Cizme cu toc

Cizme cu toc

Seducătoare cu toc înalt, Ankle Boots au devenit o încălțăminte iubita de o jumătate frumoasă a omenirii. Noutăți feminine și elegante cuceri inimile formei de modă și versatilitate. O gamă largă de colecții vă permite să alegeți pantofi pentru fiecare sezon, făcând picioarele subțiri și elegante în orice moment al anului.

Modele cu toc înalt

Cuplurile pot avea o formă diferită de călcâi: părul subțire, chips-uri, coloane, balon, conul sau vinul mare. O idee extraordinară de design oferă adesea fanilor unui model cu un călcâi fantezist de două părți sau compoziții de podium creativ.

Produse de iarnă și toamnă, blană izolată, picioare perfect încălzite și nu lăsați aerul rece. Ei au înălțimea gleznei și adesea arata ca cizme curat cu convingeri de blană. Materialele pentru ele sunt piele naturală, piele de căprioară și simțită. Heel gros pentru sezonul de iarnă este mai relevant, deoarece elimină alunecarea și asigură o mai mare stabilitate de stabilitate.

În ciuda călcâiului înalt, pantofii gleznei sunt foarte confortabili și confortabili. Prin urmare, fanii modelelor înalte dobândesc adesea astfel de pantofi pentru utilizarea de zi cu zi. În plus, un astfel de călcâi are capacitatea de a prelungi vizual picioarele, care este avantajul bootlimelor.

Cuplurile de căprioară sunt adesea decorate cu pietre și cristale. Un astfel de decor face o pereche de atribut indispensabil al rochiei de seară. Modelele mici sunt cât mai aproape de pantofi și o decorare generoasă de accesorii spumante oferă aspectul gleznei de șoc.

Modelele clasice sunt efectuate cu cusut sau cu fermoar, oferind o potrivire densă a produsului pe picior. Opțiunile fără clemă diferă.

Cizmele de gleznă de vară sunt efectuate de la soiuri mai subțiri de piele naturală și piele, precum și o varietate de textile. Datorită unei mari varietăți de materiale, fanii bootlimilor își pot decora imaginea cu tendințe elegante de la Atlas Sparkling, Denim, Organza, Lace și Air Chiffon.

În același timp, frumusețea pantofilor nu este inferioară bărcilor la un curs ridicat.

Incredibil de ușor arată o combinație de modele din piele cu inserții de la cea mai bună dantelă. Cupluri laconice cu weeke deschis, datorită motivelor dantelă, dobândesc eleganța și statutul premium. Și inelul de aur, pus pe un ac de păr subțire, devine un vârf de călcâi.

Cizmele universale ale gleznei sunt capabile să decoreze orice stil, oferind fiecărei imagini o personalitate specială. Heelul înalt completează perfect un kit de birou strict, este armonios în compilarea unui arc pentru vizitarea teatrului, o dată romantică sau un cocktail. Orice ansamblu este, colecțiile înalte vor fi alegerea perfectă pentru adăugarea sa.

Beneficiile aburului includ greutatea lor: ele sunt în mod optim plămânii și nu pierde picioare. Modele de vară de aer pe un toc gros poate fi purtat toată ziua, fără a simți oboseală.

Frumos cautati opțiuni cu deget de la picior deschis, toc sau lateral. Ele demonstrează frumusețea degetelor și oferă piciorul un flux de aer suplimentar.

Cu o abordare iresponsabilă de a crea o imagine, puteți perturba proporțiile și în mod semnificativ scurta picioarele, le da un volum suplimentar.

Cum de a alege?

  • Titularii de ICRS subtiri nu sunt recomandate perechi pe un toc gros. Este lipsit de gust si se usuca vizual.

  • fete stiliști low recomanda acordând atenție hit-uri în stil deschis, cu un armăsar și orice decupaje în fața creșterii. Astfel de fotografii glezna va da un mers, și silueta – eleganță și armonie.

  • toc gros durabil perfect potrivit pentru proprietarii de „clepsidra“ figură. Pentru a pune accentul pe avantajele acestui tip de figură, trebuie să combinați perechi într-un singur ton cu blugi sau jambiere înguste.

Pentru toamnă este mai bine să vă uitați la noutăți elegante pe tocuri și platforme înalte. Ele sunt deosebit de relevante în zilele ploioase.

Pentru a da ușurința picioarelor, trebuie să cumpărați pantofi de gleznă în pantaloni de tonuri sau în pantaloni. Bej și cărucioare corporale cu aceste cupluri nu se combină, este mai bine să excludeți un astfel de duet de la ansamblu.

Ce să poarte tendințe topice?

În crearea oricărei imagini, combinația de culori a obiectelor imaginii are o semnificație considerabilă. Culoarea cizmelor poate ecou cu haine sau accesorii. Adesea, pantofii devin un contrast luminos, concentrându-se asupra cablajului picioarelor.

Tonurile monocrome, metalice și tipărite au devenit principalele tendințe ale colecțiilor de branduri eminente. Paleta de culori pentru sezonul rece este mai restrânsă și înclinată la nuanțe practice. Modele de primăvară și de vară vă rugăm să trezim natura și culorile sale luminoase.

Efectuarea unei ceapi la modă, este necesar să se țină seama de lungimea de sus: perechile de pe tocuri înalte sunt perfect combinate cu rochii scurte și fuste de orice stiluri. Cu toate acestea, lungimea maximă cu ei va părea inadecvată.

  1. Stilul casual este creat de la modele la modă pe tocuri groase, jachetă de skinnie, de sus și de scurtă durată.
  2. Cizme pe toc uita perfect cu fuste de diferite stiluri. Regula de combinare ia în considerare lungimea: cu cât lungimea superioară a vârfului, cu atât este mai scurtă fusta.
  3. Nu combinați astfel de perechi cu fuste strâmbe și pantaloni clasici săgeată.
  4. Ceapa neobișnuită pot crea cizme glezne pe un călcâi gros, un pulver de rochie și jambiere sau blugi slabi.
  5. Imaginea de vară a pantaloniilor denim sau de bumbac, tricouri și tendințe pe un călcâi vor fi la modă și elegantă. Ceapa de toamnă se compun armonios de pantaloni scurți Tweed, puneți pe partea de sus a ciorapilor sau a golfului lung.
  6. Zilele de toamnă caldă puteți purta o fustă de creioane, tunică, mantie scurtă și cizme strălucitoare înalte cu toc înalt.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: