Cizme negre ale femeilor

Cizme negre ale femeilor

Bocancii negri trebuie să fie în garderoba fiecărei fashionista.

Modele

  • Lac

Bocancii reținute se disting prin faptul că ei deja atrag atenția. Prin urmare, cu conștiința cu ei, imaginea, hainele ar trebui să aleagă neutru sau simplu. Opțiunea potrivită va fi bumbac, lână sau cașmir.

  • Vară

Cu fraza „cizme de vară”, mulți oameni au o imagine a cizmelor negre tricotate, care acum câțiva ani erau la vârf de popularitate. Din păcate sau din fericire, moda pentru ei a trecut, iar noile modele au venit la ei.

Cizme negre populare pentru vară sunt fabricate din materiale ușoare. Pentru a întări efectul de ventilație, cizmele de vară sunt decorate cu șlefuire, iar nasul rămâne deschis.

Mai multe cizme de vară – Gladiatori. Genunchi-lungime cu multe curele răsucite pe care le arată foarte elegante. Mai ales în combinație cu fuste scurte, pantaloni scurți sau rochii. Principalul lucru nu este de a combina cizmele negre de vară cu ciorapi strâns 8-10 Den.

  • Iarnă.

Modelele de iarnă dimpotrivă ar trebui combinate cu chilot dens opac. Cele mai multe cizme de iarnă neagră decorate cu blană. Acest decor este potrivit în sezonul rece. Designerii caselor la modă în acest sezon au oferit o mulțime de versiuni de blană pentru iarnă.

  • Pe o talpă albă

În ultimii ani, singura contrastantă a apărut aproape în toate dulapurile. Practic, dacă vorbim despre cizme, atunci acesta este un talpă tractor. Fashionisti înțelege că este indispensabilă pe pantofii de iarnă, deoarece oferă un sentiment de încredere pe asfaltul cu gheață.

O altă opțiune este o talpă albă – o bază netedă.

Astfel de cizme sunt în cea mai mare parte rezistate într-un stil sportiv sau de zi cu zi și nu există elemente de decor. Acesta va fi combinat cu astfel de pantofi cu lucruri de stil militari sau cu rochii semi-sponsive.

  • Fără călcâi

Cizme în mișcare plată – aceasta este alegerea celor care apreciază confortul și merg foarte mult. Nici un călcâi în astfel de modele nu este compensat de textură sau decor, ei vor căuta cu succes imaginile de zi cu zi.

  • Pe platformă

Încălțămintea de pe platformă a devenit foarte la modă pentru ultimele sezoane. Cizme cu astfel de tălpi arata foarte extravagante, mai ales dacă există o margine albă. Platforma oferă confort și confort, în special relevante pentru cei care doresc să adauge o creștere, ocolindu-i pe știfturi confortabile.

  • Stud și tocuri

Stud – cea mai preferată vedere a călcâiului multor femei. Ea este capabilă să facă piciorul mai subțire și să adauge o creștere. Părul va fi combinat cu aproape toate modelele și materialele. Iar cizmele făcute în negru, pe acest călcâi, vor putea deveni un lucru universal în garderobă.

Heel larg nu pare atât de atractiv și feminin ca știfturi, dar are și avantajele sale incontestabile.

Heel larg este probabil potrivit pentru cizmele de iarnă, prin urmare, dă o duritate și stabilitate.

Lungime

Recent, pe podiumuri, puteți găsi în continuare cizme sau cizme ciorapi. Cizmele sunt atât de lungi, și-au întărit pozițiile și au apărut în garderoba fiecărei modaliști.

Deținătorii de picioare subțiri au permis să poarte cizme cu fuste scurte și rochii. Un astfel de costum va sublinia rafinamentul cifrei.

În ceea ce privește lungimea boot-ului în sine, designerii casei la modă în acest sezon oferă cizme-ciorapi de lungime maximă.

Fetele care nu se laudă cu picioare lungi, merită să acorde o atenție la cizmele negre lungi până la genunchi. Prezența unui călcâi nu va juca un rol decisiv, ci va fi un plus dacă doriți să adăugați un pic de creștere.

Lungimea universală va fi cizme la gleznă sau gleznă. Ei se vor potrivi fetelor cu un picior larg, deoarece lungimea nu necesită un fulger lung care nu poate fi găsit. Purtați astfel de pantofi mai bine cu pantaloni sau blugi.

Material

Lac, piele și piele de căprioară – Iată trei materiale selectate în fabricarea de cizme cel mai des. Dar în acest an, designerii au decis să aplice o combinație de materiale și texturi diferite.

Culoarea neagră clasică în colecțiile de case celebre este combinată cu succes cu diferite densitate sectorială și nuanțe diferite, care oferă cizme de extravaganță și imaginea în general.

Catifea. Un alt material care nu trebuie ignorat. În prezent, este cel mai modernă material. Velvet se distinge de luxul regal și impracticitatea în utilizarea zilnică. Prin urmare, mulți de moda înlocuiesc modelele Velvet Velor.

Subiectul reptiziei sa întâmplat pentru mai multe sezoane. Gust de piele sub șarpe și crocodil prezentate nu numai ca principalele cizme de materiale, dar acoperă și tocurile de multe ori. Modelele de la un astfel de material se vor uita mai cu succes în culorile naturale și naturale. Culoarea neagră nu va fi o excepție.

După ce au trecut materialele cele mai la modă din ultimele sezoane și colecții, vă puteți întoarce la Classic. De exemplu, pentru piele lăcuită. minimaliste cizme negre vela-pielea va arata mai puțin la modă și elegant decât cizme din materiale de tendință și texturi.

cizme negre netede ale pielii – Acesta este un clasic de necontestat. Acestea vă permit să creați orice imagini, cu o combinație de diferite culori și texturi, așa cum ei înșiși sunt neutre. În ciuda alegerii și zborul de fantezii în crearea unei imagini, multe fete fac aceeași greșeală.

Designeri si stilisti categoric nu recomandăm combinarea cizme de iarna din piele neagră cu îmbrăcăminte ușoară de vară.

Dacă vorbim despre Somnoros, apoi ea face piciorul mai precise, dar mai exigente în îngrijirea. În cele două sezoane detașate sunt prezentate în principal, la culori populare – negru, roz, gri. Modelele de piele de căprioară face o imagine feminina.

Decor

Lacing la vârf de popularitate. Acest dantelă sezon arata ca niciodată feminin. Combinația de aproape orice tip de țesătură și textură permite ca dispozitivul să fie prezent în ambele modele de vară și de iarnă. În acest caz, lungimea boot-ului în sine nu este cu totul importantă, nici un cont, ca și călcâiul. Aici, fiecare poate alege pe baza comodității personale și a preferințelor.

Subiectul feminității în noul sezon va continua Decor Ryashe, Și pentru cei care sunt în căutarea unui model luminos și neobișnuit, merită să vă acordați atenție cizmelor cu un design în stilul de mozaic. Similar cu mozaicul, ei nu vor fi ignorați.

Un alt decor, care se găsește adesea pe cizme negre în ultima vreme – este Elemente metalice. Deja o mulțime de anotimpuri într-un nas de metal rând este o tendință necontestată.

Bocancii negri vor combina fitingurile colorate cu aur. Ea va adăuga luxul și va sublinia caracterul complet al culorii. Câștigarea va privi în jurul lanțurilor de pe cizmele de lungime la genunchi.

Un alt element de decor popular este blană. Acesta este adesea găsit pe modele de iarnă. Și el poate decora atât complet toate cizme, lăsând doar tocuri și elemente parțiale.

Ce sa porti?

Cu colanti dense în tandem, cizme negre de pe talpa tractorului va fi bine combinate. Cu o combinație de succes, ele pot fi puse pe biroul. Trebuie remarcat faptul că cizme negre cu colanti în ton, picioare alungite vizual.

Dar proprietarii de picioare lungi vor fi capabili de a alege sub cizme negre dresuri de diferite culori și texturi.

Desigur, orice rochie se va uita la cizme câștigătoare de pe ac de par, ei vor face o siluetă și mersul pe jos feminin. Lungimea rochiilor va depinde de lungimea portbagajului. Sub valoarea cizme alege o rochie de 10 cm deasupra portbagajului. Dar, desigur, în cazul în care lungimea piciorului permite, rochia poate fi mult mai scurt.

Dar alegerea cizme, trebuie mai întâi să conta pe cât de mult trebuie să meargă. Dacă conduceți un stil de viață activ sau doar du-te la lucru mult, faceți o alegere în favoarea încărcării dvs. pe o alergare plată. La cizme sub genunchi pe un călcâi mic sau fără ea, un blugi îngust, pantaloni, pulovere în vrac sau cardigani se potrivesc.

O greșeală foarte frecventă, ridica o centură sau o pungă de aceeași textură la cizmele lacului. Stylistii sfătuiesc să nu abuzeze de luciu din imagine și să selecteze accesoriile minime la cizmele lacului. De asemenea, nu le combinați cu mătase, guipure, atlas.

Un alt pantofi „strălucit” sunt cizme de cauciuc, pantofi în afara sezonului. Astfel încât acestea sunt adesea combinate cu haine și mantale. Dar astfel de cizme la modă pe talpa tractorului nu sunt recomandate pentru a se combina cu un stil clasic și cu atât mai mult cu haina.

Cizmele negre sunt ideale pentru culori contrastante – roșu, alb, bej. Deci, dacă alegeți o haină, atunci mai bine decât astfel de culori. Dacă există un finisaj de blană pe cizme, ar trebui să se apropie de hainele superioare pe textura sau culoarea.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: