Cizme pe un tanket

Cizme pe un tanket

Pantofii lui ANKLE Apelând un model de pantofi, care este printre media dintre pantofi și cizme. Cel mai adesea gleznele apropiate numai gleznele, lăsând caviar deschis. Astfel de pantofi sunt cele mai populare în perioadele de iarnă și demi-sezon, dar designerii sunt oferite să se uite la modelele de vară ale bootlimilor în fiecare an.

Caracteristici și avantaje

Cizmele gleznei sunt relevante nu sunt încă în primul sezon și își păstrează pozițiile la modă în multe feluri datorită iubirii unui număr mare de femei la acest model. Cizme pe o pană nu numai elegantă, dar, de asemenea, incredibil de confortabilă și stabilă, ceea ce este deosebit de relevant pentru modelele de iarnă. În perioada de primăvară-toamnă, atacurile sunt populare pentru pene înalte, deoarece vă permit să depășiți cu ușurință slănină și bălți, menținându-vă picioarele cu uscat. În același timp, glezna cizme pe o pană, cum ar fi modelele de pe călcâi, cresc creșterea, trageți silueta și ajutați să creați o imagine feminină.

Dacă setați obiectivul și selectați cizmele gleznei cu un cauciuc cu spumă mare, lemn sau cauciuc, care nu sunt strânse cu piele sau piele, atunci astfel de modele vor fi la fel de ușor în grija și nu vor servi un sezon, menținând în același timp aspectul original.

Acest model de pantofi este universal și se va potrivi fetelor de diferite vârste și cu diferite tipuri de cifre. Trebuie remarcat faptul că proprietarii de picioare subțiri și glezne subțiri își transformă mai bine atenția asupra unor modele mai puțin volumetrice și voluminoase. Fetele cu forme luxuriante pantofi masivi pe o pană înaltă vor ajuta la echilibrarea vizuală a siluetei.

De asemenea, doresc să menționez confortul special al modelelor de bootlimuri de pe talpa tractorului. Fabricat din spumă poliuretanică, are proprietăți deosebit de mari amortizibile. În astfel de cizme gleznă va fi cel mai confortabil pentru mers pe jos.

Modele

Designerii dezvoltă cizme de gleznă pe o pană în diferite direcții de stil, jucând texturi, culoare și mucegai, adăugând decorațiuni și decor. Materialul de călcâi afectează puternic stilul și designul șocurilor pe o pană. Cele mai populare cizme de gleznă pe un cauciuc de spumă, lemn sau tuburi, acoperite cu piele sau piele de piele în partea de sus a vârfului.

Puteți selecta următoarele modele:

  • Pe o pană mică fără o platformă+
  • pe o pană foarte mare masivă+
  • pe o pană care are un teșit sau o crestătură sub călcâi+
  • pe o pană cu o platformă internă mare+
  • Pe o pană, a cărei călcâi se termină cu un ac de păr.

Acest sezon câștigă popularitatea modelului cu un deget ascuțit alungit, deși fotografiile gleznei de gleznă sunt încă foarte frecvente.

La modă ca cizme de gleznă pe o pană de un design laconic și bogat decorat. În tendințe, nituri metalice și spikes, margini de piele sau piele de piele, finisaj de oaie sau dungi de blană naturală pufoasă. Ca elemente decorative, designerii folosesc fulgere mare a tractorului și numeroasele curele, adesea care nu susțin scopuri funcționale.

Materialele

Bocancii de gleznă din piele sunt cele mai populare printre cumpărători, deoarece sunt mai practice și nu vor servi un sezon. Astfel de pantofi sunt confortabile și convenabile, permite piciorului să respire și nu se freacă. A completat ambele modele de demi-sezon pe o bicicletă și modele cu căptușeală naturală de blană sau de oi.

Pantofii gleznei pe o pană înaltă de Suede Black au devenit deja un model clasic care poate fi găsit în colecțiile de diferite mărci în fiecare sezon. Astăzi, designerii extind gama de pantofi de piele nu numai nuanțe naturale roșii-maro, dar și culori saturate luminoase: indigo, sticlă și verde și roșu-roșu.

Modelele de vară de vară sunt, de asemenea, predominant din piele, cu toate acestea, pe suprafața căreia există inserții dintr-o rețea mare sau dantelă. În acest sezon în cizmele gleznei de modă pe pielea perforată.

Bocancii gleznei din denim sunt modele de vară. Designerii folosesc tăieturi curly, fac șosete sau călcâi deschise. Adesea, astfel de modele de bootyLon au un decor bogat sau chiar speriat de la margele, rhes, dantelă și dungi. Acest sezon sunt modele relevante din blugi cu scuffs sau „Varenki”.

Producătorii

Cele mai interesante modele ale bootlimilor de pe o cheie în acest sezon se găsesc în colecțiile lui Corso Como, Chloe și Baden. În cizmele Corsocomo, concentrați-vă pe o pană: se disting printr-o platformă mică și un călcâi foarte înalt. Modelele reflectă tendințele pantofilor de modă globală – cordoane de culoare contrastante și culori „Clay de ceramică”, iar unele pantofi de gleznă doresc să evidențieze textura neobișnuită a pielii și nuanța neagră a pieii cu nuanță de argint.

Modelele mărcii Chloe sunt îndreptate: ele arata curat, elegant mic. Designerii Chloe folosesc o pană cu tocată scăzută, făcând cizme de gleznă cât mai confortabilă pentru modelul de viață modișor. De la tendințele de modă din această colecție, aș dori să menționez finisajul de oaie albă și paleta de culori, care respectă recomandările Institutului Color Pantone pentru sezonul curent.

Pantofii Baden se disting prin designul concis și clasic. Păturile neagră pe o pană mică vor fi cât mai confortabil, ușor și ușor de îngrijit. Ele sunt potrivite pentru cei care nu-i plac luminozitatea și creativitatea excesivă în designul pantofilor.

Tendințe de modă

Pantofi Fashion în acest sezon este foarte bogat în tendințe noi și direcții. Gleznele cu inserții transparente de la plexiglas în zona buzunarelor transformați-o în mod vizibil într-un șef al unui călcâi și dați mai multă ușurință.

Cizme pe o pană, efectuate de blană, mesagerul nu este practic, dar trendy și extravagant. Poate că designerii în curând adaptează aceste pantofi pentru șosete zilnice.

Încălțăminte cu „cozi” și alte decor volumetric la vârf de modă. Designerii oferă din ce în ce mai mult acest stil, deși nu a intrat încă la moda de stradă.

Designerii creează lucruri la modă, nu numai pentru șosetele de zi cu zi. Printre designerii de modă de încălțăminte sunt din ce în ce mai creativi, înfricoșătoare de păr și nebunie la modă. Privind la astfel de pantofi, ne întrebăm de multe ori: acest design de dragul designului sau de pantofi poartă cea mai extravagantă și îndrăzneață Fashionista? Sau poate viitorul acestor tendințe de modă? Designerii de modă iubesc să experimenteze cu șocuri pe o pană, schimbând hipertrophic forma sau decorarea bogată. Cizme masive de alb Laura Pepper Arend Decor Wedge: Designerul a folosit dantelă și china lichidă în lucrarea ei.

Bocancii Fantasy de la Jeffrey Cambelle sunt de asemenea atașați de ei înșiși. Atenție: element vitrios în locul unui rezervor surd laconic face șocuri de gleznă mai asemănătoare cu lucrarea unui arhitect sau sculptor, mai degrabă decât designerul de modă.

Ce sa porti?

Experiențele bootlimilor sunt foarte diverse. Se poate spune că acestea sunt pantofii universale, printre care fiecare fashionista va fi capabil de a alege un model adecvat. Boots pe o cheie stil laconic perfect combinat cu un strat. În același timp, cel mai bine este de a alege pantaloni de un montaj sau siluetă semi-sine stătătoare, atunci acesta va crește vizual lungimea picioarelor si te face mai subtire. Pentru haina în combinație cu fusta este cel mai bine pentru a selecta dresuri în tonul Bootlims.

Cu o jachetă din piele scurt sau paltoane și blugi scurtate va fi perfect în căutarea mare de pană scăzut cu siret.

Boots pe o pană – aceasta este pantofi care arata ca mai eficient cu parcul. Pentru a crea diverse imagini, puteți purta cizme de glezna pe o pană de joasă, cu un decor blană sau franjuri cu blugi, precum și modele de piele cu inserții metalice, cu fuste luxuriante.

Modesta, preferând confortul și confortul, în climatul nostru pot combina cizmele pe o pană cu un sacou jos. Pentru amatori de blană elegantă – cizme de gleznă pe o pană cu o vestă de blană lungă în toamnă în combinație cu blugi sau pantaloni. Pantofii somnorosi pe o pană vor face un set rafinat și elegant cu un strat de blană de orice lungime.

Într-o perioadă mai caldă a anului, este oportună combinarea cizmelor pe o pană cu un cardigan gratuit sau un pulover mare de mate. Va fi frumos ca combinații cu pantaloni înguste sau blugi, și cu o mină magnifică mini sau o lungime MIDI.

Interesant și elegant va fi o combinație de cizme de gleznă pe o pană cu un talpă de tractor și un poncho gratuit sau CAPP cu blugi și o pălărie simțită. Un astfel de kit va fi ideal pentru plimbări lungi de primăvară.

Modelele de vară de pantofi fără izolație pot fi combinate perfect cu tricotaje. Va fi spectaculos pentru a viziona combinații cu rochii tricotate și fuste ale „creionului”.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: