Ce să poarte pantofi bej (64 poze)

Ce să poarte pantofi bej (64 poze)

Nici o colecție de designeri celebri nu costă fără pantofi bej. Este această culoare, care este capabil de a sublinia eleganța piciorului de sex feminin, se adaugă modul de sensibilitate și eleganță. În prezent, gama de pantofi bej este suficient de lată – fiecare fată poate alege exact modelul pe care Se va accentua stilul ei individuale și se potrivesc perfect în conceptul general al imaginii.

Soiuri de pantofi bej

În pantofi de model „FIFI 100“ de culoare Christian Louboutin Nyudovoy poate fi căzut în dragoste la prima vedere. nas rotunjit Neat, subțire lungime medie toc și culoare bej perfectă, care este aproape fuzionat cu picioare. Subțiat, feminin si scumpe – acestea sunt trei caracteristici distinctive de haine și pantofi de culoare bej și nuanțele.

Astfel de shuffles modelul clasic, cum ar fi bărci, Dorsei și sapane în bej, uite luxos, dar, în același timp, reținut. Chiar și provocarea lui Louten, Litas și țevi cu un spot spațios în culoarea bej va arăta foarte ușor. Este pentru aceasta că sunt atât de angajați și iubesc fierbinte frumusețile rusești. Stiluri bej cu un călcâi deschis – cea mai bună opțiune de birou pentru vara. Și nici un dulap de vară nu va mai face fără balet de cremă.

Astfel de pantofi de model, cum ar fi Mary Jane, ANCHA Strapa și Kitten Hill în vară sunt cel mai bine să poarte într-o versiune bej, Deoarece aceste modele scurtează piciorul, dar se știe că pantofii de culoare bej, dimpotrivă, se întinde vizual picioarele. Elegant va arăta în vară pe pereche de pantofi de pantofi cu curea în formă de T.

Citește mai mult  adidași Baas

Pentru un stil de cauzalitate inteligentă, opțiunea cea mai versatilă va fi orice model de călătorie luminoasă, indiferent dacă Oxfords, Derby, Broguri, topsiders sau Lofer. Călugării nasului din piele arata foarte scump, dar necesita o imagine atent-out.

Bej espadrils sunt ideale pentru stilul de safari. În Beige Muli, pe un călcâi scăzut, puteți trece toată vara fără să vă gândiți la selectarea pantofilor. Bej muli victorie complet combinată cu orice stil și vedere a hainelor pentru vara. Concurența lui Muli poate fi făcută de Birkenschok, Dar Bej Birkenschoks sunt încă pe un amator, deși ele sunt perfect le-au prelungit picioarele și cu pantaloni scurți pe o talie mare arata excelent.

Ce să combine pantofi bej pentru femei?

Pantofii bej își prelungesc picioarele, arata elegant, rafinat și în același timp foarte seducător.

Cum se combină pantofi bej cu îmbrăcăminte de la garderoba noastră obișnuită:

  • Cu o rochie

Dacă combinați o rochie cu pantofi bej, este mai bine să acordați atenție la nuanțele de licitație pastel. Cu flori strălucitoare țipătoare, amprentele geometrice și psihedelice de haine bej pantofi devine rău în jur. Dar cu o lumină ușoară de tăiere a culorii pașnice a pantofilor Bej cu o platformă ascunsă, creează o imagine proaspătă și atractivă. Ceapa totală monocromă nu este potrivită pentru toată lumea, dar dacă aveți o figură bună, părul lung și caracteristicile corecte, atunci o rochie de cremă în combinație cu o pereche de încălțăminte de înaltă călire va sublinia frumusețea dvs. naturală.

  • Cu fusta

Cea mai feminină Union este pantofii bej în combinație cu fusta. Cu acest produs pantofii pentru a combina un pic mai complicat decât cu o rochie, dar pantofii bej se confruntă perfect cu acest rol. Deoarece pantofii bej este o continuare a picioarelor goale, fusta de pantofi MIDI Lungime și Heel – o versiune câștigătoare.

Citește mai mult  Nike adidași

Uită-te frumos la stiluri roz și smântână în combinație cu o fustă neagră și un top negru. Se pare că este un costum neobișnuit de îndrăzneț care este perfect pentru orice ocazie. Stylistii recomanda, de asemenea, folosind culori in haine si accesorii, care difere pe cateva tonuri de la pantofii bej, nu mai mult.

  • cu chilot

Stylistii nu sunt recomandari pentru a combina pantofii bej cu chilot. Dacă sunt necesare ciorapi, apoi luați cu atenție alegerea lor. Acesta este modul în care este necesar să respectați regula „tonul la ton”. Nu combinați pantofi de nuanțe pastel cu negru sau orice alte nuanțe întunecate de ciorapi. Puteți, cu excepția, experimentarea cu modelul pantofilor Mary Jane, a cărei curea elegantă poate salva situația. De exemplu, bejul „Mary Jane” va arăta elegant în combinație cu ciorapi texturate maro, apoi se dovedește o imagine ambiguă în stilul anilor ’60.

  • Cu pantaloni

Pantofii bej sunt ușor combinați cu orice pantaloni, pantaloni scurți, jambiere de toate culorile, butașii și stilurile. Nu există practic nici o regulă. Excepția este o imagine monocromă. Nu purtați pantofi bej cu pantaloni bej. Un astfel de costum riscă să se transforme într-un „stivă de SEN NEAT”. Dar arcul de contrast monocrom cu bărci lăcuite bej este perfect combinat. Îngustă pantaloni negri, subțire, cu cămașa liberă, reumplută în ele perfect diluați cu o pereche de pantofi bej.

Simțiți-vă liber să combinați pantofi bej cu detalii luminoase ale dulapului. Astfel de combinații arata foarte proaspete, care nu definesc și atrage atenția. Pantaloni albastru Chinos cu un jumper blând și o pungă albă deasupra umărului sunt excelente bărci lăcuite cu bej. Se pare că o imagine strălucitoare și veselă.

Citește mai mult  Ce sunt adidașii și ce producători sunt populari?

  • Cu blugi

Atât blugi albastre, cât și pantofi bej sunt perfect prieteni. Această pereche magnifică câștigătoare este completată cu nuanțe pastell luminoase. Imagini la modă și lumină. Pe o întâlnire de afaceri într-o haină roz. Pentru a întâlni prietenii albului alb pentru o pereche de dimensiuni mai mult.

Variații de culoare

Culoarea bej are nuanțe diferite care pot fi atât rece, cât și calde. În plus față de bejul neutru, gri rece-bej, piersic cald, maro-bej, pulbere și populare bej-roz (sau nud).

Neutru bej – culoarea universală, perfect combinată cu albastru și albastru, în imagine, în același timp, nu recomandăm să facem accente luminoase. Dar din culorile luminoase, cel mai mare avantaj va fi o combinație de bej cu roșu, în timp ce doar un detaliu al dulapului trebuie să fie luminos.

Bej este combinat diferit cu maro, aceste două culori se completează reciproc și creează imagini solide și elegante. În totalul negru, Luca face un accent pe pantofii bej.

O tendință foarte frumoasă – o combinație de bej și gri – o combinație luxoasă și relaxată, care, în același timp, vă va aloca imediat din mulțime. Încălțăminte În acest caz, se recomandă alegerea nuanțelor gri-bej sau nud.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: