Adidasi ruși

Adidasi ruși

Afur

Unul dintre cele mai renumite branduri Sankt Petersburg este considerat drept a fi Afour, care a apărut în capitala de nord din 2009. Timp de opt ani, producătorii oferă pantofi din piele naturală și femei. Toate modelele sunt efectuate manual.

Compania oferă mai mult de două duzini de adidași diferiți.

De exemplu, modelul Umbra. Acestea sunt adidași gri din piele naturală și nubuc. Acesta este un pantofi versatil cu un material unic ușor și durabil.

Pentru iubitorii de clasici un model se va potrivi Nuanțe, Completat din piele, piele de căpită și plasă. Acesta este un model ușor, cu un design clasic. În zilele fierbinți de vară vă veți simți confortabil datorită rețelei 3D transmise prin aer.

Puteți cumpăra adidași în showroom-ul AFOR, în Fotobox și Zeefear, precum și în mai multe orașe rusești și pe site-ul oficial.

Eksis

Adidasii Eksis de la brandul de același nume au devenit unul dintre cele mai importante modele de pantofi sport. Compania oferă aproximativ 200 de modele.

Eksis – încălțăminte, care în popor a fost numită „Moscova Adidas”.

Există un loc și adidași pentru șosete de zi cu zi și pentru instruire. Eksis acordă o atenție deosebită încălțămintei sportive. Talpa multi-strat pentru pantofii de baschet este fabricata din mai multe materiale, nu aluneca pe parchet si stabileste perfect tocul.

Unul dintre cele mai bune modele – Eksi’s Classic 20. Este fabricat din piele naturală și este reprezentată în culoarea verde închis, cu inserții albe. Lumina poliuretanică ușoară asigură o adeziune excelentă cu podea, nu alunecă și foarte ușor. Reprezentanții oficiali ai companiei sunt în întreaga Rusia, precum și țările CSI.

Reebok și Ksenia Starov

Reebok are un model care este creat cu designerul St. Petersburg. Ksenia Starov în 2016 a creat designul adidaților pe baza modelului clasic de sex feminin NPC II. Aceste adidași sunt făcute din piele naturală și piele de căprioară. Ksenia însuși a creat adidași minimaliști, monocromi de design. A luat ideea de la motivele panoului roșu.

Toate.Merge

În Novosibirsk, GK „încălțămintea Rusiei” a început producția de pantofi sub brand toate.Merge. În 2014, a fost lansat un conducător de testare, care a inclus 4 modele de încălțăminte. tălpi speciale sunt realizate din materiale ușoare și anti-alunecare. Astfel de adidași sunt mai potriviți pentru stilul sportiv.

Inițial, marca a fost prezentată pe piață sub forma unei pantofi de vară, de plajă și de grădină. Dar producția ulterioară a trecut la un nou nivel.

Sigma

SIGMA compania rusă produce pantofi numai din piele naturală sau nubuc. Producția de modele sportive a început începând cu 2010. O caracteristică a acestui brand a devenit un branț triplu. După cum spun producătorii, au devenit unul dintre primii care au început să utilizeze această tehnologie. Costul adidaților Sigma începe de la 1500 de ruble. Puteți cumpăra atât modele clasice, cât și sport.

Anteater

Compania are în St. Petersburg. Designerii acestui brand sunt tineri artiști și ilustratori care oferă propriile modele.

Fondatorii și-au început activitatea în 2007. Apoi tânărul numit Nikita, împreună cu tatăl său, a început să dezvolte site-ul despre sporturile extreme. Bărbați mai târziu au venit ideea de a-și dezvolta propriul brand de îmbrăcăminte.

Astăzi, Anteater produce lucruri pentru șosetele de zi cu zi în care ar fi convenabil să desenezi graffiti sau skate.

Ei cooperează cu branduri străine precum Sauconia, Adidas, Laser Barcelona.

Sunt Siberian

Pentru patrioți, sunt Siberian a introdus adidași reali de lână cu inserții de gheare decorative. Numit modelul „Blue Bear”. De ce producătorii au decid să dea adidași care este acest nume, rămâne un mister. Producătorii promite că adidașii albastru strălucit nu vă vor încălzi numai în iarna siberiană, dar nu vor aluneca. Pentru o pereche, compania întreabă 50.000 de ruble, și acesta este deja prețul cu o reducere! Dar merită remarcat faptul că producția din România este ascunsă în spatele mărcii rusești. Producătorii spun adidași – exclusiv manual.

Fanii Uniunii Sovietice ar trebui să-i placă modelul „două bile”. Producătorul lui Evgeny Ryakov însuși declară că adidașii fac în conformitate cu eșantioanele „livrate de la strămoși”. Acestea sunt adidași de designer, care sunt exacte cu cele mai mici lucruri, cum ar fi cei care n-au purtat părinții noștri în timpul URSS. Pantofii sunt oferite la 3900 până la 4600 de ruble. Dar dacă considerați că există adidași în China, prețul pare prea mare. Cu toate acestea, amintiți-vă real „două goluri”. Deja, producția nu a fost în URSS, ci în RPC.

Strobbe

Pantofii de tineret STROBBS au apărut în Rusia în 2012. Producătorii nu ascund că au decis să se deschidă după o lungă muncă și promovarea mărcii chinezești. Compania oferă mai multe moduri de încălțăminte: sport casual, în aer liber, stradă casual și adidași pentru sport și fitness. Puteți cumpăra adidași în zeci de magazine din întreaga Rusia, precum și Belarus.

Dinam

Fabrica de încălțăminte „Dynamo” creează un sortiment de încălțăminte excepțional de sport. A primit numele ei datorită clubului de fotbal de la St. Petersburg. Modelele ieftine și de înaltă calitate sunt oferite numai în același magazin Capitala nordică. Costul pantofilor de sport începe de la două mii de ruble. Veți fi oferit adidași de sport din piele naturală. În plus, Dynamo produce pantofi de toamnă și iarnă pentru bărbați.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: