Boots Baldinini

Boots Baldinini

Încălțămintea Baldinini este prezentă pe piața pantofilor de peste o sută de ani, iar inițial a fost disponibilă numai acasă în Italia.

Producția de pantofi de cea mai înaltă calitate a început în 1910 în orașul San Mauro. Familia Baldinini a deschis un mic magazin de pantofi, unde pantofii au fost făcuți strict manual și numai la comandă.

Calitatea produsului a fost foarte mulțumită de cumpărători, iar numărul de clienți a crescut în mod constant. Acest lucru a condus la faptul că, în timp, gama de brand a fost extinsă, ceea ce a făcut posibilă deschiderea mai multor magazine de marcă în întreaga țară. Noua etapă a dezvoltării companiei a început în 1970, când nepotul Creatorului lui Jimmy a început să conducă. El a decis să aducă un brand pe piața mondială și să reușească în ea. Sandalele au apărut în sortiment, Sabo, precum și linia de accesorii – umbrele, mănuși, saci și portmonee, care s-au dovedit a fi incredibil de populare.

Toate modelele din Baldinini utilizează noi tipuri de decor și materiale.

Numărul de cupluri produse este în creștere de la an la an, iar în momentul de față Brandinini este una dintre cele mai populare companii din Italia de pe piața globală a încălțămintei. Fanii de pantofi la un moment dat au fost prințesa Diana, Ducesa Maria Teresa și liderul rus Vladimir Putin.

Particularități

De la începutul existenței sale, Baldinini a produs un model clasic de pantofi care au comparat calitatea italiană adevărată.

Astfel de pantofi au fost invariabil în cerere, astfel încât lipsa cumpărătorilor nu a experimentat compania. Dar cu venirea la conducerea lui Jimmy Baldinini, gama sa extins semnificativ. Reperul pentru designerii companiei a fost crearea nu numai a modelelor clasice, ci și a aburului rafinat și nestandard.

Până în prezent, caracteristicile distinctive ale boot-ului de marcă pot fi luate în considerare:

  • Expresivitatea și eleganța formelor+

  • Design exclusiv+

  • Folosind o varietate de texturi și calitative+

  • O mare varietate de modele+

  • Confort și confort.

Modele

Gama de modele de cizme de brand Baldinini se extinde cu fiecare sezon nou la modă și niciodată nu încetează să fanii surpriză de înaltă calitate și pantofi elegant italian.

Să ia în considerare cele mai populare și modele relevante astăzi.

Botori de botori

cizme înalte a apărut în colecțiile de brand relativ recent, dar a achiziționat imediat un număr mare de admiratori.

De regulă, acestea sunt realizate din piele naturală și fie au un toc foarte mic (nu mai mult de 2,5 centimetri), sau sunt, în general, realizate pe o talpă solidă.

Citește mai mult  Tamaris pantofi

De asemenea, cizme poate avea un toc înalt. Treads, fiind un model destul de îndrăzneț de cizme, nu ar trebui să fie prea ușor de reținut și luminos. Această regulă cunoaște creatorii de pantofi Baldinini, care a creat cizme modeste și laconice destul. În ele, orice fată se va simți frumos și va putea să sublinieze frumusețea picioarelor lor.

Datorie

Într-o gamă largă de modele a mărcii, sunt prezentate modele excelente pentru stilul de viață activ – Trend Baldinini.

Ei îndeplinesc toate cerințele fetelor care preferă să petreacă mult timp în aerul proaspăt și se potrivesc perfect în stil sportiv și casual.

Sole durabilă cu o suprafață de rulare profundă oferă o ambreiaj excelentă cu orice suprafață, chiar și cea mai mare suprafață de schi, cu excepția căderii, iar materialul strâns al cusăturilor superioare și fiabile nu permit umiditatea în interiorul pantofilor.

În plus față de avantajele exprimate care fac din Olandez Baldinini este o alegere excelentă pentru activitatea activă într-un oraș modern, au un design incredibil de elegant. Datorită acestui fapt, aceste pantofi pot fi combinate cu cele mai diferite ieșiri ale dulapului.

Iarnă

Specialiștii din Baldinigni încearcă să-și facă pantofii confortabili și convenabili pentru purtarea în orice moment al anului.

Pentru a vă asigura că este suficient să cumpărați câteva pantofi concepuți pentru timpul frigorific și temperatura minus.

Boots din piele naturală și cu un strat gros de izolație de blană arată incredibil de feminin și elegant. Decorul minim face încălțămintea concisă și se potrivesc perfect în orice imagine de iarnă.

Este posibil să se combine astfel de cizme cu o jachetă ușoară sau o haină de blană din blană naturală – în orice caz, un astfel de ansamblu va arăta foarte câștigat și vă va ajuta să creați un ansamblu foarte elegant și finit care nu are nevoie de detalii suplimentare.

Vară

Soluție excelentă a industriei de încălțăminte modernă – cizme pentru vara.

Într-un astfel de pantof, fiecare fată se va simți incredibil de feminină și sexy, mai ales dacă le combinați cu pantaloni scurți cu talie înaltă sau fustă scurtă.

Cizmele de țeavă de vară cel mai adesea nu au o bucată și să poarte cizme. Această calitate va aprecia iubitul de mini – la urma urmei, ei nu trebuie să se aplece pentru a fixa pantofii. Ventilația oferă perforarea pielii, situată pe toată suprafața portbagajului. Datorită ei chiar și în modelele înalte, va fi o penetrare a aerului liber înăuntru – picioarele din ele nu vor transpira.

Citește mai mult  Reebok cizme

Demi-sezon

Boots Baldinini din afara sezonului posedă toate calitățile care sunt evaluate în pantofi pentru purtarea într-un timp ploios.

Rezistența la apă asigură o piele de înaltă calitate tratată cu un mod special și o talpă fiabilă din poliuretan.

Design-ul de boot pentru timpul de tranziție este mai diversă decât în ​​modele de iarnă. Catarame si alte decoratiuni sunt folosite metalizate. Dar constanta si design concis rămâne neschimbat în acest pantof, care este cartea de vizita a brandului Baldinini.

Pe călcâi

În sortimentul Baldinini, tocuri linsely – mai degrabă o excepție decât regula.

Cele mai multe modele de boot sunt realizate pe un toc destul de scăzut sau fără ea. Foarte des este decorat cu o placă de metal, care este prezent pe ciorap.

Dacă modelul are încă un toc înalt, se întâmplă cel mai adesea la o grosime și susținut pentru sezonul de iarnă și subțire și elegant pentru primăvara și toamna.

Pe un tanket

TANQUE este o solutie excelenta pentru acele fete care nu sunt gata să renunțe la pantofi pe o talpă înaltă pentru comoditate și practic.

O talpă plată, transformându-se fără probleme în înaltă sau nu foarte călită, devine din ce în ce mai relevantă în condițiile unui ritm nebun al vieții orașului modern.

Printre modelele baldinini sunt destul de multe astfel de modele. Arată foarte interesant pentru cizme de pe o pană, având un sabot. Un astfel de stil de pantofi se va potrivi fetelor fragile având o gleznă subțire. Într-un astfel de pantof, figura lor nu va arăta prea subțire, spre deosebire de cizmele de piele netede pe un știft subțire.

Material și culoare

Materiale de bază care utilizează brand în munca lor – piele naturală și piele.

Datorită acestui fapt, toate cizmele au o respirație excelentă, păstrează perfect căldura și nu dau aer rece să pătrundă în interior.

Cizme destinate iernii, adesea decorate cu blană. O astfel de cuplu va servi în lunile de iarnă în contextul iernii europene, dar este puțin probabil să se potrivească pentru purtarea, de exemplu, în Siberia, așa că înainte de a cumpăra astfel de cizme, este în valoare de cântărire „pentru” și „împotriva”.

Popularitate Baldinini-cizme de lux sunt câștigate, fabricate din reptile din piele și animale rare.

Dacă bugetul dvs. nu vă permite să cumpărați un astfel de model elegant, puteți lua în considerare combinarea pielii clasice cu inserții din piele crocodilă sau cu Python.

Din moment ce Baldinni este un susținător al unei abordări clasice a designului de pantofi, nu este surprinzător faptul că cele mai multe modele sunt făcute în negru universal.

Astfel de pantofi arată foarte reținut și chiar în ciuda prezenței unui decor captivant, nu depășește cadrul de eleganță feminină și cadrul general acceptat al codului de îmbrăcăminte de afaceri. În ultimele colecții, alte nuanțe neutre sunt, de asemenea, populare – bej, nisip, gri.

Citește mai mult  Adidasul adidas

Pentru iubitorii de culori non-standard, marca a pregătit câteva combinații de culori neobișnuite care se vor dezvolta cu siguranță.

Imagini

Că nu vor spune, dar aspectul total negru nu va pierde niciodată relevanța.

O versiune ideală a acestei combinații a fost demonstrată în această fotografie. Black Baldinini Suede cizme cu cizme înalte, nu picioarele care se potrivesc strâns, combinate cu pietricele din piele Skinny arată foarte impresionant și seducător. semișube din blană pufos ajuta să completeze acest obraznic, dar elegant imagine. Acest ansamblu este o opțiune excelentă pentru fetele care preferă practicitatea și nu își reprezintă viața fără mașină.

Modelul de încălțăminte demi-sezon este o concluzie excelentă a imaginii proaspete și aerului, unde este baza – albastru. Soare scurtă, un pulover mare de mate și o geantă neagră din Chanel – o combinație este destul de neobișnuită, dar totuși, foarte elegantă.

Exemplul excelent al unui ansamblu care transportă starea de spirit urbană. Boots Suede Baldinini sunt o adăugare modestă cu o combinație extravagantă de fuste din piele neagră, un ciocan cu dispoziție marină și o eșarfă în vrac într-o celulă roșie mare. Punerea pe toată această magnifică, orice fată va arăta elegantă și va atrage atenția asupra holului. Cineva poate părea această imagine cu gust fără gust și puțin Alayer, dar experții reali știu: Kitul, inclusiv Boots Baldinini, în combinație cu un accesoriu luminos – una dintre cele mai la modă tendințe ale sezoanelor recente.

O imagine destul de extravagantă, care a fost prezentată la un spectacol de modă recent. Treptele care ajung aproape la fese, la vârful decorat abundent cu curele, sunt partea principală a acestui lucru destul de neutru în ceea ce privește culoarea ansamblului. Jacheta gri, pantaloni negri și știfturi de călcâie lasă capacitatea de ao purta în viața de zi cu zi, și doar marginea strălucitoare de blană roz pe mâneci va sublinia nonstandaritatea și creativitatea arcului.

Ansamblu destul de plictisitor, care este ideal pentru purtarea în zilele de zi cu zi. Rochia neagră de stil strict, cu o fustă ușor sacrificată – opțiunea perfectă pentru birou, iar cizmele Baldinini sunt combinate cu succes cu ea. Heelul puternic stabil va găsi în pantofi pe parcursul zilei confortabile, iar seara nu va fi nici un sentiment de oboseală în picioare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: