Bets Betsy

Bets Betsy

Betsy Boots Boots sunt concepute pentru tineri. Ele se disting prin designul și confortul strălucitor și extraordinar.

De la înființarea companiei, produsele de brand se bucură de un succes extraordinar. Designerii angajați din SUA, Italia, Marea Britanie și Țările de Jos sunt implicați în dezvoltarea colecțiilor. Betsy cizme recunoscute și binevenite în fiecare garderobă de modă spectaculoasă.

Caracteristici și avantaje

Gama de dimensiuni a companiei este destul de extinsă și concepută pentru diferite vârste. Dimensiuni de la 32 la 41 vă permit să cumpărați cizme la modă la adolescenți și femei.

Mark se concentrează pe publicul de tineret. Nu este un secret care să aleagă pantofii la un copil în adolescență nu este ușor. Dacă dimensiunea este potrivită, atunci intervalul este adesea minim. Prin urmare, compania este o descoperire reală pentru tinerii Fashionistas.

Produsele sunt concepute pentru a satisface caracteristicile piciorului în creștere. Pentru fiecare grup de vârstă, compania dezvoltă opțiuni cu un bloc diferit, înălțime, formă de talpă și călcâi.

Fiecare linie a unei noi colecții se distinge printr-un design extraordinar.

Demi-sezonul și modelele de iarnă sunt efectuate din piele, piele de căprioară și impermeabilă. Ele sunt izolate cu blană naturală, încălzirea fiabilă a picioarelor de la frig și vânt.

Modele

Marca de tranzacționare eliberează diferite stiluri de sobe. Ele sunt efectuate în principal în nuanțe întunecate și sunt combinate cu orice îmbrăcăminte. În plus față de tonurile negre, maro și gri, ocazional în colecții există produse realizate într-o mlaștină, albastră, roșie, cărămidă și roșie.

Lainele pentru adolescenți au o înălțime mică, un călcâi minim, un toc și unic cu un protector de tractor.

Grosimea tălpii (2 – 4 cm) nu permite înghețarea picioarelor și relieful împiedică diapozitivul pe suprafața de înghețare. Într-un astfel de pantof, nu este groaznic de zăpadă și zăpadă.

7

Fotografii

Bocancii de iarnă pentru femei din sezon sunt plăcute la varietatea de stiluri. Unele modele clasice pe un Stud subțire au o înălțime de înaltă înălțime. Ele sunt făcute în stilul minimalismului, diferă cu o singură ușurare mică. Deseori designeri au decorat cizmele cu o combinație de materiale, logo-uri metalice sau un cablu elastic de contrast din spatele de sus. Grosimea studului este aproximată la un călcâi stabil.

Cel mai solicitat cu stilurile cu un călcâi gros. Înălțimea de sus este diferită.

Mai ales popular la Fashionista Bucurați-vă de cizme de deasupra genunchiului, picioare strânse de fixare. În acest caz, înălțimea călcâiului și forma tălpii este diversă. Partea de sus poate fi asamblată „în armonie”, stegan sau fără decor.

Talpa este adesea boot de brand de decor. Poate că nu numai că este embosat sau neted. Modelele pentru tineri pot avea o platformă combinată cu o ușurare diferită. De exemplu, o suprafață netedă a unui călcâi și un protector profund al tractorului din partea din față a tălpii. Adesea, talpa este efectuată în contrastul călătoriei.

Linia Snowubuta, realizată din textile de impregnare cu apă-repellent, poate avea o talpă contrastantă cu o imprimare de litere stricate împrăștiate. Un astfel de design diluează un vârf întunecat banal al vârfului. Pentru o mai mare rezistentă la uzură, Couturier combină textura materialelor care utilizează inserții din piele pentru a spori partea de călcâie și șosete.

Uscarea cizmelor companiei foarte ușoare și confortabile. Ei nu își pierd picioarele și permit o poartă lungă.

În plus față de singurul, designerii de modă decorate cizme de iarnă pentru femei cu linii, inserții contrastante, fermoare diagonale, încălțăminte elastice subțiri, fixarea de sus a vârfului. Adesea, decorul modelelor este fitinguri metalice, catarame, centuri, perii, tipărite.

Tăierea blănurilor din partea superioară a vârfului superior asigură o protecție suplimentară pentru picioarele feminine din îngheț și arată spectaculos și elegant.

Recenzii

Producătorul primește o mulțime de răspunsuri pozitive. Datorită orientării tinerilor, compania face posibilă alegerea cu ușurință a încălțămintei elegante efectuate în spiritul tendințelor modei. Și fete tinere și femei cum ar fi calitatea mărcii de boot, designul lor și aterizarea excelentă. În plus, Fashionista sărbătorește bunurile de încălzire a produselor de brand. În cizmele lui Betsy, imaginea este obținută luminoasă, în timp ce acestea sunt practice și confortabile.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: