Cizme burgundy

Cizme burgundy

Bocanci de burguri de femei la vârf de popularitate. Astăzi sunt o parte integrantă a dulapului elegant și spectaculos. Nuanțele de culoare transportă nobilime și lux, permițând unei femei să fie în centrul atenției.

Particularități

Bocancii de nuanțe borded sunt bine combinate cu multe dulapuri. La arcul este potrivit, este necesar să se țină cont de stilul de îmbrăcăminte și de direcția stilului. Hainele oricăror stiluri se potrivește acestei culori.

Cizme de culoare nobilă pot face o ceapă cea mai simplă strălucitoare. În acest caz, imaginea nu va părea provocată. Culoarea Bordeaux este capabilă să înfrumusețeze frumusețea naturală a unei femei, făcând un stil unic, sexy și rafinat.

Versatilitatea produselor din această culoare vă permite să completați costumul nu numai pentru un caz special. Bocancile Burgundia sunt perfecte pentru o dată romantică, cocktail, stil de birou și imagine de zi cu zi.

Ei diluează armonios ceapa în afara sezonului și în timpul iernii, când cea mai mare parte a dulapului deține, de preferință, nuanțe întunecate. Cizme de culoare aldine arata foarte bine, mai ales pe fundalul de zăpadă, combinate cu haine de blană, piele de oaie sau haine.

O gamă largă de modele – cizme, cizme clasice, jumătate, cizme de gleznă, pe o pană sau o platformă, vă permite să alegeți o opțiune în care o femeie se simte încrezători. Demi-sezonul și modelele de iarnă sunt fabricate din piele naturală și piele de piele. Proprietățile materialelor fac pantofi atractivi, practici și oferă picioarelor un microclimat favorabil.

Combinații de culori

  • Toată frumusețea și profunzimea culorii burgundiei dezvăluie în combinație cu o nuanță de zăpadă. Într-un ansamblu, indiferent de stilul de îmbrăcăminte, focalizarea stilului va fi picioarele.
Citește mai mult  Pantofi cu plasă

Accesorii pentru alături de acesta este mai bine să se ridice la cizme.

  • Nu mai puțin minunat și cizme feminine, visiniu cu haine de o tranziție lină de la o nuanță de culoare bej până la tonuri întunecate de maro. Puteți purta o haină de culoare închisă pe o bluză de lumină, completând ceapa cu bijuterii cu rubine.

  • În combinația de moda de nuanțe de bej și albastru. Astăzi, pantofi vișinii cu un astfel de contrast este considerat clasic. Imagine cu blugi va deveni o versiune de zi cu zi a stilului, și o rochie bej si o haina albastra va deveni o ceapa elegantă a metropolei.

  • Mai multe extravaganta si curajos poate fi numit o combinație de cizme vișinii cu haine de ton de culoare verde închis. Pentru a nu perturba integritatea imaginii extraordinare, nu este necesar să se implice în abundența de verde din kit-ul. Mai bine în cazul în care umbra visiniu devine culoarea principală, iar tonul verde va fi nu mai mult de una – două lucruri.

  • Luminozitate și saturația Bordeaux de boot poate evidenția haine de contrast galben sau portocaliu. Combinați o astfel de costum cu ton negru. Imaginea devine suculentă și atrăgătoare. De obicei, partea de sus și accesoriile sunt selectate ton galben sau portocaliu, iar partea de jos poate fi negru sau visiniu.

  • Combinarea cizme vișinii cu haine vișinii este câștigă popularitate în rândul fashionists îndrăznețe, care sunt obișnuiți cu punctele de vedere ale altora. În acest caz, este necesar să urmați regula de tranziție a umbrelor de la lumină la întuneric. Dacă combinați același ton, imaginea se poate dovedi plictisitoare.
Citește mai mult  Bocanci

  • Incredibil feminin si arata armonios o combinatie cu lucruri negre și roz. Dacă puneți cizme pe jumătate de burgundă cu blugi negri și o bluză roz roz, arcul va fi romantic și blând. Ca haine superioare, puteți ridica un kit de bomboane din Burgundia.

  • Combinația cu ton gri și negru devine o alegere frecventă a unui ansamblu casual. Tonurile de aur, bronz și negru se înmoaie imaginea.

Ce să poarte cizme visiniu?

Constituind o imagine unică, trebuie să acordați atenție modelului de pantofi. Cizmele înalte pe un știft subțire sunt considerate supliment elegant de stil elegant. Datorită acestui stil, puteți reduce vizual grosimea gleznei și puteți da o figură. Heelul înalt adaugă lungimea piciorului și arată grațios. Boots Bordeaux sunt bine combinate cu blugi înguste și pantaloni care au nevoie să umple pantofii. Pantaloni prea spațios sau spart distrug stilul.

Dacă partea de jos a niseului este liberă, atunci pantalonii adezivului, prietenii clasici sau blugi-iubiți sunt mai bine să poarte peste cizme.

Opea casual armonioasă pot fi alcătuite din stiletto-uri înalte pe un călcâi cu pantaloni clasici neglijenți, bluze de zăpadă de zăpadă și un strat scurt cu o imprimare alb-negru. Imagine completă Bargundy sac.

Bocancii stud sunt bune pentru ocazii speciale. În ciuda popularității lor minunate, cea mai bună alegere pentru sezonul rece este cizmele pe un călcâi gros de durabilitate. Ele sunt perfect combinate cu fuste stricte cu mult înainte de genunchi.

Pentru o imagine spectaculoasă, puteți pune pe o cizme de textură de șarpe, o fustă albastră de denim, o broască neagră și un negru născut la mijlocul coapsei.

Citește mai mult  Pantofi pentru latina

În ansamblul de modă de la împrăștierea de pe părul și hainele cu tipărirea animalelor sau abstractă. De exemplu, cizme din piele laconică fără decor completează perfect bluza maro cu o imprimare geometrică, o jachetă bej și o fustă tăiată drept negru.Imaginea urbană va crea cizme înalte pe platformă, blugi înguste, un pulover gri-burgundă și un sacou întunecat cu nituri metalice și fermoar pe un dispozitiv de fixare și buzunare.

Un ansamblu de succes este considerat o combinație de cizme în mijlocul caviarului cu un strat scurt de silueta montată. Sub strat puteți purta o fustă sau o lungime de îmbrăcăminte deasupra sau sub genunchi. Mini Fustele nu vor fi o alegere bună de îmbrăcăminte, pot priva imaginea nobilimii și rafinamentului.

Ceapa nobilă cu note de lux reprezintă jumătate de cizme de la piele de piele cu falduri decorative în fața frontală și șosete. Este perfectă pentru o rochie neagră și o jachetă albă, cu o impermeabilă de aur și o ploaie de cremă. O pungă de piele mică în ton la cizme va fi un accesoriu bun pentru a finaliza imaginea.Cizme de iarnă la un călcâi scăzut și o talpă cu o ușurare profundă pot fi așezate cu un strat gri de linie dreaptă, jachetă sau jachetă neagră, haina.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: