Cizme pe hairpin

Cizme pe hairpin

Părul este recunoscut pe bună dreptate de una dintre cele mai elegante și spectaculoase opțiuni de călcâie. Modelul uimitor de pantofi cu un astfel de detaliu arată deosebit de atractiv și sofisticat. Astăzi, pantofii elegant de încălțăminte au câștigat popularitate frenetică între toate vârstele.

Modele

Pentru iarna

Modelele izolate vor fi o soluție excelentă pentru iarna rece. Cele mai practice pentru zăpada umedă și vremea ploioasă sunt produse din piele naturală cu căptușeală de blană. Pentru șosetele zilnice, modelul de pe călcâi nu se va potrivi, deoarece un astfel de călcâi nu este conceput pentru mișcarea peste suprafața de gheață și alunecoasă. Astfel de pantofi se vor potrivi mai mult pentru un caz special: vizitarea unui concert, performanță, galerie sau restaurant.

Articole de toamnă și de primăvară

Pantofi pentru femei pentru toamna și primăvara, este mai bine să alegeți din piele. Un astfel de material se distinge prin practicitatea sa. Majoritatea modelelor de moda de la Fashionistan au preferat modele blânde de la Suede. Astfel de cizme arată foarte la modă, dar materialul de catifea nu-i plac contactele de apă și necesită îngrijire atentă. Dacă alegerea dvs. a căzut pe modelul de la Suede, atunci ar trebui să fie purtat exclusiv în vremea uscată.

Pentru sezonul de vară

Pentru zilele de vară răcoroase, produsele originale cu arme deschise sau călcâi sunt perfecte. Pantofi similari ar trebui să fie purtați exclusiv pe piciorul desculț. Designul original va atrage cu siguranță atenția celorlalți și accentuează personalitatea luminoasă a Fashionista.

Pe stilettto înalt

Modelele sexuale pe știfturi înalte se potrivesc minunat într-un costum de lux de seară. Cizmele glezne echipate cu o platformă ascunsă vor fi mai confortabile în timpul șosetelor. Un astfel de detaliu important va distribui corect și va reduce povara articulațiilor și a coloanei vertebrale.

Citește mai mult  Adidași pe roți

Pe stiletto de fier

Modele elegante pe un student de metal fin arată foarte original și feminin. Într-un astfel un pantof, călcâiul joacă nu numai ca un rol funcțional, dar, de asemenea, ca o bucată de decor. Arunca si arata spectaculos la călcâi Modele metalizate, completate cu ciocniri, lanțuri, diferite inserții pe nas și piroane.

Pe un ac de păr mic

Produsele de pe un armasar mic va deveni o solutie minunata pentru femeile care nu sunt obișnuiți cu toc înalt și vor să poarte pantofi cu tinute casual de. Elegant și elegant uite astfel de modele din piele lăcuită sau piele de căprioară.

opţiuni de retroproiectoare

Boots sunt disponibile glezna cu design diferit de vârf. Modelele clasice de acoperire glezna. Dacă se dorește, puteți alege o pereche interesantă cu o echitatie extinsă sau cu rază scurtă. Partea de sus poate fi înfășurat larg sau strâns.

cu siret

Modelele originale echipate cu siret sunt foarte populare. Cu ajutorul șireturile puteți modifica lățimea vârfului. În plus față de valoarea sa funcțională, un astfel de detaliu completează perfect aspectul bootlimelor. Lăntele pot avea o culoare similară cu cea principală nuanță de pantofi sau să fie contrastante.

Cu week-uri îndreptate

La vârf de popularitate, acest sezon este modelele îndrăznețe cu un castron ascuțit pe stud. Astfel de pantofi se încadrează în practic orice stiluri de haine. Cizmele de gleznă Ostropy vor crea o imagine elegantă și îndrăzneață pentru doamne elegante.

Cu Mykom rotunjit

Produse foarte proaspete și inițial menționate, cu Masky rotunjite în stil retro. Astfel de modele feminine pot fi echipate cu nu numai un hair clasic, ci și sticlă elegantă.

Elemente de decor

Designerii decorează diferite modele pe călcâi cu ajutorul ciocnirilor, nodurilor, arcurilor și legăturilor. Modă și produse moderne arată ca o combinație de texturi diferite, de exemplu: piele și piele de căprioară sau piele lăcuită și mată.

Decor pentru sezonul de vară

Cizmele de gleznă de vară sunt completate de pietre, compoziții florale, broderie contrastante și decupaje. Pantofii pentru un sezon cald ar trebui să arate proaspete și pozitive, astfel încât modelele de vară pot fi alese în culori strălucitoare cu decorare atractivă.

Citește mai mult  Cizme de snowboard

Culoare

Negru

Pentru doamnelor care apreciază clasicele permanente, produsele negre sunt perfecte. Astfel de modele vor fi o completare excelentă la îmbrăcămintea în nuanțe luminoase sau neutre. Pantofii negri pe călcâi vor face ușor să connotăm o imagine elegantă și modernă pentru șosetele de zi cu zi sau accesul la lumină.

Bej

Pentru o rochie de primăvară și vară, cu o opțiune bună, va fi cizme de gleznă pe un știft bej. Astfel de pantofi se vor potrivi cu ușurință chiar și în contrast și costume luminoase. Modelul de pe călcâi în culoare este aproape de corpul corporal, prelungi vizual picioarele feminine și le face mai subțiri.

Luminos

Pantofii de culoare saturată se bucură de o popularitate radiană recent. Modelele roșii, violet, albastru, roz și verde vor permite unei doamne să fie în tendință în acest sezon. Contrastul de margine a produselor va da imaginea luminozității și va atrage atenția. Merită să ne amintim că într-un set cu pantofi strălucitori ar trebui să fie haine de culori neutre sau pastelate.

Imprimare

Madly popular recent cupluri de pantofi de animale. Privind produse sexuale cu imprimare leopard. La astfel de pantofi merită să alegeți cu atenție hainele. Sunt recomandate costumuri prea deschise și sincere pentru a evita, ca în combinație cu o imprimare leopard, astfel de haine vor crea un aspect vulgar.

Ce sa porti?

Pantofii feminini pe un elegant elegant vor fi priviți armonios cu multe stiluri și imagini. Cu selecția corectă a hainelor, puteți crea o imagine spectaculoasă și elegantă.

Combinație cu fusta

Cu cizme de gleznă puteți combina orice fel de fuste. Mai ales armonios va arata un ansamblu cu un model liniar sau narate.

Pentru lungimea fustei este merită o atenție specială. Pantofii în stil clasic, în care partea de sus închide glezna, este recomandat să poarte cu modele de la genunchi sau puțin mai sus. Botine cu un vârf alungit va fi armonizat cu fuste scurte jucăușe.

fuste lungi

Combinația de pantofi de pe ac de păr și fusta lung va veni departe de toate doamnele. Puteți utiliza un astfel de tandem cu o creștere ridicată și cifre subțiri. doamnelor complete de creștere mică este mai bine să abandoneze o astfel de tinuta.

Citește mai mult  Adidari de volei

Asocierea cu pantaloni si jeans

Pentru femei produse pe toc se va arata grozav cu single și blugi. Dacă se dorește, marginea pantalonilor este reumplut interior sau rămâne în poziția inițială. Bocanci cu blugi liberi arata proaspata si tinereala, dar este de dorit sa ajusti usor pantalonii pentru a deschide o banda mica de piele intre blugi si pantofi. Pantalonii clasici nu sunt absolut combinați cu modele similare de stiletto.

Combinație cu pantaloni scurți

Boots arata foarte impresionant in tandem cu pantaloni scurti. Modelele cu weeke deschis vor fi sexy și zahăr aspect cu pantaloni scurți de vară denim. Pentru sezonul de toamnă, este mai bine să alegeți haine de la un tweet de înaltă lungime (până la linie sau coapsă de mijloc). Nu se recomandă să se pronunțe preferințele pantalonilor. Mai armonios arăta modele directe sau sacrificate.

Ce haine superioare sunt combinate?

Armonios și elegant arată ca o combinație de pantofi de gleznă cu haine, haine de ploaie și jachete de lungime medie. De la modelele extinse și stratul de blană mai bine refuză.

Branduri

  • Marca Santa Gamma eliberează șocuri elegante de vell și gleznă din piele cu un nas ascuțit pavat și unic roșu+

  • Diva d’sau oferă modele de uimire la modă pe călcâi și platformă, decorate cu șlefuirea pe ridicare+

  • Pantofii dulci produc produse magice pe călcâi și o platformă ascunsă, decorată cu lanțuri metalice și inserții pe ridicare+

  • Moda Gy oferă pantofi eleganti doamnelor cu un încălzitor de aur metalic și un cadru similar al tălpii+

  • Brandul Evita lansează modele uimitoare uimitoare de piele și piele spectaculoasă cu imitație a pielii reptile+

  • Ideal oferă pantofi de vară frumoase de la modă la modă, cu detalii laterale deschise și week+

  • Marca de primăvară de apel produce modele de vară cu weeke deschis și perforare pe întreaga suprafață a produsului+

  • Piniolo renumit datorită liniilor sale originale de pornire cu fermoar pe creștere și tălpi albastru contrast.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: