, velcro, dungi și altele asemenea.

 • Furgonete – „Chip” – unic gros și stil simplu. Dar această companie are un proiect comun de snickers cu o imprimare halucinogenă cu Kenzo.

 • KEDS – Firmă, a adus clasicul și simplitatea. Modelele acestei companii au culori calme – alb, albastru, menta, roșu. Și modelele de bărbați și feminine de adidași de rag din această marcă arată în mod egal.

 • Lacoste – Adidatorii acestui producător au culori strălucitoare și diferite tipuri de elemente de fixare. Caracteristică distinctivă – Crocodil pe adidași. Acest brand iubește foarte mult fetele.

Există încă o mulțime de branduri diferite de adidași textile – Nike, adidas, pisică și altele.

Adidasii zdrențuitori au devenit de mult una dintre opțiunile de mers pe jos. Și dacă le îngrijesc corect, ei vor putea să vă servească pentru un serviciu lung.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: