Cizme de nunta

Cizme de nunta

Când vine vorba de alegerea unui pantof potrivit sub îmbrăcămintea mirelui, pantofi frumoase de zăpadă sau sandale elegante vin imediat. De fapt, astfel de pantofi, este imposibil să subliniem aspectul elegant, aerian al unei mirese frumoase. Cu toate acestea, astăzi designerii oferă extinderea cadrului tradițiilor general acceptate și încercați la liniile de încărcare a mirelui și a nunții.

Caracteristici și avantaje

Bocancii gleznei sunt un model de pantofi angajați într-o poziție intermediară între pantofi și cizme închise. Cel mai adesea – aceasta este o versiune de pantofi de semisezon, cu toate acestea, există plămâni, modele de vară.

Botine poate fi fără un toc sau au tocuri de diferite înălțime și grosime, platforma.

Avantajele bootions de nunta pot fi atribuite:

  1. Universalitate. O gamă largă de bootlims vă permite să găsiți cu ușurință opțiunea potrivită perfect pentru orice tinuta de nunta, indiferent de stil, culori, lungimi.
  2. Tot sezonul. Boots poate fi purtat pe tot parcursul anului. Pentru sezonul rece mai, dens, materiale calde (piele, piele de căprioară, blană) sunt folosite pentru vara – elegant și subțire (dantelă, mătase, aluat, atlas).
  3. Neobișnuit. Nunta Ankle Boots – o modalitate foarte bună de a iesi in evidenta pe fundalul rochii obișnuite și tradiționale de nunta cu pantofi.
  4. Conforturi. Glezna fotografii sunt perfect ședinței pe picior, ușor, dar fixa sigur piciorul. Acest lucru va permite timp de câteva ore la rând în ele, fără oboseală și senzație de disconfort, chiar dacă modelul se face pe tocuri înalte și subțiri.

Modele

Există mai multe varietăți de Bootlims destinate pentru diferite perioade ale anului, cusute din materiale diferite, având un alt stil și înălțimea călcâiului.

Iarnă

Nunta de iarnă este foarte frumos, dar, de asemenea, foarte rece. Și dacă rochia de mireasa miresei pot fi selectate pentru temperaturi scăzute, de exemplu, folosind modele de rochii închise, aruncărilor cald Pellerine, BoA sau haina de blană, atunci apar probleme cu pantofi. barci elegante sau pantofi stiletto nu sunt foarte confortabile, ele pot fi alunecos și rece. În acest caz, gleznele sunt modul perfect de poziție.

Puteți alege un model de piele alb sau piele intoarsa, decorate cu pietre, a ochiurilor de plasă strălucitoare, pietre, perle, blană.

Bocancii gleznei de iarnă pot avea un șurub de înaltă călire sau să ruleze pe o talpă plat, puteți alege un model pe un geam cu unghii sau o pană largă. Shoturile gleznei pot închide complet piciorul sau pot decora cu tăieturi decorative.

Vară

Modelul de vară al bootlimilor, de regulă, are un design mai sofisticat. Cel mai adesea, ele sunt efectuate ca fiind deschise ca deschise, decorate cu inserții de la Guipure, dantelă, sunt decorate cu panglici de satin, margele, pietre.

Culoare și decor

Pantofii de obicei coincide cu gama de culori cu rochia selectată. Fie, dimpotrivă, – culoarea contrastantă este selectată, dacă este prevăzută de decizia designerului.

În acest caz, aceeași culoare de contrast este curea selectată, buchete de mireasă, accesorii și decorațiuni. Această imagine arată deosebit de elegantă și originală.

Deoarece rochiile pentru mireasa de astăzi pot fi doar albe, ci și de orice altă culoare și umbra, gleznele sunt de asemenea efectuate într-o gamă largă de culori: culoare albă, lapte și cremă, umbra de fildeș, trandafiri de ceai, verde pal, liliac, auriu, argint, albastru, roșu.

În ceea ce privește decorul, tot felul de elemente sunt folosite pentru a decora bootlims astăzi: pietre incolore și colorate de dimensiuni diferite, panglici din satin și mătase, dantelă și gipură, broderie de argint și aur, appliqué, perle, pietre prețioase, elemente metalice , blană.

Cum de a alege?

Alegerea cizmelor gleznei pentru o nuntă, în primul rând este necesar să respingeți de la modelul rochiei de mireasă, lungimea, culorile, stilul în care se efectuează. Imaginea ar trebui să analizeze cel mai armonios, fiecare element trebuie să fie gândit la cel mai mic detaliu.

Marimea

Gleznele trebuie să fie perfecte pe picior. Confortul și confortul este principalul lucru, deoarece în pantofii vor trebui să petreacă câteva ore la rând. Nimic nu ar trebui să strică starea de spirit festivă a mirelui.

Combinația perfectă cu rochia de nuntă

Cizmele de gleznă trebuie să fie rezistente într-un singur stil cu un costum de nuntă, au o culoare similară decorului. Boots din piele lacuită sunt perfect potriviți sub rochia de nuntă satinată, iar modelele de dantelă sunt perfect potrivite pentru rochie, decorate cu strasuri, guipure, perle.

Sub lungimea rochie în cizme de podea glezna vă puteți ridica un design laconic clasic, cu un decor minimal. În același timp, sub o rochie scurtă, puteți alege fotografii glezne bogat decorate: brodate cu fire strălucitoare, un brocar, dantelă, atlas, decorate cu margele, perle, pietre de diferite dimensiuni.

Decor

Trimul cizmelor trebuie să fie ecou cu design de rochie decorativă. În cazul în care rochia este extinsă cu margele, perle, pietre, apoi decorul de cizme ar trebui să fie similare. În cazul în care Rochia este confectionata dintr-un dens, matase sau satin lucios, apoi gleznele ar trebui să fie decorat cu un arc sau un alt decor din aceleași materiale.

Toc

pantofi de nunta presupune tocuri inalte subtiri. Este întotdeauna relevant, la modă și elegant. Cu toate acestea, în cazul în care mireasa în viața obișnuită prefera pantofii pe un toc jos și confortabil, are sens pentru a ridica aceleași pantofi și pentru o celebrare astfel încât să nu se simtă inconfortabil.

Sezon

Modelele de vară sunt realizate mai deschise, elegante, decorate cu dantelă ajurata, țesut, net. cizme de primăvară / toamnă / iarnă poate avea un stil mai închis, iar blana poate fi folosit ca un decor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: