Cizme somnoroase pe o pană

Cizme somnoroase pe o pană

Cizme de somn pe o pană arată foarte feminină și scumpă. Suprafața catifelată a pantofilor frumoși capabili să decoreze cu multe doamne. Astfel de cizme sunt universale și se potrivesc perfect în aproape toate stilurile de haine.

Cui se va potrivi?

Încălțăminte convenabilă de pe platformă este perfectă pentru modă, care sunt obosiți de tocuri, dar în același timp doresc să se uite mai sus și mai subțire. Bocancii confortabile vor da o mulțime de senzații plăcute, iar picioarele din ele nu se obosesc nici după șosete pe termen lung.

Modele

Pe un tanket înalt

High Wedge arată foarte sexy și eficient. Pantofi cu un astfel de detaliu nu numai vizual trageți silueta doamnelor, ci și transformă mersul. În cizmele capotei de pe o pană înaltă, fiecare pas devine mai elegant și mai ușor. De regulă, în astfel de modele, tancul este acoperit cu același material ca suprafața principală a pantofului.

Pe un tanket scăzut

Tanket scăzut nu arată mai puțin efectiv decât ridicat. În pantofi cu un astfel de călcâi va fi foarte convenabil în orice sezon. Modelele scăzute de suede laconice vor fi o soluție excelentă nu numai pentru costumele casual, ci și pentru multe ansambluri de afaceri.

Cu cusut

Foarte proaspete și tinerii arată modelul de piele de piele pentru femei cu șlefuire în creștere. Astfel de pantofi arată foarte luminos și atractiv. Dispozitivul poate fi localizat nu numai în creștere, ci și de-a lungul lungimii de sus. Modelele de înaltă șlefuire se uită perfect cu straturi monofonice și mantale.

Citește mai mult  Adidari de vară

Cu un verde larg

La vârful popularității în acest sezon există cizme non-standard, cu un echilibru larg, care coboară fără probleme în partea inferioară. Din lateral, astfel de modele arata foarte originale si se pare ca si cum partea de sus este o parte separata care ar fi trebuit sa fie pe cizme. Produsul similar va necesita o îngrijire constantă.

Înalt

Foarte frumos și feminin caută modele de piele de piele de pe o pană. Astfel de pantofi se află perfect pe piciorul doamnei și se pot încadra în aproape toate imaginile. Modele similare cu un rezervor sub copac foarte armonios, cu haine de îmbrăcăminte pentru femei în stilul cauzalului. Codurile clasice în culori neutre vor fi soluția perfectă pentru cumpărături, plimbare obișnuite sau muncă.

Botori de botori

Cele mai populare astăzi sunt ciorapi de cizme de catifea. Ele arata foarte îndrăzneață și atractivă! Fashionista în astfel de pantofi nu va fi niciodată ignorată. Treptele de ciorapi se potrivesc cu picioarele doamnelor și fac din vedere la doamna deasupra și mai subțire.

Cui se va potrivi?

Cizmele sexuale nu sunt potrivite pentru toată lumea, așa că trebuie să știți despre acest pantof câteva nuanțe:

 • Astfel de cizme mari sunt strânse de picior, astfel încât astfel de pantofi nu ar trebui să aleagă să obțină fete complete+
 • Cizmele superbe pot purta doamne mici și înalte+
 • Cu astfel de pantofi nu purtați costume prea sincer, altfel puteți crea o imagine vulgară+
 • Ciorapi de botori sunt perfect combinați cu fuste și rochii scurte. Modelele lungi MIDI sau fustele nu ar trebui să poarte, deoarece doar închide pantofii sexy+
 • Treptele arată perfect cu jambiere monofonice. O astfel de combinație va arăta foarte bine exclusiv la benzi subțiri. Fetele complete de la un astfel de ansamblu sunt mai bine pentru a refuza, altfel el va aloca multe defecte ale figurii.
Citește mai mult  Pantofi negri cu curea

Cizme

Cizmele feminine pe un ape vor permite crearea unei imagini romantice și misterioase. Pantofii frumoși vor deveni o completare excelentă la un fermecător și blând, mai ales dacă vorbim despre produsul în culoarea delicată: roz, bej sau cremă. Modelele cu laces și vârfuri metalice pe un ape vor permite crearea unei imagini unice pentru tineret.

Elemente de decor

Producătorii moderni decorează pantofi eleganți cu o varietate de detalii de decor.

Cizme mature cu următoarele decorațiuni arată foarte impresionant:

 • cu suprapuneri metalice pe nas+
 • Metaluri metalizate pe o pană+
 • argint sau nituri de argint și nituri pe o pană și rezervor+
 • Curele mari cu catarame strălucitoare pe o creștere sau de sus+
 • Dantelă de contrast+
 • Contrast design al unui tanket+
 • Pompe de blană deasupra vârfului+
 • strălucitoare strălucitoare și pietre.

Ce sa porti?

Cizmele de catifea pe un tanket stabile sunt perfect combinate cu aproape toate costumele de femei. Astfel de pantofi pot fi decorate cu ansambluri elegante atât în ​​stil de zi cu zi, cât și în afaceri și în stil festiv.

Cu blugi

Suede arată grozav cu blugi. Pantalonii sunt mai bine să umpleți interiorul pantofilor, mai ales când vine vorba de un model înalt. Jechii clasici pot fi înlocuiți cu Skinnie și Jggins la modă. Un astfel de set elegant de stil kausual va fi soluția perfectă pentru șosetele de zi cu zi sau pentru drumeții cu prietene într-un cinematograf și cafenea.

Cu jambiere

Cizmele de catifea arata foarte sexy in tandem cu jambiere clasice.

Dacă purtați ciorapi mari, trebuie să vă amintiți că o combinație similară nu va fi absolut să completeze doamnele. Costumul îndrăzneț va fi o soluție excelentă numai pentru o fată subțire și înaltă. Jambierele pot fi atât textile, cât și din piele.

Citește mai mult  Snickere pentru fete

Cu fusta

Cu cizme și cizme înalte, va fi minunat să arate o fustă scurtă sau un model direct ușor deasupra genunchiului. Pantofi de piele armonizează cu lucruri de la materiale monofonice sau blugi de tineret. Combinația de cizme înalte și o fustă scurtă va face ca picioarele doamnelor să fie mai lungi și mai subțiri.

Cu rochii

Cu cizme mici sau cizme de gleznă vor fi perfect părea rochii perfecte, drepte și libere și tunici alungite în stil urban. La cizme și cizme de mare catifea, puteți purta în siguranță cocktail-uri sexy sau rochii festive scurte. Imaginea luminată poate fi suplimentată cu un ambreiaj sau o geantă de mână în culoarea pantofilor.

Exerciții de îmbrăcăminte

Bocanci blânde pe o pană confortabilă arata grozav cu:

 • Jachete din piele și scurte grosiere+
 • Piele și mantale textile+
 • Coats drepte și montate+
 • Coat feminin Kimono+
 • Windbreakers lumina+
 • Cardiganuri lungi+
 • oile scurte și medii cu manșete de blană și guler+
 • Cu cizme, vor exista mari haine de blană de lux din blană naturală.

Cum să ai grijă de pantofi de suede?

Suede necesită o atenție deosebită:

 • Imediat după achiziționarea de cizme noi trebuie tratată cu spray-urile lor de protecție. Acesta va forma un strat invizibil, care va împinge umiditatea, zăpada și reactivii chimici.
 • Din pete și pantofii de murdărie pot fi curățate cu un burete poros de spumă specială. Petele dificile sunt îndepărtate de o perie specială cu o grămadă de cauciuc.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: