Cizme de aur

Cizme de aur

Bocancii de aur sunt un accent strălucitor, permițând unei femei să fie în centrul atenției. Nuanțele de aur contribuie la note de lux și la Chic nesupravegheat. Datorită muncii pricepitoare a designerilor profesioniști, cizmele de aur de astăzi sunt combinate armonios cu costum de seară și imagini de zi cu zi.

Dacă nuanțele de aur anterioare au fost un atribut indispensabil al imaginii pop div, astăzi o astfel de culoare este perfect decorată cu stilul femeii moderne. Devine mai familiar și vă permite să creați imagini spectaculoase ale stării premium.

Dispune de boot de aur

  • O imagine, suplimentată cu pantofi de nuanțe de aur, dobândește rafinament și farmec special. Datorită culorii naturale, ceapă este expresivă și armonioasă. În același timp, pantofii nu încalcă integritatea ansamblului și nu depășește toată atenția. Pentru o armonie mai mare, astfel de cizme sunt mai bine să poarte cu accesorii de ton similar.

  • Cizme pe călcâi, făcute într-un drum nobil, dă-ți picioarele și eleganță. Ele sunt recunoscute ca perechi grațioase și de elită de pantofi. Astăzi au devenit un clasic și au nevoie de anumite combinații de culori în haine. În ciuda selecției culorilor în ansamblu, aceste pantofi pot adăuga haine de tonuri diferite. Este multifuncțional și universal și introduce unicitatea fiecărui arc.

  • Datorită varietății largi de design, modelele au adesea o combinație de culori de aur cu culori saturate ale paletei de culori. O astfel de combinație de culori devine decor de pantofi, subliniind-o aparținând unei clase privilegiate. Poate fi un călcâi de aur, șosete, călcâi sau decor pe strălucire.

Combinații de culori

Nu combinați cizme de aur cu haine de culoare similară. În același timp, umbra nu va fi coincis ideal, iar imaginea poate deveni fără gust. Culoarea aurie luminoasă în sine, abundența lui în rochie poate deveni inadecvată și poate provoca uimire.

Dacă decideți să completați cizmele cu călărie de aur, fundul este mai bine să faceți negru și pe partea superioară a liniei de capturare a ansamblului aruncați jacheta neutră sau neagră.

Bocancii de aur cu flori albe sunt armonioase. O astfel de combinație este considerată universală.

Punerea pe pantofi de culoare aurie, este necesar să se excludă din ansamblul lucrurilor cu o floare, abstract sau animală.

Nuanțele de aur scuturi cu îmbrăcăminte roz ușor. Ceapa devine ușoară, sofisticată și romantică. Pentru a finaliza imaginea, puteți adăuga accesorii și decorațiuni în tonul cizmelor.

În combinație cu culoarea albastră și albastră, aurul își pierde ușor testul. Este bine dacă centrul de tinuta este pantofii în sine. Cu toate acestea, pentru un efect de stil mai mare în combinație cu nuanțele grupului rece, este mai bine să întăriți nuanța de aur a boot-ului ca un ton al accesoriului.

Paleta de culori calde, inclusiv galben, portocaliu, maro, este considerată o combinație excelentă de pantofi cu diferite obiecte de dulap. În acest caz, orice cantitate de aur din rochie nu va fi aspra.

Combinația cea mai strălucitoare și senzuală a costumului sunt compoziții cu nuanțe de culoare roșie și smarald. Acest arc va fi de neuitat și va arăta foarte solemn.

Tendințe de modă

Novoarele actuale Boot-ul umbra de aur se distinge prin forma călcâiului, lungimea, lățimea de sus și locația inserțiilor de aur. Cel mai popular model din Fashionistas sunt cizme pe un hair subțire. Ele sunt elegante și rafinate. O mulțime de feedback pozitiv primesc cizme pe o pană, tălpi plat și un călcâi stabil.

Nu fiecare modă poate purta cizme, complet făcute în aur. Pentru cei care nu-i plac luminozitatea excesivă, designerii faimoși oferă modele cu un nas de aur. Farmecul unor astfel de pantofi se concentrează pe șosete, iar restul se distinge prin reținere.

Detaliile sofisticate ale cizmelor demi-sezon sau de iarnă pot fi baza oricăror imagini. În același timp, culoarea principală a cizmelor poate fi diferită nuanțe. Dacă șoseaua pare prea atrăgătoare, puteți să vă uitați la modelele cu catarame de aur sau călcâi. Astfel de pantofi arată incredibil de elegant, iar în combinație cu bijuterii de aur, completează perfect imaginea.

Printre liniile designerilor eminenți sunt extrem de populari cu pantofii pantofilor de nuanțe de aur, cizmele de brand Casadei. Inserțiile de aur în designul pantofilor sunt considerate o carte de vizită a unei companii italiene. Produsele producătorului sunt cele mai convenabile cât mai convenabile, corespund dispozițiilor la modă și incredibil feminine. Noutăți reale de la legiuitorul de modă sunt efectuate în versiunea de iarnă și demi-sezon.

În tendință, ciorapi de cizme de înaltă calitate, modele clasice de lungime cu țărm îngust. Nu este mai puțin populară cizme de iarnă cu o bord de rețea având aceeași lățime pe întreaga lungime. Liniile de brand sunt efectuate de la piele naturală și piele de piele, iar inserțiile de aur oferă un aspect elegant unic și oferă o funcție practică. Ei poartă cizme rezistente și extinde.

Modelele sunt foarte populare și au mai multe specii de dorințe:

  • semicircular cu lanț decorativ gros+
  • Forma rotunjită fără lanț+
  • ascuţit.

Ce să poarte pantofi de aur?

Bocanci de aur perfect combinate cu pantaloni înguste și blugi. În imaginea de toamnă, ei vor completa bine pantaloni scurți deasupra genunchiului.

Dacă ansamblul are o rochie scurtă sau o fustă, este mai bine să adăugați ceapa cu un POOOT cu un nas ascuțit.

Arata bine asemenea pantofi cu strat tricotat, pulover sau tunica lunga. În primăvară puteți purta un pulover-rochie sau o tunică gratuită cu pantaloni scurți.

Cizme scurte de beton pe călcâi sunt perfect combinate cu rochie albă și haina scurtă de bej.

Bocanci de aur negru cu călcâiul de aur completează perfect stilul cu o rochie scurtă de fixare de o umbră similară și o strat de rătăcire gri cu o lungime genunchiului.

Tăierea cizmelor de piele neagră cu o imprimare de aur va fi un supliment excelent al unui costum de lux. Le puteți purta cu orice haine neagră cu un decor de aur. În acest caz, stilul lucrurilor depinde de forma pantofilor: un nas îngust este mai potrivit pentru silueta adiacentă. Și formele libere sunt armonizate cu un țărm gol.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: