Adidatorii copiilor albi

Adidatorii copiilor albi

Adidași – O parte integrantă a oricărei dulapuri pentru copii. Și au venit mult timp dincolo de pantofii de sport exclusiv. Ele sunt puse nu numai pentru antrenament, ci și pentru o plimbare cu prietenii, în jurul orașului, o călătorie de țară. În grădiniță, școală, petrecere. Pentru dans, tenis, volei, baschet, ciclism și într-o varietate de alte cazuri.

Gama modelelor oferite de copii este infinit de mare și variată. Acest articol va vorbi despre adidașii copiilor albi.

Modele de adidași pentru copii

Toți adidașii pentru copii pot fi împărțiți în mai multe grupuri: în funcție de design, culoare, tip de sport, material, tip de elemente de fixare, dimensiune și alți parametri.

Pantofi de alergat

Ei trebuie să fie cât mai ușor posibil să nu se împușcă și să nu fie greu la nivelul piciorului atunci când alergați, aveți o șosetă flexibilă și o bandă de hârtie pentru o depreciere bună.

Adidari de tenis

Pentru tenis, volei și alte sporturi de joc se caracterizează prin mișcare activă în diferite direcții de pe site. Prin urmare, adidașii trebuie să fie la fel de întăriți în lateral pentru a crește rezistența la uzură și au o depreciere bună. Talpa trebuie să fie bine ondulată pentru a spori ambreiajul de pantofi cu câmpul de joc.

Adidași pentru aerobic

Pantofii trebuie să fie scăzuți și să aibă o talpă destul de subțire și flexibilă. Sole cel mai adesea are un desen criptat „pom de Crăciun” pentru a preveni alunecarea pe podea netedă.

Adidași pentru dans

Perfect cât mai ușor posibil. Pentru adidași de cusut folosi o cârpă plasa respirabil, astfel încât piciorul poate respira. Uneori, curelele sunt folosite pentru a fixa în siguranță piciorul copilului.

Adidași pentru călărie în natură

Trebuie să fie suficient de rezistentă la uzură și puternică, au o talpă ondulată și partea superioară a mijlocului sau a coborât.

Adidași pentru viața de zi cu zi poate fi, cel mai important, copilul din ele este convenabil și confortabil. Diferiți producători folosesc diverse tehnologii inovatoare pentru adidași, iau în considerare tendințele de modă, ascultă opiniile medicilor ortopedici, astfel încât astăzi puteți cumpăra pantofi pentru fiecare gust. Există modele ușoare, adidași cu apă hidrofug, înaltă, medie și joasă, netedă și tălpi ondulate, cu elemente luminoase, cu decor și fără ea, și T.D.

În ceea ce privește elementul de fixare, este utilizat în principal 2 tipuri – siret si velcro. Adidași pe Velcro sunt adecvate în special pentru copii mici care au dificultăți cu cravată de șireturile.

adidași alb-zăpadă sunt universale pentru orice situație. Ei arata foarte bine cu haine diferite și sunt perfect combinate cu toate culorile. Prin urmare, este foarte des posibil pentru a satisface adidași de culoare albă, în combinație cu accesorii, cheotoare, tălpi, elemente de decor de culori contrastante. De exemplu, adidași alb + detalii de negru, gri, roșu, verde, violet și alte nuanțe luminoase.

Cum de a salva adidași alb alb?

adidași alb-zăpadă arata foarte inteligent. Lumina, blând, aer, ei fac întotdeauna o imagine mai elegant, curat și elegant. Cu toate acestea, pentru a le menține în luciul original nu este atât de ușor. Mai ales în cazul în care acestea sunt utilizate în mod constant în viața de zi cu zi sau de formare.

Astfel încât adidașii albi rămase cât mai mult posibil ca alb, este necesar să începem să avem grijă de ei de la primul moment al cunoștinței dvs. cu ei.

Imediat după cumpărarea adidaților, este necesar să se ocupe de mijloacele împotriva apariției de pete și impregnări pentru a crea un strat impermeabil. Impregnarea va permite porii de pe adidași, astfel încât umiditatea să nu cadă înăuntru, dar pantofii vor mai respira.

Pentru adidași textilă, o impregnare universală este destul de potrivită. De asemenea, poate fi aplicată pentru modelele izolate. Impregnarea trebuie aplicată periodic, în mod ideal – în fața fiecărei ieșiri în aer liber sau cel puțin o dată în 2 săptămâni, cu utilizarea regulată a adidaților.

Tălpi de curățare și elemente decorative din cauciuc vor ajuta alcoolul medical. Este suficient să le ștergeți zone poluate, astfel încât adidașii să reasească din nou albul curată din nou.

Adidasii spanioli ar trebui să ștergă, cât mai repede posibil, astfel încât murdăria să nu intre în piele. Pe stradă se poate face chiar și cu șervețele umede.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: