Ce să poarte DUTS pentru femei?

Ce să poarte DUTS pentru femei?

Tendințele de modă din sezon în sezon sunt ajustate pentru nevoile de modă modernă, încercând să facă noi modele de îmbrăcăminte și pantofi nu numai elegante și frumoase, ci și cât mai confortabile posibil. Este sigur să spunem că unul dintre aceste articole sunt cizme sub denumirea atrăgătoare „olandeză”, pe care le-au primit datorită speciilor lor non-standard. Din partea se pare că cizmele se găsesc din interior, deși, de fapt, aerul este înlocuit cu izolația.

Prin achiziționarea unor astfel de cizme minunate și confortabile, mulți se întreabă: și ce să poarte pantofi la modă, astfel încât ansamblul să se dovedească nu numai confortabil, ci și elegant? Să încercăm să răspundem împreună la această întrebare.

Opțiuni pentru îmbrăcăminte potrivită

Din moment ce mulți astăzi preferă simplitatea și caracterul imediat în haine, în cazul în care, în primul rând, accentul se pune pe comoditatea, restul hainele nu sunt dificil de combinat cu taxe. De exemplu, cea mai ușoară și mai accesibilă versiune – blugi. Încercați să ridica modele simple, clasice de tăiere drepte sau skinnie redus. Volumul de pantofi va sublinia hamul de picioare și face toate coturile, și combinația de lucruri doar convenabil și confortabil va face acest ansamblu, cu o opțiune excelentă pentru vizitarea multe locuri și evenimente în cazul în care nu este necesar să se respecte toate normele și nu există nici un cod vestimentar de afaceri.

Dacă preferați blugi, ar trebui să facă o rezervare care cu cizme olandeze este în valoare de a combina modele numai strânse care va alimenta în interiorul încălțămintei. Atunci când alegeți un pantaloni de stil volumetric, întrebarea va crește, cel mai probabil, cum să le purtați cu îndatoriri – deoarece volumul soldului nu se ascunde întotdeauna în spatele lățimii pantalonilor. Extern, o astfel de combinație va arăta, pentru ao pune ușor, este imposibil.

Dar pantaloni, care fac parte dintr-un costum de schi sau salopete – o opțiune excelentă pentru o combinație cu cizmele Duyami. Chiar trăgând pantalonii peste pantofi, nu veți arăta prost, ci, dimpotrivă, creați cele mai confortabile condiții pentru picioarele voastre, eliminând blotch-ul lor și intrați în aer rece prin partea de sus.

Arată foarte elegant și interesant pentru ansambluri, unde există un contrast puternic în stiluri. O astfel de tandem poate fi creată, ducând cu o fustă. Dacă alegeți un model direct clasic de lungime MIDI, veți obține o imagine confortabilă în care puteți vizita un film sau alte facilități de divertisment.

Iubitorii de stiluri non-standard în haine, cum ar fi Magnificent Boho, pot combina cu ușurință cizme cu fuste în podea, tipări decorate, broderie, fringe și elemente distinctive similare de stil.

Frumoasă jumătate a umanității, care preferă costumele cultivate, va aprecia capacitatea de a combina olandezii cu blugi afectați și jachete cortinei. Astfel de pantofi nu vor rupe stilistul general al unei astfel de imagini, ci doar alocarea dispoziției anti-flacără a naturii dvs. pe un fundal general.

Vreau să spun câteva cuvinte despre combinația de cizme de transpirație cu rochii. Majoritatea stilurilor vor arăta prea atractive, dar acest lucru constă în secretul creării unei imagini moderne și la modă – combinând incompatibile, puteți obține opțiuni foarte interesante și elegante, care sunt pe deplin îndreptățite la existența.

Combinând culorile

Cu siguranta stiu ca pentru a crea o imagine armonioasă, nu este suficient să alegeți ce trebuie să alegeți stilul și să combinați hainele pe stil. Unul dintre principalele aspecte ale unei ceapi atractive este o combinație competentă de culori, cu care vă puteți conecta într-un ansamblu de stiluri absolut diferite într-un ansamblu, care pare să fie absolut nu se așeză în aceeași imagine.

Deoarece cizmele sunt oriticive – pantofii sunt destul de democratice, atunci culorile majorității modelelor sale sunt relevante. În astfel de cizme, cu siguranță nu veți fi fără atenție, deoarece culoarea lor strălucitoare va atrage vederile altora. Ar fi frumos să-l folosim în cele mai bune moduri, creând o imagine armonioasă prin combinarea corectă a nuanțelor.

Atunci când alegeți nuanțe sub cizme luminoase (galben, violet roșu, salată și altele asemenea), considerați că aceeași culoare ar trebui să fie prezentă în restul articolelor de îmbrăcăminte. Acest lucru nu trebuie să fie un sacou sau un sacou, aceasta va fi suficient doar pentru un detaliu mic – de exemplu, cizme roșii pot fi combinate cu un sacou negru, care are buzunare roșii.

duts alb arata foarte feminin. În ciuda faptului că astfel de pantofi necesită o mulțime de atenție în ceea ce privește îngrijirea, acestea sunt perfect combinate cu aproape toate culorile și tipurile de articole de îmbrăcăminte exterioară – indiferent dacă este vorba de o jachetă. jacheta sau un costum de schi. Mai mult decât atât, spre deosebire de pantofi de culoare, nu este necesar de a selecta partea din tonul la cizme albe, din moment ce un astfel de cuplu a este auto-suficient dulap subiect. Singurul lucru pe care ar trebui să fie luate în considerare la elaborarea unui kit de culoare este regula de trei culori – nu folosesc mai mult de trei tonuri simultan, astfel încât să nu seemble „papagal“. Si atunci va arata, probabil ca foarte plin de viață și moderne, chiar punerea pe haine într-o varietate de stiluri și soluții de culoare.

Cum se pot combina cu îmbrăcăminte exterioară?

Un exemplu clasic al unui ansamblu cu dutiks este un stil de sport. O astfel de set de a este cel mai convenabil pentru sport și jocuri active, în aer liber. În viața de zi cu zi a sacou olandeză și va fi foarte confortabil atunci când trebuie să se mute mult în oraș – va veti simti destul de confortabil în ele și arată elegant, fără a pierde din mobilitate.

Foarte popular astăzi stil Kasual, care, în ultimii ani și-a găsit un număr foarte mare de fani printre fete tinere, cu fiecare noua sezoane cucereste podiumurile de modă. Ghetele suflare se încadrează în ea ca este imposibil, deoarece acestea sunt arata destul de elegant și de a satisface cerințele de cumpărători care confort și comoditate valoare.

Pentru a crea o imagine spectaculoasă de cauzalitate cu îndatoriri, stilistii recomandă combinarea acestora într-un ansamblu cu strat de supradimensionare.Dimensiunile fără dimensiuni, cu blugi Skinni și cizme volumetrice arată destul de proaspăt și neobișnuit, dar nu își pierde atractivitatea.

Multe întrebări vizate dacă este posibil să se combine olandez cu un strat de blană. Stylistii raspund cu siguranta – da! Revenind excelent contrastul pentru texturi și stiluri, puteți crea o imagine magică care vă va plăcea multe modă, preferând să nu renunțe la lux pentru confort.

Selectați Accesorii

Astfel încât ceapa cu dungiri arata cel mai armonios, nu ezitați să activați accesoriile în ea, deoarece se știe exact că dau direcția stilului general al imaginii. Eșarfe, mănuși, pungi și umbrele – atributele necesare ale unui costum elegant, care nu numai că pot accentua sofisticarea și simțul stilului proprietarului lor, ci ajută la ascunderea locurilor vulnerabile dintr-o privire ciudată, concentrându-se pe acele detalii la care ar trebui să fie atenția atras.

Oneticul sportiv cu o asistentă largă, decorată cu o bandă orizontală contrastantă, cu o inscripție, ca și cum nu, subiectul unui alt stil din această imagine. Legături negre, pălăria și haina de aceeași culoare arată uimitor de armonios. O scenă de blană de gri aici îndeplinește nu numai funcția estetică, dar, dacă este necesar, ușor izolați acest lucru deja, acest ansamblu destul de confortabil.

După cum sa menționat deja – astăzi nu există practic nici un tabu pentru combinația de Boogues Dupa. La fotografia prezentată – un exemplu luminos. Blană neagră de blană și pantaloni negri creează deloc impresia unei misecuții și privesc împreună cu îndatoririle destul de eficient. Într-un astfel de ansamblu, vă veți simți foarte confortabil, ca o haină de blană din blană naturală – unul dintre tipurile mai calde de îmbrăcăminte exterioară. Suplimentat de îndatoririle practice, acest ansamblu va deveni un set universal în sezonul rece.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: