Adidas Adidasi din piele

Adidas Adidasi din piele

Astăzi, fetele nu cumpără doar lucruri de marcă, dar să acorde atenție calității pantofilor, oferind preferință materialelor naturale. Adidasii din piele au fost întotdeauna populari. Adidas oferă o gamă largă de adidași din piele care au un aspect atractiv și vor da, de asemenea, un confort maxim în picioare.

Avantaje

 1. Adidasii adidas de la piele naturală cu ușurință ia forma piciorului, care garantează confortul și confortul atunci când șosete.
 2. Pielea naturală trece perfect aerul, datorită acestui lucru, piciorul nu transpiră.
 3. Adidasii din piele sunt foarte ușor în îngrijire.
 4. Acest pantof sunt durabile, deoarece pielea se referă la materiale de înaltă calitate și durabile.
 5. Adidasii din piele contribuie la crearea unui schimb normal de căldură, ceea ce face posibilă prevenirea multor probleme ca manifestările de alergii, ciuperci sau miros neplăcut.
 6. Adidas Adidasii pot fi purtați chiar și cu înghețuri severe, deoarece pielea nu își pierde proprietățile, rămâne durabilă și elastică.
 7. Pentru a preveni alunecarea, talpa are o placă specială flexibilă.
 8. Adidasii din piele sunt echipați cu o rolă, care este proiectată împotriva frecării.

Modele populare

Adidas Extaball în sus – modelul combină armonios clasicele și modernitatea. Se caracterizează prin ușurință și confort. Aceste adidași sunt prezentate pe o talpă de cauciuc, completată de o căptușeală cu ochiuri, iar pielea imită textura de șarpe. Velcro suplimentar asigură fixarea fiabilă a piciorului.

Adidas ExtAstaball W – modelul atrage atenția nu numai la un aspect elegant, ci și inserții din textile care creează nivelul maxim de confort chiar și cu efort fizic puternic. Aceste pantofi sunt reprezentate pe o talpă de cauciuc vulcanizat pentru a crea confort suplimentar.

Adidas Neo Hoops – Acest model este în mare cerere printre fashionistas, deoarece se face în culori strălucitoare. Talpa de cauciuc fin oferă confort nu numai în timpul sportului, ci și ideal pentru șosete pentru fiecare zi.

Adidas Superstar Pharrell SuperShell – Pantofii au cucerit întreaga lume datorită designului original. Se distinge printr-un branț luminos și de irezistibil. Creatorul acestor caracteristici distinctive este Farrell Williams.

Soluții de culoare

Pantofii cele mai populare și practice sunt negre. Negru adidas negru adidași din piele – etern clasic. Ele arata elegante, armonios combinate cu haine de orice umbra. Modelele negre sunt caracterizate prin ușurința îngrijirii.

Fetele luminoase și îndrăznețe preferă adidașii din piele albă. Deși sunt nepractice, deoarece praful și murdăria pe ele se aruncă imediat în ochi. Dar ele atrag atenția asupra feminității și a sofisticării. În adidașii de zăpadă adidas, veți fi întotdeauna centrul atenției și nu veți fi privați de atenția masculină.

Adidas Brand oferă modele luminoase în alte soluții color. Adidași cu șireturi de culoare. Tineretul preferat adidași din piele decorați cu imprimări din fibră de sticlă.

Recomandări pentru îngrijire

 • Este strict interzisă spălarea adidașilor din piele adidas într-o mașină de spălat. Ei nu pot să-și piardă aspectul inițial după spălarea mașinii, dar durata de viață a serviciului va scădea semnificativ.
 • Este necesar să se utilizeze produse speciale ale pielii, atunci pantofii vor arăta frumos, și piele strălucitoare.
 • Se recomandă în fiecare zi după șosete cu un burete umed sau o cârpă îndepărtează praful și contaminarea.
 • Adidasii din piele uscată urmează la temperatura camerei departe de încălzitoare.
 • Dacă pantofii umezi, atunci în interiorul este în valoare de a pune o formă specială sau hârtie zdrobită. Astfel, adidașii nu își vor pierde forma originală.
 • Înainte de a ieși, merită să tratați pantofii din piele cu spray silicon sau ceară.
 • Pentru a curăța pantofii, merită să utilizați ruloul sau uleiul de măsline. Datorită uleiului, pielea va fi protejată de zgârieturile sau fisurile posibile.
 • Pentru a șterge adidașii de la contaminanți puternici, este necesar să le spălați în apă cu adăugarea de șampon sau săpun de uz casnic.
 • Merită atent pentru tălpile adidaților pentru a evita formarea de fisuri pe ea.

Comentariile clienților

Adidas Adidass s-au bucurat întotdeauna de o mare popularitate. Producătorul utilizează materiale de înaltă calitate. Piele naturală este ideală pentru a crea pantofi sport confortabili și convenabili. Pielea trece perfect aerul și păstrează încălzirea încălzită.

Adidas Adidasii din piele lasă o mulțime de feedback pozitiv. Atrage diversitatea soluțiilor de culoare și o gamă largă de. Adidas Adidasii sunt ideali nu numai pentru practicarea diferitelor sporturi, ci și pentru activități de mers pe jos sau în aer liber.

Cumpărătorii sărbătoresc absorbția de șocuri excelente și o protecție fiabilă împotriva picioarelor spre interior. Adidatorii din piele naturală nu au atașat, creând condiții confortabile chiar și în timpul vremii ploioase.

Adidas Adidasul din piele se disting prin rezistență ridicată la uzură. Ele pot fi purtate multe sezoane la rând dacă vă pasă de ele.

Adidași de marca Adidas – alegerea câștigătorilor!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: