Croșete croșete

Croșete croșete

Aspectul pantofilor Crocs Obligat trei prieteni din statul american din Colorado, care au fost foarte iubiți să meargă sub pânză. Din păcate, la acea vreme, piața de încălțăminte nu a putut oferi yachtsmeni pantofi speciali, care nu s-ar aluneca sub pânză, a fost impermeabil și confortabil în șosete. Atunci acești tipi au decis să creeze în mod independent cea mai confortabilă pereche pentru sportul de navigație.

Pentru a ridica materialul pentru sandale sportive, a fost necesar să aveți un material special – durabil, moale, non-alunecare și fără a lăsa urme pe o punte alb de zăpadă. În Canada, a fost produs un polimer necesar Croslite, care a devenit principalul material pentru cricks.

În 2002 a început producția industrială de încălțăminte și a fost înregistrată o marcă comercială Crocs. În viitor, gama de companii sa extins semnificativ. În prezent, sunt disponibile diferite tipuri de încălțăminte pentru femei, bărbați și copii – Sabo, Lofer, cizme, sandale, papuci și cizme. Vă vom spune mai multe despre acesta din urmă.

Caracteristici și avantaje

Cizme ferme Crocke, Sau în vagoane simple, create inițial pentru a elimina alunecarea de-a lungul oricărei suprafețe. Prin urmare, principalul avantaj poate fi luat în considerare. Chiar și după ce a ieșit pe strada remarcabilă, în crocse veți simți încrederea și în nici un caz nu veți cădea.

Stil convenabil, în care nu există catarame vor aprecia pe cei care nu-i place să se încurce cu drenaj și castele. Această calitate a încălțămintei este foarte apreciată în modelele copiilor – în timp ce vizitează o grădiniță, un copil va fi capabil să pună pantofi și să o elimine.

Citește mai mult  Adidasi ruși

Proiectarea non-standard a cizmelor companiei Crocs inițial a provocat dezacorduri și dispute între experții și criticii de modă. Cineva pur și simplu nu a perceput pantofii produsă de iahtsmeni și cineva a profețit cu entuziasm un viitor mare pe spectacolele de modă din lume.

Marketerii creativi ai companiei au derivat, de asemenea, din aceste litigii un beneficiu maxim – concentrându-se în reclame și sloganuri, concentrându-se tocmai pe modelele creativității și non-standard, iar oportunitatea în cizmele acestei companii arată extraordinar și elegant.

Modele

Copiii

Printre sortimentele copiilor companiei, puteți evidenția modelele pentru fete și băieți. Printre cizmele de fecioară predomină culori luminoase și suculente – roz, salată, violet, galben, albastru ceresc. De asemenea, există modele cu diferite tipuri de imprimări – pot fi caractere de desene animate sau pur și simplu desene abstracte pe partea de sus.

Elemente de fixare pe cizme nu sunt furnizate, există doar o cusătură, care este situată pe verticală pe partea din față a pantofilor. Astfel de modele sunt destul de puțin, și pot fi atribuite mai degrabă încălțămintei, și nu pentru cizme, deoarece partea de sus este relativ scăzută.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: