Botine cu știfturi

Botine cu știfturi

cizme navă Extravagante sunt pantofi gratuite, cele mai adecvate în stil rocker. Dar, dacă face corect un costum, atunci poti sa te uiti feminin și elegant, în ciuda prezenței unui decor metalic.

Material și forma piroane

De obicei, pentru fabricarea de pantofi glezna sunt folosite din piele sau din piele. Materialul trebuie să fie durabil. Acest lucru este necesar, astfel încât vârfurile sunt bine ținute pe suprafața de piele, nu a căzut atunci când mersul pe jos și nu au rugina sub influența condițiilor meteorologice.

Pantofi cel mai adesea efectuate în negru, pe fondul care țepi sunt bine diferențiate. Creați ankleons și alte nuanțe: alb, rosu, auriu. Fiecare fashionista va fi capabil de a alege ceva special – producătorii au avut grijă de varietatea de culori.

Spikes sunt diferite forme: garoafe, piramide mici și ace. Într-o pereche de pantofi poate fi atât o singură specie și combinație a acestora. În cazul în care șocurile sunt complet acoperite cu o astfel de ornament, este necesar pentru a ridica accesorii care nu au un număr mare de accesorii similare.

Așa că imaginea a fost armonioasă și nu vulgar, ar trebui să se respecte echilibrul: volumul de piroane ar trebui să se refere la culoarea de pantofi, precum și înălțimea platformei sau calcai. Cel mai bun dintre toate, atunci când în cizme de pantofi cu decor cheotoare este situat pe partea din spate a produsului.

Ce să poarte cizme de glezna?

pantofi cu toc înalt sublinia perfect toate avantajele cifrelor de fete cu picioare lungi.

sex frumos cu picioare dolofan este mai bine să abandoneze un astfel de obiect de îmbrăcăminte. Faceți acest lucru eșuează? Apoi, aveți nevoie pentru a opri atenția asupra gleznelor, cu un număr mic de vârfuri situate pe curea sau ciorap.

  • Pentru o excursie la un concert de partid sau rock, tocurile glezne sunt perfect potrivite în combinație cu jambiere din piele neagră și tunică strânsă. În schimb, puteți purta un vârf cu o vesta, iar jambierele pot fi înlocuite cu pantaloni de catifea care fac o figură mai subțire.

  • Magnifică rochii de culori pastelate vor ajuta. Modelul prea scurt va rupe proporțiile formei, deci este mai bine să alegeți stilurile cu lungimea medie. Jacheta din piele sau rădăcina vor deveni un plus minunat la un astfel de set.
  • Pentru stilul de afaceri, pantofii navelor sunt rareori folosite, dar puteți experimenta încă. Ansamblul strict se va dovedi dacă purtați un sacou la pantofii cu bile cu un decor care sunt doar pe MISK. Pentru a nu exagera cu accente, trebuie să utilizați minimul de accesorii.

Pantofi de carcasă îmbinate cu blugi de panglică și linii de boot pe tocuri groase vor arăta foarte cool. Solutia perfecta este nituri pe buzunarele din spate ale pantalonilor, armonizarea cu crampoane.

pantofi platforma – combinații de succes cu îmbrăcăminte

cizme înghesuite pe platforma sunt destul de confortabile și practice. platformă înaltă lungește vizual picioare și vă permite să creați o varietate de imagini, principalul lucru nu este de a exagera prezența de accesorii metalice.

Astfel de pantofi adecvate pentru șosete de zi cu zi. Ea combină bine cu blugi skinny si fuste maxi-. cămăși albe, Longslives și sweatshoes cu imprimeuri animale vor ajuta fata aspect interesant, la modă și atractiv.

ei înșiși cizme cu crampoane – un lucru extraordinar, iar platforma le oferă un aspect și mai informale. Alegerea pantofi exotice: verde violet roșu, albastru, ar trebui să fie combinații, erodate, în stil minimalist. Nu purta haine nuanțe prea luminoase, cu numeroase decoratiuni din metal.

Pantaloni sau fusta trebuie sa contrasteze cu pantofii in culori sa nu fuzioneaza cu ea. O adăugare excelentă a kitului va fi partea superioară a aceleiași umbre ca glezna. Blugi, glezna de deschidere, nu sunt cea mai bună opțiune – ele creează un efect vizual al picioarelor scurte.

În cizme de nave, este posibil să se arate foarte elegant și ciudat, dar numai dacă hainele sunt alese corect. În caz contrar, se pare o imagine destul de ridicolă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: