Cizme de schi cap

Cizme de schi cap

Care începe doar să comunice schiului pe pârtii, care va vizita pentru prima dată stațiunea de schi și se gândește la pantofii companiei care este necesară pentru a cumpăra, uneori este în dificultate. La urma urmei, există atât de multe firme. Ce preferință să dea preferință?

Despre acest articol. Vom spune despre faimosul brand, care este deja mai mult de o jumătate de secol, are o reputație provocată. aceasta Cap.

Avantajele mărcii

Compania și-a început istoria în Statele Unite, apoi sa mutat în Europa. Și acum producția sa este situată în Austria, Germania și Republica Cehă. Brandul este specializat în producția de echipamente și îmbrăcăminte pentru sporturile de iarnă, tenis, scufundări. Brandul are mai multe milioane de fani.

Compania nu se oprește și nu numai crește numărul de vânzări, creșterea producției, ci și desfășoară activități de cercetare privind îmbunătățirea calității și implementării dezvoltărilor moderne.

Brand „cap” – Sinonim pentru echipamente noi și de înaltă calitate, fiabile pentru iarnă. Apropo, destul de recent compania a început să producă schiuri pe baza Graphen. Graphen – acesta este un material artificial care este mai greu diamant, dar în același timp mai ușor decât cel mai ușor – puff. Și au creat compatrioții săi care s-au mutat în Anglia, foștii ruși și Fiztekhovtsy, care au primit Premiul Nobel în 2010.

Modele

Desigur, brandul a avut grijă de toți sportivii și iubitorilor de patinaj de iarnă – are femei, modele pentru copii, atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.

Este demn de remarcat, de exemplu, că în 2010 la Jocurile Olimpice din Vancouver, sportivii-schiori de pe capul capului au câștigat imediat unsprezece medalii.

Modelul copiilor JR BOA

Modelul copiilor pentru începători. Este întotdeauna cald și confortabil în ea. Există o boot interioară, cea mai simplă șlegere, fără a ocupa timpul.

Au tălpi de izolare termică. În interior au un branț suplimentar, în detrimentul căruia este ușor să ajustați dimensiunea. Adică aceste pantofi pot fi în sensul literal al cuvântului de a cumpăra pe creștere.

Modelul femeii One WMN BOA

Aceste pantofi pot fi dobândite de cei care sunt atașați numai de schiul montan, iar cei care au rostogolit deja mai multe sezoane.

Boots sunt foarte ușoare, confortabile, cu o șlefuire rapidă. Create exclusiv luând în considerare anatomia femeilor.

Conducătorii

Marca oferă o varietate de linii de boot. Vom prezenta la unii dintre ei.

Adapt Edge Ltd

Cel mai convenabil modelul care a câștigat o mare popularitate în rândul profesioniștilor.

Conceput pentru orice condiții meteorologice și de teren. Comoditate este prevăzută pentru orice picior. Pantofi sunt ușor de îndepărtat și pus pe. Au un bloc favorabil a cărui lățime poate fi reglată. Acesta este un model testat de timp.

Vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: