cizme de iarna Crocs

cizme de iarna Crocs

Trebuie să alegeți pantofi pentru iarna? Apoi, vă recomandăm uita la cizme de iarna Crocs. Confort, stil și comoditate în ele sunt perfecte!

Crocs – pentru activ și la modă

Incredibil, dar inițial croși pantofi au fost concepute pentru iubitorii de navigație. Trei mai multe din Statele Unite au dezvoltat și au lansat o barcă Savo și confortabilă Savo călătorește pe apă.

Deja, în sortimentul companiei tinere și promițătoare, Crocs a arătat pantofi, adidași și chiar cizme. Crocks – exact așa-numitele pantofi de marcă, ele sunt întotdeauna foarte confortabile în șosete și, de asemenea, distinse printr-un design neobișnuit recunoscut.

Caracteristica pantofilor brandului Crocs este considerată un material unic neobișnuit – Crocsfit. Materialul este ideal pentru plimbare activă. Talpa de crocsfit nu alunecă, nu părăsește urmele, are proprietăți excelente de depreciere. Creatorii Crocs au căutat materialul perfect de pantofi pentru navigație, au cumpărat drepturile la utilizarea sa și au făcut Crocsfit „Fishka” din brandul său.

Taxe – da!

Modelul popular de cizme de iarnă și rămâne așa-numitul olandez. Desigur, aceste pantofi nu sunt pentru întâlniri oficiale și negocieri de afaceri. Oditiune nu vor putea adăuga o imagine strictă de afaceri. Dar cu hainele stil sportive perfect combinate.

Designerii Crocs au dezvoltat sarcini atât în ​​designul calm clasic, cât și în stil extraordinar. Cizmele de iarnă ale copiilor pentru băieți și fete sunt deosebit de diferite. Micul tău de modă și de modăi vor fi încântați! La urma urmei, dundițile sunt la vârf de modă și combinate perfect cu blugi, jambiere, fuste scurte și rochii de cămașă.

Casual la modă

În sortimentul Crocs există, de asemenea, pantofi care nu sunt în stil sportiv. De exemplu, Crocs Haley Femei – cizme de piele izolate la ieșirea cu marginea de blană pentru femei la modă și elegantă. Prototipul de cizme au fost pantofi olandezi. Astfel de crăpături sunt perfect combinate cu rochie, fustă, precum și blugi și bluză drăguță. Imaginea trebuie completată cu o geantă și accesorii luminoase.

Pentru grăbindu-se pentru totdeauna studenți și oameni care conduc un stil de viață activ, croxes pe siret sunt perfecte. Combinație de inserții din piele, margini de blană și tălpi anti-alunecare va da pantofi aspect scump și elegant. Purtarea crocks similare cu jambiere înguste și tunici, blugi, stiluri de rochii non-clasice. Desigur, uita-te scump și elegant va ajuta la machiaj impecabil și coafura la modă.

Cald iarna ne întâlnim cu crocses!

deținătorii de ondulare lăsați pe Internet feedback-ul predominant pozitiv pantofi de acest brand. Mai ales interesat în comentarii, desigur, mame si tati. La urma urmei, părinții iubitori încerca să aleagă cele mai bune pentru copiii lor.

Mamele susțin că crocks sunt confortabile de purtat și de a elimina el însuși copilul. Boots sunt izolate, nu se stropesc, cheotoare pe partea de sus protejează de zăpadă și de umiditate. Cu toate acestea, mulți părinți se plâng că cizme de iarna Crocs sunt potrivite exclusiv pentru așa-numita iarna europeană.

Poate că există un adevăr. Pentru climatul dur, cizmele originale din rusele rusești sau nodurile nordice sunt mai bine potrivite. Totuși, gama principală de crocs nu este proiectată la o iarnă la temperaturi scăzute. Pantofii perfecți vor fi la o temperatură nu mai mică decât minus 10 grade.

Înainte, pe bălți!

În ceea ce privește cizmele de cauciuc, unele mame susțin că sunt foarte transpiratori în ele. Poate că lipsa tuturor pantofilor din cauciuc. Materialul impermeabil nu dă piciorului să respire, dar, de asemenea, nu va da un copil curios chiar și în bătălia profundă.

Deosebit de atractiv în acest plan de coduri strâmbe din materialul de croși. Ele sunt fabricate în culori diferite și pe partea de sus sunt echipate cu „mânere” semicirculare, ca și cum ar fi un pachet durabil. Tragând mânerul și împingând piciorul, copilul cu ușurință va pune capăt pantofilor pe cont propriu și va ieși să exploreze lumea.

Pentru băieți, constatare va fi crocks rezistent la apa, cu o imprimare interesantă în stilul de „Batman“. Fetele sunt cizme de culori potrivite de Fuchsia suculent sau lămâie de acid. Ei vor ridica cu siguranta starea de spirit în timpul perioadei de toamnă rece și de a atrage atenția asupra Bright Person.

Crocters la modă pentru vara fierbinte

Multi fani de la Crocs pantofi de vara de brand. Sabo și a câștigat modnikov dragoste palme și fashioniste. Nu e de mirare că sunt foarte confortabile și confortabile. Materialul permite pielii să respire, ceea ce este deosebit de important în sezonul cald. Și un bloc confortabil face pantofi doar ideal pentru călătoresc la plajă sau la cabana.

Crocs este specializată în pantofi de vară, astfel încât sortimentul este foarte mare. Bărbați, femei și copii, se vor alege cu siguranta pana la crocks la gust! Vara Sabo sau palme sunt realizate în culori luminoase, suculent. Foarte elegant, se va uita în familie Uite, detaliul distinctiv al care va fi Sabo Crocs pentru mama si fiica.

Calitate excelentă, marcă celebră, prețul democratic

Spre deosebire de reprezentanții altor branduri la modă, Crocs oferă clienților săi prețuri destul de accesibile. De exemplu, cizmele luminoase pentru femei impermeabile vor costa nu mai mult de 3 mii de ruble cu o reducere sezonieră.

Condiții excelente pentru cumpărători creează un crocs de magazin online corporativ. Showroom-urile de marcă sunt aproape în toate orașele importante. Acest lucru vă permite să vedeți și să atingeți, ci și să încercați pe pantofi. Și, bineînțeles, să cumpere imediat câteva cruci!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: