Caracteristici ale tipurilor de tălpi în adidași

Caracteristici ale tipurilor de tălpi în adidași

Primele teniși au apărut la sfârșitul secolului al XlX-lea și de atunci a trecut o lungă istorie. Acum nu este doar pantofi cu cuișoare pe talpa, dar lucrările cele mai reale de tehnologii inovatoare și dezvoltări pentru sport mai confortabil.

Sens

Acum, mulți model de pantofi sport sunt o optiune de zi cu zi și perfect face față cu sarcina lor de a crea un confort cu plimbări lungi. Cu toate acestea, în cazul unui sport serios, pantofi specializate sunt cel mai bine dobândite. Este de mare importanță, deoarece multe discipline implică tensiune mușchilor picioarelor și spatelui, precum și imposibilitatea de a face desculți. Adidații selectați în mod corespunzător măresc eficiența și eficiența formării, precum și reducerea probabilității de rănire și posibile efecte ale erorilor asumate.

Talpa de adidași are o importanță deosebită, deoarece este sarcina principală pe ea. Diferitele tipuri de tălpi sunt preferate pentru fiecare sport, în funcție de caracteristicile localizării formării, claselor. Dacă faceți o alegere incorectă, nu numai că minimizează durata de viață a încălțămintei, dar poate provoca, de asemenea, răniri.

La o singură structură multistrat de adidași, constând dintr-o parte intermediară mijlocie și imediată, în contact cu suprafețele Pământului sau o sală de gimnastică. Fiecare parte diferă în compoziție și își îndeplinește funcțiile speciale.

Forma

Adidasii au mai multe tipuri de tălpi. Pentru a începe cu, este plat, oferind atingerea completă cu Pământul. Apoi talpa care repetă anatomia piciorului și, prin urmare, având o adâncime de separare între mister și călcâi. La unii adidași, de exemplu, pe jazzni-snickers, această aprofundare este cât mai aproape posibil de picior, motiv pentru care pantofii au o formă concavă destul de neobișnuită. Și în cele din urmă, noutatea recentă, singura pentru pierderea în greutate „pasivă” – semicirculară și rundă, asigurând impactul necesar asupra mușchilor picioarelor și feselor în timpul mersului normal.

Citește mai mult  Pantofi ECCO

Material

Materialele principale pentru crearea tălpilor tălpi sunt cauciuc și poliuretan. Poliuretan flexibil, nu se cântărește foarte mult, rezistent la uzură, are indicatori de izolare și amortizare buni, dar pantofii pe o astfel de talpă este mai bine să nu poarte în timpul iernii și în gheață datorită ambreiajului slab cu suprafețe glisante. La temperaturi foarte scăzute, acest material își pierde și elasticitatea, ceea ce poate duce la deteriorarea pantofilor. Există mai multe tipuri de cauciuc, fiecare dintre acestea având propriile proprietăți, dar, în general, acest material rezistent la înghețuri, nu alunecă, durabil și constant. Printre minusuri sunt greutatea ridicată, costurile ridicate și poluarea rapidă a suprafeței.

Aceasta contează nu numai partea exterioară a tălpii, ci și a stratului mediu, deoarece oferă depreciere. Din materialele cele mai utilizate gel siliconic și siliconic pe bază de silicon. Printre calitățile lor, rezistența la deformarea și picăturile de temperatură. Sarcina principală a tălpii intermediare este reducerea presiunii, redată la picioarele în timpul încărcăturilor. Materialele mai puțin frecvente sunt filon, Filat, acetat de etilvinil.

Grosime

Aceasta sau această grosime a tălpii este preferabilă pentru situația și sportul său. Unii adidași va fi cea mai groasă și largă pentru a asigura ambreiajul cu suprafața, fie că este cuvântul gimnazei sau al asfaltului. Uneori este necesar ca pantofii, dimpotrivă a fost lumină și elastică, iar pentru această talpă ar trebui să aibă un subțire. Tractor la modă, adică embosatul, singurul a luat onorabilul loc la adidași pentru sport. Relieful este minim și frecvent sau destul de tangibil, profund, similar cu dinții buni.

Care ar trebui să fie singura în funcție de sport?

Pentru a alerga în sala de gimnastică pe banda de alergare sau pe un asfalt solid neted, tălpile plate moi sunt potrivite. Cu toate acestea, dacă trebuie să rulați în Dirt Road și Pământ, în cazul în care probabil că este probabil să se poticnească pe pietre ascuțite, de sticlă, să pară pe rădăcinile copacilor, apoi de preferință tălpii tari. În general, atunci când rulează, face prioritate pentru ușurința produsului. Dar pantofii pentru sportivul de mers pe jos unic rigid și ondulat.

Citește mai mult  barci pe pantofi toc

Pentru sesiuni de pe suprafața solului, de exemplu, în fotbal, adidași sunt necesari cu vârfuri pe talpă. Adidași pentru baschet ar trebui să fie o bună aderență cu podea, precum și o talpă anti-alunecare. La pantofii de tenis, talpa este subțire, cu o ușurare mică. Adidași pentru fitness, sala de simulatoare, volei, talpă mini-fotbal trebuie să fie elastice, dar în același timp păstrează un picior bine. Pentru dansuri, este mai bine să alegeți pantofi cu o talpă separată, astfel încât să nu pierdeți plasticitatea piciorului.

O atenție deosebită merită încălțăminte pentru sporturile de iarnă, La urma urmei, nu ar trebui doar să alunece pe suprafață, ci și să nu înghețe, nu-și pierde proprietățile. Pentru a evita căderea, talpa trebuie să fie tractor, iar relieful este mai adânc, cu atât este mai bună aderența.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: