Ce să poarte chelsea?

Ce să poarte chelsea?

În pregătirea unei imagini armonioase, elegante și atractive, fiecare detaliu este important. Este important să acordați atenție selecției nu numai hainelor, ci și încălțămintei. Astăzi, în modelele de încărcare fermecătoare, numite Chelsea. În acest articol vom afla mai multe despre ele și vom întreba ce puteți purta cu.

Reguli de combinare

Ca și în cazul altor componente ale dulapului, este important să se respecte regulile necesare pentru combinarea cizmelor lui Chelsea cu restul. Observați doar astfel de „standarde standard”, puteți crea o imagine foarte armonioasă și atractivă.

Vom analiza regulile de bază pentru combinația pantofului în cauză.

 • Ca bază, puteți lua un stil pseudoclassical popular, sau cauzal oraș Militari.

 • Chelsea arată superb în jos setul ansamblu în direcția de Garson.

 • Chelsea nu sunt jenat de imagini eclectice.

 • Interesant imagine poate fi obținută dacă utilizați anumite părți în stilul anilor ’90. În acele zile, multe fashionists purtau fuste monocrome lungi și pulovere spațioase. Un set similar de haine este perfect combinat cu cizme chelsea.

 • Nu-i rău cu astfel de pantofi, diferite modele de turtlenecks look. În cazul în care mai mult ca un neagră și nonsens gamma alb, atunci puteți lua un alb-zăpadă „prostănac“ și se adaugă pantaloni țesute negru să-l.

 • Foarte bine cizme considerate sunt combinate cu pielea. În acest caz, sunt permise aproape orice elemente de dulap, de la pantaloni la pantaloni scurti.

  Combinați corect Chelsea, dacă trebuie să știți exact ce să le combinați.

  • Cu astfel de cizme nu ar trebui să fie purtate de ciorapi care „trage” pe toată atenția. Rochii de seară sau model sub formă de o rochie cu miros.
  • Este imposibil să le combinăm cu costume clasice de sport.
  • Rochii inadecvate, strânse vor fi inadecvate.
  • Nu întotdeauna astfel de cizme sunt combinate cu jambiere, mai ales dacă sunt o doamnă figurată de creștere mică.

  Selectarea unei combinații adecvate pentru boot-ul lui Chelsea, este important să se asigure că hainele nu au atras prea multă atenție pentru ei înșiși, deoarece acest rol este atribuit, de obicei, încălțămintei în cauză.

  Ce putem purta o femeie?

  Bazele de a combina cizmele Chelsea pe care le-am luat în considerare, dar merită să stați mai detaliat în diferite poziții pentru a afla ce sunt cele mai bune pantofi ca acest tip.

  Cu o rochie

  Chelsea nu este obișnuit să poarte cu modele de cocktail sau de seară de rochii. Doar moda foarte îndrăzneață și extravagantă sunt adresate mai des la astfel de soluții. Imaginile în care există Chelsea pe tocuri și o rochie de scafandri sunt prezenți. Acesta este un sezon de trend real.

  Armonios cu pantofii vor arăta o rochie de tricotaj ușoară (atât lungă, cât și scurtă). Sunt obținute tandemuri interesante cu o combinație de Chelsea cu rochii de bobo sau etno. În astfel de ansambluri, pantofii pot accentua originalitatea doamnei.

  Unii iubesc să recurgă la experimente foarte îndrăznețe de modă și să combine chelsea cu țesături ușoare de aer sau rochii de soare. La imaginile unor astfel de tipuri, este mai bine să alegeți perechi de textile sau lacuri.

  Cu blugi

  Chelsea este permisă combinarea cu blugi. Sunt obținute tandemuri bune, Dacă le combinați cu modele alternative. O astfel de combinație va trebui plasată în sezonul de iarnă. Cizmele Chelsea se uită bine la tipul „Skinnie”.

  Blugi pot fi făcuți din materiale diferite. De exemplu, modelele de bullume sunt combinate cu cizme de piele de piele sau piele. Cel mai important, păstrați combinația de culori ale lucrurilor.

  Trebuie să urmați, astfel încât personalul nu va fund, dar, de asemenea, pentru a deschide partea de sus a tuturor acest articol, de asemenea, nu ar trebui să.

  Cu pantaloni

  Cizmele Trendy Chelsea pot fi purtate cu pantaloni, dar este lipsită de sens să le ascundeți sub modele lungi. Nu sunt obținute combinații proaste cu opțiuni scurte elegante. Arata frumos luminos si atractiv Skinnie.

  Dacă doriți să creați o imagine originală și elegantă, puteți alege un costum de afaceri bazat pe un costum de pantaloni masculi. Un ansamblu bun poate fi obținut și folosind pantaloni lungi. De exemplu, modelele cu pantaloni largi din material dens va fi privit în mod armonios de la Chelsea.

  Cu pantaloni scurți

  pantofi Chelsea sunt permise pentru a combina cu modele din piele pantaloni scurți. În tandem, aceste lucruri arata foarte interesant și elegant. blugi Sexy mini sa devina realitate. În cazul în care preferința fashionista oferă de obicei produse mai îndrăznețe scurtate, atunci este necesar să se uite la opțiunile țesute. Animale în stilul safari originale look.

  cu fuste

  În acest sezon, la vârf de popularitate, combinația dintre Chelsea și o fustă monotonă o siluetă. Adevăr, Acest tandem nu include întotdeauna adecvate. Acest lucru se datorează faptului că pantofii cu o scară largă și mini-a vorbit de tip poate arata atractiv exclusiv pe picioare și îngrijite cu o brățară elegant.

  În cazul în care există unele deficiențe în zona gleznei, ar trebui să se uite la fusta neagră dreaptă sub genunchi sau opțiunea ¾. Perfect Se va uita un produs cu un decolteu ridicat.

  Exerciții de îmbrăcăminte

  În toamna sau sezoanele de iarnă ale Fashionista, desigur, suntem pe hainele superioare, care trebuie combinate pentru a se combina cu cizme Chelsea. Deci, în timpul iernii sau în toamnă, ele pot fi purtate cu astfel de lucruri:

  • Furci de blană cu lungimi de genunchi de mai sus+
  • Blugi blugi croya+
  • Olandeză jachetă în vrac în jos+
  • Chilot dens+
  • Diferite modele de modele+
  • Jachetă de piele adecvată+
  • Dublinks (modele scurte sunt deosebit de atractive).

  Cu toate costumele listate, este foarte posibil să purtați modele mari de pantofi pe un călcâi. Cu astfel de pantofi, imaginile sunt obținute interesante, elegante și feminine. La sfârșitul unui ansamblu atractiv, este selectat o pungă potrivită.

  Ce să poarte un bărbat?

  Și acum ne vom ocupa de ceea ce stați cu cizmele lui Chelsea către reprezentanți ai sexului puternic.

  • Se potrivesc atât costumelor de zi cu zi cât și solemnului. Va armoniza pantalonii solo sau blugi de culori diferite cu ei.

  • Combinații bune cu costum de afaceri, tranșee și haine.

  • Clava clasică alungită.

  • Bushlat scurt.

  • Bombardier din piele.

  • Jacheta Jean.

  • Strat de diferite modele.

  În imaginea bărbaților din Chelsea ar trebui purtată cu șosete mari și subțiri. Picioarele goale în astfel de pantofi nu ar trebui să fie în nici un fel.

  Combinații de culori

  Cizmele Chelsea trebuie să fie alese pentru costume specifice, date nu numai stilului, ci și culoarea tuturor lucrurilor. Luați în considerare ceea ce ar putea fi combinații de culoare armonioasă.

  • Cizme maro sau negre Va arăta în tandem cu blugi maro într-o imagine masculină. Astfel de Chelsea, cum ar fi nisipul, roșcată sau portocaliu, sunt ușor combinate cu multe lucruri.

  • Brun deschis Chelsea Combinate cu bej, flori roz și alb aprins în imagine.

  • Black Chelsea Luminos și în mod expres în tandem, unde există lucruri de burgundă, de exemplu, fusta sau pantaloni. Combinații valabile cu cele mai multe culori. Acestea sunt perechi clasice universale care vor arăta armonios în cele mai multe imagini posibile.

  • Brutal verde închis Cizme pot fi combinate cu pantaloni negri sau de lumină sau blugi cu nuanțe albastre.

  • Red Chelsea În mod ideal, completează hainele întunecate cu prezența nuanțelor negre, albastre, roșii, burgundiate și maro.

  • Lucrurile gri sunt combinate spectaculoase cu Black Suede Chelsea. Dacă pantofii în sine sunt gri, lucrurile sunt potrivite pentru tonuri ușoare și întunecate. Principalul lucru este să se asigure că echipamentul nu se îmbină într-un loc gri.

  • Leopard Chelsea arată foarte neobișnuit. Ele pot fi combinate cu blugi sau pantaloni albastru, alb sau negru nuanțe. Prezența în imaginea unei umbre blânde de culoare maro sau caramel va merita.

  Imagini elegante

  Cizmele de Chelsea selectate corespunzător pot completa imaginea făcându-l atractiv, elegant și armonios. Adesea, aceste pantofi devine un accent luminos al întregului costum, fără a-și deranja echilibrul. Luați în considerare unele arcuri atractive în care aceste cupluri sunt implicate.

  • Black Suede Chelsea cu inserții din piele poate fi pus pe blugi de culoare gri închis și haina neagră scurtă. Vopselele întunecate diluate vor fi o eșarfă și geantă brună.

  • Cizmele din piele maro pot fi combinate cu un strat de bej lung pe o curea și blugi albastru închis cu Socodes. Imaginea va fi mai luminoasă dacă o decorezi cu o servietă din piele albastră și o eșarfă cu modele frumoase.

  • Piele Negre Chelsea va fi combinată cu blugi albastri de înaltă cu Socodes, pulover alb-negru și jachetă din piele neagră. Imaginea poate fi luminată cu sac de piele neagră, carcasă negru și eșarfă roșie.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: